PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Č174

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2009 7:16 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

clutch mám doma vanilkovej a chuťovka nic moc..

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2009 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Setty napsal:
Který vybrat? Matrix za 1009kč nebo Championa Pure Whey za 989? Na chuti mi samozřejmě záleží;) rozpustnost je mi fuk...
rozpustnost je ti fuk?Ja kdyz v tom vidim plavat hrudky i po 5ti minutach krejzy sejkovani a stejne to musim prolit pres cednik , tak mam fakt nerva Champina bych urcite bral banan nebo cookies and cream , rozpusti se to i po zamychani lzickou a chut je fakt famozni hlavne v mliku ...
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2009 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Black Dragon napsal:
Sacharidacek napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-187-whey-supreme.html mel nekdo tenhle protein?Da se to pit?Je to levny...

levny?? 1100 za dve kila??? ty kravo ...
heh tak tech 92 korun sem si nevsim , sem videl jen litr , ale aj tak vsechny lepsi proteiny stojej kolem 1200 za 2200 g...To je ta stredni cesta , extrem uz je takovej nitro tech 900 g za 900 kc , koupil jsem to ze zvedavosti a fakt kentus , horsi nez promil v teplem mliku sem svorc , ale protein mit proste musim , tak koupim tenhle docela ujde https://obchod.ronnie.cz/s-2056-clutch-whey-protein.html

za 1200 kc mas 40 konzerv tunaka ve vlastni stave nebo zhruba 5 kilo krutich prsnich rizku.... v tom sou svaly a ne v prasku
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2009 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Sacharidacek napsal:
Black Dragon napsal:
Sacharidacek napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-187-whey-supreme.html mel nekdo tenhle protein?Da se to pit?Je to levny...

heh tak tech 92 korun sem si nevsim , sem videl jen litr , ale aj tak vsechny lepsi proteiny stojej kolem 1200 za 2200 g...To je ta stredni cesta , extrem uz je takovej nitro tech 900 g za 900 kc , koupil jsem to ze zvedavosti a fakt kentus , horsi nez promil v teplem mliku sem svorc , ale protein mit proste musim , tak koupim tenhle docela ujde https://obchod.ronnie.cz/s-2056-clutch-whey-protein.html

za 1200 kc mas 40 konzerv tunaka ve vlastni stave nebo zhruba 5 kilo krutich prsnich rizku.... v tom sou svaly a ne v prasku
nepripada ti to uy trochu trapny? Nechces tady zas rozpoutat dalsi flame na 10 stran ze ne? Kureci jim dene kilo , ale nechces po me abych ve fitku po treningu zral kureci prsa nebo plechovku tunaka
Anaboliconline

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2009 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
Sacharidacek napsal:
Black Dragon napsal:
Sacharidacek napsal:

nepripada ti to uy trochu trapny? Nechces tady zas rozpoutat dalsi flame na 10 stran ze ne? Kureci jim dene kilo , ale nechces po me abych ve fitku po treningu zral kureci prsa nebo plechovku tunaka

:) A navic to cenove srovnani trosku pokulhava ze... Ve 2,2kg proteinu mas mnohem vic bilkovin nez v 5kg kurecich rizku...
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2009 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anaboliconline:
akurat si dovolim tvrdit, ze 5kg kuracich rizku, ktore zjes za tyzden bude mat vyraznejsi ucinok ako 2kg prasku, aj keby bol 90%...z prasku este nikomu svaly nenarastli.
Ked napises to, co Sacharidacek, ze zjes denne kilo mäsa a ten prasok mas ako DOPLNOK, tak vtedy to bude ok.
Anaboliconline

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2009 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Anaboliconline:
akurat si dovolim tvrdit, ze 5kg kuracich rizku, ktore zjes za tyzden bude mat vyraznejsi ucinok ako 2kg prasku, aj keby bol 90%...z prasku este nikomu svaly nenarastli.
Ked napises to, co Sacharidacek, ze zjes denne kilo mäsa a ten prasok mas ako DOPLNOK, tak vtedy to bude ok.

No nechme stranou, na zaklade ceho to usuzujes atd, ale jde o to, ze Sacharidacek tady resi, jaky protein vybrat, a borec mu na to napise, ze za tu cenu by mel 40 plechovek tunaka...

Naposledy upravil Anaboliconline dne út květen 05, 2009 7:44 am, celkově upraveno 1 krát
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Setty napsal:
Který vybrat? Matrix za 1009kč nebo Championa Pure Whey za 989? Na chuti mi samozřejmě záleží;) rozpustnost je mi fuk...
rozpustnost je ti fuk?Ja kdyz v tom vidim plavat hrudky i po 5ti minutach krejzy sejkovani a stejne to musim prolit pres cednik , tak mam fakt nerva Champina bych urcite bral banan nebo cookies and cream , rozpusti se to i po zamychani lzickou a chut je fakt famozni hlavne v mliku ...

Všichni toho championa hrozne chvali..az dozeru Matrix tak jasnou volbou je pro me ten Champion
xjohnyx

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dexterjoleefuck napsal:
Sacharidacek napsal:
Setty napsal:

Všichni toho championa hrozne chvali..az dozeru Matrix tak jasnou volbou je pro me ten Champion

Matrix je fakt sranec nejvetsiho kalibru
BUFU

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xjohnyx napsal:
dexterjoleefuck napsal:
Sacharidacek napsal:
Setty napsal:

Sranec to vyloženě není. Ale ani nic extra (oproti Championovi). Mám ted sušenkovej Matrix a plave v tom jakejsi bordel. Míchá se hůř jak Champ., ale chutově se dá (pokud přihodíte lžíci glukopuru a o něco víc proteinu než obvykle). Každopádně jsou mnohem horší proteiny
než Matrix....

Příště chcu jít do Smartlabu, furt se tu vychvaluje, tak uvidíme
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
xjohnyx napsal:
dexterjoleefuck napsal:
Sacharidacek napsal:
Setty napsal:

Sranec to vyloženě není. Ale ani nic extra (oproti Championovi). Mám ted sušenkovej Matrix a plave v tom jakejsi bordel. Míchá se hůř jak Champ., ale chutově se dá (pokud přihodíte lžíci glukopuru a o něco víc proteinu než obvykle). Každopádně jsou mnohem horší proteiny
než Matrix....

Příště chcu jít do Smartlabu, furt se tu vychvaluje, tak uvidíme

ten bordel jak píšeš jsou ty sušenky
a jinak Matrix čokoláda nemá chybu,měl jsem vanilku,čokoládu i cookies a všechny v pohodě takže rozhodně nesouhlasim s tim že je to nějakej sranec
owar

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně..Matrix čokoláda a vanilka jsou chuťově dobrý, cookies je už horší a z pomeranče mi bylo celkem mdlo, ale vypil jsem to nejhorší protein co sem kdy měl byl vanilkovej Clutch
BUFU

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem neříkal, že je to sranec. Naopak. Ale Champ mmi přijde lepší
vinyl

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim co si myslite o proteine WHEY 80 od Still Massu diky
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2009 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
přesně..Matrix čokoláda a vanilka jsou chuťově dobrý, cookies je už horší a z pomeranče mi bylo celkem mdlo, ale vypil jsem to nejhorší protein co sem kdy měl byl vanilkovej Clutch
ja ho mel asi pul roku v kuse a dycky sem ho mel na snidani se susenkama BeBe a v pohode , nesmis to moc redit vodou a ja daval 3 odmerky ...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: