|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Č174

|
Zaslal: po květen 04, 2009 7:16 pm Předmět: . |
|
|
clutch mám doma vanilkovej a chuťovka nic moc.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po květen 04, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Setty napsal: | | Který vybrat? Matrix za 1009kč nebo Championa Pure Whey za 989? Na chuti mi samozřejmě záleží;) rozpustnost je mi fuk... | rozpustnost je ti fuk?Ja kdyz v tom vidim plavat hrudky i po 5ti minutach krejzy sejkovani a stejne to musim prolit pres cednik , tak mam fakt nerva Champina bych urcite bral banan nebo cookies and cream , rozpusti se to i po zamychani lzickou a chut je fakt famozni hlavne v mliku ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po květen 04, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Black Dragon napsal: | | Sacharidacek napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-187-whey-supreme.html mel nekdo tenhle protein?Da se to pit?Je to levny... |
levny?? 1100 za dve kila??? ty kravo ... | heh tak tech 92 korun sem si nevsim , sem videl jen litr , ale aj tak vsechny lepsi proteiny stojej kolem 1200 za 2200 g...To je ta stredni cesta , extrem uz je takovej nitro tech 900 g za 900 kc , koupil jsem to ze zvedavosti a fakt kentus , horsi nez promil v teplem mliku sem svorc , ale protein mit proste musim , tak koupim tenhle docela ujde https://obchod.ronnie.cz/s-2056-clutch-whey-protein.html |
za 1200 kc mas 40 konzerv tunaka ve vlastni stave nebo zhruba 5 kilo krutich prsnich rizku.... v tom sou svaly a ne v prasku
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po květen 04, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Black Dragon napsal: | | Sacharidacek napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-187-whey-supreme.html mel nekdo tenhle protein?Da se to pit?Je to levny... |
levny?? 1100 za dve kila??? ty kravo ... | heh tak tech 92 korun sem si nevsim , sem videl jen litr , ale aj tak vsechny lepsi proteiny stojej kolem 1200 za 2200 g...To je ta stredni cesta , extrem uz je takovej nitro tech 900 g za 900 kc , koupil jsem to ze zvedavosti a fakt kentus , horsi nez promil v teplem mliku sem svorc , ale protein mit proste musim , tak koupim tenhle docela ujde https://obchod.ronnie.cz/s-2056-clutch-whey-protein.html |
za 1200 kc mas 40 konzerv tunaka ve vlastni stave nebo zhruba 5 kilo krutich prsnich rizku.... v tom sou svaly a ne v prasku | nepripada ti to uy trochu trapny? Nechces tady zas rozpoutat dalsi flame na 10 stran ze ne? Kureci jim dene kilo , ale nechces po me abych ve fitku po treningu zral kureci prsa nebo plechovku tunaka
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: po květen 04, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Black Dragon napsal: | | Sacharidacek napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-187-whey-supreme.html mel nekdo tenhle protein?Da se to pit?Je to levny... |
za 1200 kc mas 40 konzerv tunaka ve vlastni stave nebo zhruba 5 kilo krutich prsnich rizku.... v tom sou svaly a ne v prasku | nepripada ti to uy trochu trapny? Nechces tady zas rozpoutat dalsi flame na 10 stran ze ne? Kureci jim dene kilo , ale nechces po me abych ve fitku po treningu zral kureci prsa nebo plechovku tunaka |
:) A navic to cenove srovnani trosku pokulhava ze... Ve 2,2kg proteinu mas mnohem vic bilkovin nez v 5kg kurecich rizku...
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po květen 04, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
Anaboliconline:
akurat si dovolim tvrdit, ze 5kg kuracich rizku, ktore zjes za tyzden bude mat vyraznejsi ucinok ako 2kg prasku, aj keby bol 90%...z prasku este nikomu svaly nenarastli.
Ked napises to, co Sacharidacek, ze zjes denne kilo mäsa a ten prasok mas ako DOPLNOK, tak vtedy to bude ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: po květen 04, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Anaboliconline:
akurat si dovolim tvrdit, ze 5kg kuracich rizku, ktore zjes za tyzden bude mat vyraznejsi ucinok ako 2kg prasku, aj keby bol 90%...z prasku este nikomu svaly nenarastli.
Ked napises to, co Sacharidacek, ze zjes denne kilo mäsa a ten prasok mas ako DOPLNOK, tak vtedy to bude ok. |
No nechme stranou, na zaklade ceho to usuzujes atd, ale jde o to, ze Sacharidacek tady resi, jaky protein vybrat, a borec mu na to napise, ze za tu cenu by mel 40 plechovek tunaka...
Naposledy upravil Anaboliconline dne út květen 05, 2009 7:44 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: út květen 05, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Setty napsal: | | Který vybrat? Matrix za 1009kč nebo Championa Pure Whey za 989? Na chuti mi samozřejmě záleží;) rozpustnost je mi fuk... | rozpustnost je ti fuk?Ja kdyz v tom vidim plavat hrudky i po 5ti minutach krejzy sejkovani a stejne to musim prolit pres cednik , tak mam fakt nerva Champina bych urcite bral banan nebo cookies and cream , rozpusti se to i po zamychani lzickou a chut je fakt famozni hlavne v mliku ... |
Všichni toho championa hrozne chvali..az dozeru Matrix tak jasnou volbou je pro me ten Champion |
Matrix je fakt sranec nejvetsiho kalibru
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út květen 05, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út květen 05, 2009 1:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út květen 05, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
přesně..Matrix čokoláda a vanilka jsou chuťově dobrý, cookies je už horší a z pomeranče mi bylo celkem mdlo, ale vypil jsem to  nejhorší protein co sem kdy měl byl vanilkovej Clutch _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út květen 05, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
Já sem neříkal, že je to sranec. Naopak. Ale Champ mmi přijde lepší _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
vinyl

|
Zaslal: út květen 05, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
zdravim co si myslite o proteine WHEY 80 od Still Massu diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út květen 05, 2009 4:22 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | přesně..Matrix čokoláda a vanilka jsou chuťově dobrý, cookies je už horší a z pomeranče mi bylo celkem mdlo, ale vypil jsem to nejhorší protein co sem kdy měl byl vanilkovej Clutch | ja ho mel asi pul roku v kuse a dycky sem ho mel na snidani se susenkama BeBe a v pohode , nesmis to moc redit vodou a ja daval 3 odmerky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|