|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2009 4:36 pm Předmět: |
|
|
byly to kapsle, no hele bral jsem to 20-30min pred ... ale doporuju si koupit jak taurin, tak kofein, pac dohromady je to fakt masakr :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petanovic
|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:18 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | byly to kapsle, no hele bral jsem to 20-30min pred ... ale doporuju si koupit jak taurin, tak kofein, pac dohromady je to fakt masakr :-) |
No za chvilec jdu na běha, tak vyzkouším prvně taurin 2g a až budu objednavat suplementy, objednam i kapku toho kofeinu na vyzkoušení. Ale při suplementaci s kreatinem se kofein nedoporučuje kvuli schopnosti odvodňování ne? Ja nevím celkově, jestli je kofein hlavně při aerobním sportu dobrá volba. Tam potřebuješ co nejvíc tekutin v sobě a při půlhodinovým běhu s sebou těžko potáhnu něco na pití. V posce je to dobrý, tam mám flašku.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:20 pm Předmět: |
|
|
no dulezity je hlavne zavodnit organismus pred vykonem, jo kofein a kreatin se ovlivnuji, ale az pri vyssich davkach kofeinu _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
zdravím....nezná náhodou někdo nějaký nelegální spalovač který funguje a je u nás zakázaný?
Mám možnost dovozu nějakého zboži s USA tak se chci zeptat jestli nemá někdo s vás nějakou zkušenost...
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | reegis napsal: | zdravím....nezná náhodou někdo nějaký nelegální spalovač který funguje a je u nás zakázaný?
Mám možnost dovozu nějakého zboži s USA tak se chci zeptat jestli nemá někdo s vás nějakou zkušenost... |
yellow swarm..ale četl jsem tu že prý už ho přestali vyrábět ale jsou i další tomu dost podobný..zájem mám |
No já znám z nelegálních jenom ma huang...ten yellow swarm omrknu....
A byl bych rád kdyby tu někdo napsal nějakou vlastní zkušenost s těmito spalovači.....díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:25 pm Předmět: |
|
|
heh...YS obsahuje Mahuang...zkusenost je dobra jak s wosama, tak treba s Extremem 2 .....Stacker 2 je slaba sracka
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 11:03 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | heh...YS obsahuje Mahuang...zkusenost je dobra jak s wosama, tak treba s Extremem 2 .....Stacker 2 je slaba sracka |
díky...a mohl by jsi mi říct kdy a v jakém množství to užívat? jestli před tréninkem nebo ráno na lačno?
Jde mi hlavně o co nejefektivněji ten přípravek využít....díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo věc zvanou Adrenaline?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dědek Příhoda
|
Zaslal: čt červen 04, 2009 9:34 am Předmět: T3 |
|
|
mohl by napsat nekdo kdo ma zkusnost s T3 jako spalovacem?Je o tom velice malo info,díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 9:50 am Předmět: Re: T3 |
|
|
| Dědek Příhoda napsal: | | mohl by napsat nekdo kdo ma zkusnost s T3 jako spalovacem?Je o tom velice malo info,díky. | lol to ses ale v blbe sekci Btw nebud linej , nekurvi si stitnou zlazu a sedni na rotoped
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
Zaslal: po červen 15, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
Jak dlouho před treninkem dávat kofein?Všude píšou něco jinýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po červen 15, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Thomas25 napsal: | | Jak dlouho před treninkem dávat kofein?Všude píšou něco jinýho. |
presne 25min 54s
co takhle si to vyzkouset sam? _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
|
| nahoru |
|
 |
Laikov
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
Mám 181 cm, 97 kg a BMI 30. Jaký spalovač byste mi doporučili? Byl mi doporučen Guggulbolic, ale ten nemají na skladě. Nevíte o něčem?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|