|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: ne duben 26, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
sobota bonus
řízečky, trochu brambor a zeleniny
flaška šáňa, 5 frisec
3 hodinky salsy
Začínám si myslet, že šáňo není do diety tak výkonný jak si od něho slibuju  ...
neděle
špagety 100g
sýr 100g
šunka 100g
5 vajíček
cibulka, česnek
Dneska to vidím na výběh, na brusle se mi přestalo chtít když zalezlo počasí. Nenaplánoval jsem ještě večeři, nechám se překvapit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: út duben 28, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
pondělí
activia drink 250ml
prsa 200g
farfalle 150g
sýr 200g
úterý
sýr 100g
twister se salátem
prsa 500g
křen s jabkama 75g
Dolf Lundgren se vrací  ... za 10 dnů závod na 13,5km do kopce, začínám tušit že bych měl trénovat, viď  . Dneska do toho praštím za každou cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st duben 29, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
Běhám to každej rok a vím už jaký sou moje možnosti - hodina třicet je maximum pokud sem ve formě a hubenej, 1:45 je reálnější teď, záleží hodně na počasí - a abych se neztratil  . Běží se do prudkýho kopce lesem, takže největší problém je nenechat se zaskočit tím, že to je strašný už 10 minut po startu  . Nikdy sem neblil samozřejmě, pořád platí že podobně dlouhejch tréninků absolvuju na tancování několik do týdne.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so květen 02, 2009 11:43 pm Předmět: |
|
|
zasraná práce, nemůžu si vůbec vzpomenout, co sem kdy jedl  , takže elegantně přeskočím na dnešní den, kdy se mi povedlo žrát jako prase.
sobota
2x míša
500g puding Paula
250g Danette
200g kuřecí špíz se zeleninou
6 vajíček
200g sýra
150g šunky
modern jazz 90 minut
Sobota byla ve znamení návštěvy Billy, kde narozdíl od Alberta mají čokoládové pudinky rozličných značek a velikostí, což v kombinaci s akcí 40% sleva na pudinky Paula nemohlo znamenat nic dobrého  ... Po shlédnutí filmu "Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí" si nicméně připadám pořád tak nějak v rámci mezí  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st květen 06, 2009 9:20 am Předmět: |
|
|
Důležitá informace, po asi měsící intenzivní mentální přípravy jsem se včera po pikant salátu XL, bifťourovi a pár skleničkách lambruska vydal ověřit, jestli opravdu tancování pomohlo mé běžecké potenci. 3km jsem zaběhl za příjemných 15 minut bez zadejchání, letošní nejlepší výkon, cítím se před pátkem jako bůh a nebojím se říct, že si ten běh zítra zopakuju abych nic nenechal náhodě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st květen 06, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
neříkám že to je extra dobrej čas, ale běžel sem do kopce a z kopce a hlavně - přiběhl sem a nevydejchával sem se, prostě pohodička ... žádný maximální úsilí, žádný superrychlý tempo, prostě proběhnutí - nepotřebuju trénovat nějakej maximální výkon, když se chystám na hodinu a půl běhu teď v pátek  můj soukromej odhad je, že 1500m maximálním tempem bych za 5.30 zvládnul, ale to mi nepomůže když mám běžet 10x takovou trať...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne květen 10, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
shrnutí posledních dnů:
středa jazzdance 90 minut, natažení hamstru
čtvrtek cesta z města
pátek 90 minut trénink jazzu, obří mejdan, v rámci hecování 42x12kg JR bic. zdvih za minutu
sobota 500m plavání, sauna
Strava celej týden řádně dietní, TH konečně pod stovku - 98kg tj. -5kg, nicméně se cítím jako chcípák a tak si příští týden kupuju nějaký činky na doma  a vopřu se do domácí dynamiky ráno a večer ve slabých chvilkách  ! Zatím to vidím jenom na nějaký jednoručky a budu vybírat lavici a velkou činku.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út květen 12, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
Jak se staví posilovna!
Dneska mi přivezl nějakej piňďa od Ronnieho první část mého plánu na získání úžasných svalů a obdivu spolupracovníků, když se v tílku zohnu pro tužku na zemi a vyrýsovaný masivní triceps jim zablýská do obličejů  .
