|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 2:23 pm Předmět: |
|
|
Sacharidak ted nedavam mam ho az na prazdniny kdy dojedu z 10-12 hodin na stavbe dam si sacharidak 45min pauzu a jdu do posilovny, vyzkouseno z minulyho roku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mobsman
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 2:29 pm Předmět: |
|
|
furt nechápu proč ho tam máš... co máš vyzkoušené?
btw kup si raději protein... ok a možná taky o rady nestojíš:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 2:30 pm Předmět: |
|
|
proste me ten sacharidka nakopne doda energii celkem rychle po te brigade sem ko vetsinou
Edit: I tak proc bych nemohl mit sacharidak, o zhubnuti se nesnazim a tuk mi energie moc neda... V rozumne mire vuci fyzicke namaze si myslim ze to neni na skodu...
Naposledy upravil Wojtkingson dne ne květen 31, 2009 2:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 2:34 pm Předmět: |
|
|
Co no nic tak mi to vysvetli.... proc to nepotrebuju atd, prispevky ala no nic mi toho moc nedaj xD
O rady stojim povidej, vim ze protein se hodi vic, ted nemam prachy pozdeji koupim...
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Co no nic tak mi to vysvetli.... proc to nepotrebuju atd, prispevky ala no nic mi toho moc nedaj xD
O rady stojim povidej, vim ze protein se hodi vic, ted nemam prachy pozdeji koupim... |
máš nadváhu, sacharidy jsou ti naprosto k ničemu... po šichtě si dát sachariďák a být "ok" je pičovina, ty sacharidy ti nedodají naprosto nic, navíc 45 minut před tréninkem je dobrý na to aby ti bylo těžko a chutné sacharidy vyblil. Pokud bys chtěl mermomocí něco cpát, tak protein, protože bílkovina je u tebe číslo jedna, vlastně jediný co bys měl počítat.
pokud bys chtěl oponovat že máš náročnou práci tak mě to vůbec nezajímá, 12 hodin na stavbě denně není nestandardní...
navíc energetický výdej v práci se dá parádně využít k dietě, na sachry se vyser a žer hodně bílkovin (tvaroh sýr protein šunka atd dá se na tom v pohodě přežít několik let:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
Jakube proc ty mas takovy "zkraty" , kdy pises neco rozumneho a neco k veci jen cca jednou za pul roku ci dele a ostatni tvoje posty jsou bud novorocni prani v podobe hoven a nebo hovna v jine forme?  (to neber jako urazku, jen jako pratelsky dotaz, vis ze proti tobe nic nemam, i kdyz sis to myslel :-) )
sorry za mensi OT _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
ok a tohle byl zkrat nebo nebyl, to s tema sacharidama?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | ok a tohle byl zkrat nebo nebyl, to s tema sacharidama? |
To byl zkrat v pozitivnim slova smyslu....vesmes s nim souhlasim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jakube proc ty mas takovy "zkraty" , kdy pises neco rozumneho a neco k veci jen cca jednou za pul roku ci dele a ostatni tvoje posty jsou bud novorocni prani v podobe hoven a nebo hovna v jine forme? (to neber jako urazku, jen jako pratelsky dotaz, vis ze proti tobe nic nemam, i kdyz sis to myslel :-) )
sorry za mensi OT |
je tu prostor si to vyříkat takže tys byl na mě nasranej za to že sem se vožral a nedojel pro tebe a paks mi to vrátil tím žes něco chtěl ale vlastně si to nechtěl a kecals vole takže tak to je
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: | | Draper napsal: | Jakube proc ty mas takovy "zkraty" , kdy pises neco rozumneho a neco k veci jen cca jednou za pul roku ci dele a ostatni tvoje posty jsou bud novorocni prani v podobe hoven a nebo hovna v jine forme? (to neber jako urazku, jen jako pratelsky dotaz, vis ze proti tobe nic nemam, i kdyz sis to myslel :-) )
sorry za mensi OT |
je tu prostor si to vyříkat takže tys byl na mě nasranej za to že sem se vožral a nedojel pro tebe a paks mi to vrátil tím žes něco chtěl ale vlastně si to nechtěl a kecals vole takže tak to je
|
To zes pro me nedojel a brecel jsi mi do telefonu, jak te to strane mrzelo mne bylo ukradeny, alespon jsem se svezl s Barou, S. SMANEM a Arniem, coz byl urcite lepsi zazitek nez se s tebou sourat po dalnici ve tve, tenkrat myslim felicii a kdovi, jestli bychom tam vubec dojeli (tim se nesmeju tvemu autu!!)). Stejne jsi vedel, ze na tam nepojedes, protoze te tam nikdo nechtel a byl bys jen "malej posranej Jakoubek" a ne ten velkej drsnej Nigga v XXXXL kratasech z fora........no a tam to druhe, no jo no, to me taaak mrzi a dodneska z toho mam vycitky
Jinak ale musim rict, ze ses hrozne milej a hodnej kluk, fakt i kdyz tak na foru nevypada
Jeste jsem na neco zapomeli?
(PS: Pojd radeji na trenink a nemel hovna :) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | mobsman napsal: | | Draper napsal: | Jakube proc ty mas takovy "zkraty" , kdy pises neco rozumneho a neco k veci jen cca jednou za pul roku ci dele a ostatni tvoje posty jsou bud novorocni prani v podobe hoven a nebo hovna v jine forme? (to neber jako urazku, jen jako pratelsky dotaz, vis ze proti tobe nic nemam, i kdyz sis to myslel :-) )
sorry za mensi OT |
|
To zes pro me nedojel a brecel jsi mi do telefonu, jak te to strane mrzelo mne bylo ukradeny, alespon jsem se svezl s Barou, S. SMANEM a Arniem, coz byl urcite lepsi zazitek nez se s tebou sourat po dalnici ve tve, tenkrat myslim felicii a kdovi, jestli bychom tam vubec dojeli (tim se nesmeju tvemu autu!!)). Stejne jsi vedel, ze na tam nepojedes, protoze te tam nikdo nechtel a byl bys jen "malej posranej Jakoubek" a ne ten velkej drsnej Nigga v XXXXL kratasech z fora........no a tam to druhe, no jo no, to me taaak mrzi a dodneska z toho mam vycitky
Jinak ale musim rict, ze ses hrozne milej a hodnej kluk, fakt i kdyz tak na foru nevypada
Jeste jsem na neco zapomeli?
(PS: Pojd radeji na trenink a nemel hovna :) ) |
ono to bylo tak že mi Bara poslal zprávu žes mu že ses ze mě vyplašenej at nejezdim a ze aji S.Sman je vyplašenej a Arnie_one nasranej že se mu posmívám... posrali ste se no
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Vyvedte je nekdo xD |
ja su tady na vratech ven des ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
| citace: | ono to bylo tak že mi Bara poslal zprávu žes mu že ses ze mě vyplašenej at nejezdim a ze aji S.Sman je vyplašenej a Arnie_one nasranej že se mu posmívám... posrali ste se no
|
a to jeste nevis, jak byli Freimen a Blaza radi, zes neprijel, ti byli posrani uplne nejvic....vlastne posrani byli uplne vsichni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|