|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | TheLeague napsal: | | Narozeninovy party jsou nuda....slavit narozeniny je nuda... |
To bude tim, ze nemas zadny kamarady |
Je to neco jako Silvestr...muzu se vozrat kazdej den v roce...a nepotrebuju na to nejakej datum...coz ovsem neznamena ze si nejaky to alko nedam ze jo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DeFeAt
|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | | TheLeague napsal: | | Narozeninovy party jsou nuda....slavit narozeniny je nuda... |
Já ti dám nuda ikdybych byl nejosamělejší člověk na světě, tak společnost tuny dobrýho žrádýlka to 100x vynahradí |
no a ked ti to jedlo donesie silno obdarena panna so skusenostami
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| DeFeAt napsal: | | mathas napsal: | | TheLeague napsal: | | Narozeninovy party jsou nuda....slavit narozeniny je nuda... |
Já ti dám nuda ikdybych byl nejosamělejší člověk na světě, tak společnost tuny dobrýho žrádýlka to 100x vynahradí |
no a ked ti to jedlo donesie silno obdarena panna so skusenostami |
To bylo právě včera s mladou
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: ne květen 17, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
Libilo se mi MCR v Jihlave. Organizatori to zvladli na jednicku, zavodnici vyborni. Proste velmi vydarena akce!
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: po květen 18, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
to je hovno ten palec, nereknu kdyby sis ho ufikl, ale tohle je hovno....
Jinak me se nepovedlo nic, jen babicce masicko s nadivkou a bramborovy knedliky a ted to jdu secko snist.....doufam ze se mi povede pekny exkrement... _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: po květen 18, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
Přežil sem první jízdy  . beru to jako svuj životní úpěch  .
Jenom kdyby instruktor furt nezpíval: V mládí sem se učil hrobařem...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po květen 18, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
Tak aspon, že si někoho nezabil. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st květen 20, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem po 4 týdnech diety zahlédl na tréninku na bicepsu žílu, kterou jsem neviděl několik let. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: st květen 20, 2009 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Dnes jsem po 4 týdnech diety zahlédl na tréninku na bicepsu žílu, kterou jsem neviděl několik let. |
uplne ta chapem, tiez si spominam na ten pocit, minulu jar som ho zazil prvy krat... _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st květen 20, 2009 4:40 pm Předmět: |
|
|
Nevim, kam to dát, protože z toho absolutně nemůžu smíchy  Na jednom foru mě vyprudil jistý člověk (dokonce mi tvrdil, že je to 120kg dvoumetrový kick-boxer a najde si mě). Trošku jsem si zahrál na soukromého detektiva za pomoci Googlu. Zjistil jsem, že je to malý tlustý klučina, který ještě chodí na gympl. Dokonce jsem našel jeho videa + fotky na amaterech.cz a nějaké inzeráty, kde hedá starší a dominantní ženy _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
Naposledy upravil _Lundgren dne st květen 20, 2009 4:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
lol dalsi internetovej hrdina :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|