Dnešní nákup:
- Mega Pro: 100 % Iso Whey, 2270 g (čokoláda) - chutná strašně, to byl trošku přešlap
- Nutrend: BCAA Mega Strong (kapsle), 150 tbl
- ATP (činky): Jednoručky - guma, 12,5 kg + osa (činka, 350mm, šroub, 2x 2,5kg, 2x 1,25kg, 2x 1kg, 2x 0,5kg) (2 ks)
- ATP (činky): Jednoručky - guma, 20 kg + osa (činka, 350mm, šroub, 2x5kg, 2x2,5kg, 2x1,25kg) (2 ks)
Do konce týdne přidám polohovatelnou lavici, velkou činku a kotouče a základ bude. Trošku se peru s výběrem lavice, přece jen stojí nejvíc a nechci koupit žádnou sračku...Nicméně očekávám v nejbližších dnech velmi překvapivý nárůst svalové hmoty  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st květen 13, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
Tak včera první trénink doma. Kromě klasických disciplín jsme opět dali závod v počtu bicepsových zdvihů s JR (cca 13,5kg). Tentokrát pouhých 32 opakování za minutu, ale věřím, že na 40 by to vytáhnout šlo  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne květen 17, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
Trénink jede na plné obrátky, každý den si dávám poctivých 3x10x13,5kg arnoldovy zdvihy (biceps pak ramena)  . Dnes přidám závaží na 16kg  a musím co nejdřív koupit lavičku a hrazdu, abych mohl přidat další cviky.
K tomu tento týden aerobka:
90 minut tanečky ve středu
180 minut tanečky v pátek
750m plavání v sobotu
Forma v tričku samozřejmě pohádková
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út květen 19, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Doba pokročila a s ní i moje tréninkové úsilí, tento týden jsem jednoručky na arnoldovy tlaky přemontoval na 17,5kg  . Včera 3x5, dneska odvážně 10x5. Fotka obnažená samozřejmě k dispozici, klasicky velmi vypovídající  - téhle póze říkám triceps-topení
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st květen 20, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
Dneska 90 minut modern jazz, v rámci posilování 25 angličáků (kliků s výskokem do vzduchu) a neskromně se pochlubím, že jsem dělal nejhezčí ze všech (protože ostatní sou holky  )!
Teď sportovně 3x8 tlaky na ramena ve stoje s JR 17,5kg. Další tři dny mám taneční soustředění, pak přidávám na 20kg zhruba  .
Dnešní momentce říkám pracovně šedé tílko a otevřené dveře  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po květen 25, 2009 8:57 am Předmět: |
|
|
pátek - neděle
Luki si vyrazil na taneční soustředění, lépe řečeno ve čtvrtek jsem se nechal trošku unýst a po 4 lahvích šáňa jsem se docela slušně poblil  , čili v pátek jsem spal a sbíral síly, v sobotu 5h tancování, v neděli návštěva vodního světa a tři hodinky tanečků v Karlovkách.
Jako kulturní vložku jsem byl lstí přihlášen do all style hip hop battlu, kde jsem jako labuť na hladině vesnickýho rybníka proplul až do semifinále. Samozřejmostí bylo, že jsem porážel tanečníky o 60kg lehčí a 5 let mladší, nějaký vulgární fotky pro ilustraci ještě dodám  ...
Tanečně posilovací plán pořád platí, za měsíc jedu na první týdenní soustředění a chtěl bych být ve formě, sice už Qašu znám, ale hláška "Kdyby se někomu chtělo blejt, tak tady máte kýbl, nemám ráda když mi lidi courají při tréninkách na záchody." mě pořád tak trochu straší  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so květen 30, 2009 11:26 pm Předmět: |
|
|
pondělí-sobota
Tuna tanečků, dokonce sem si připadal jako bych zhubl 5kg, ale protože nemám váhu, tak jsem to nekontroloval a začal diktovat jídlo trochu míň kontrolovaně. Celkem to bylo 3x120 minut tanečků. Po smutné změně počasí jsem se dneska vrátil ke své čince a odhodlání nabrat víc a rychleji než Kevin Levrone, při snížení TH a zlepšení balancu v piruetách  .
Klasická motivační fotografie, to nikdy neurazí, téhle říkám Luki&vošklivě těžká činka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|