...a savickas dokonce 200, jenze ten axle na champions league snad nesplnoval ty parametry co by mel, detaily nevim, ale nekde se to asi bude dat dohledat
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
ja bych spis rekl ze ma loziska a ty zavazi se protaci, coz samozrejme uplne meni charakter toho zdvihu
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Dovoli jsem si vytvořit ješte malou slideshow z Časlavi. Snad se bude líbit .
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Ještě k Čáslavi : Celkově pěkná účast a vynikající organizace (Pavel Cháma) tak ozdobily úvodní závod. Škoda jen že někteří přihlášení bez omluvy nedorazili - mohlo být o pár překvapení a ženskou zástupkyni více.
Ještě k Čáslavi : Celkově pěkná účast a vynikající organizace (Pavel Cháma) tak ozdobily úvodní závod. Škoda jen že někteří přihlášení bez omluvy nedorazili - mohlo být o pár překvapení a ženskou zástupkyni více.
To by mohla být zajímavá podívaná.
uff, to jako byla přihlášena do závodu i nějaká ženská ? to by byla ostuda kdyby někoho z chlapů třeba porazila...
ale jinak plně souhlasím, závodníci, kteří se neumějí ani omluvit jsou největší burani a příště by třeba jejich účast měla záležet až na počtu přihlášených ostatních závodníků...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru