AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Adam12345

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2009 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj chci se zeptat na radu ohledne Scitec BCAA EXPRESS. Poslední dobou mám problémy to do sebe dostat, protože je to děsně hořký a také málo rozpustné. Musi to bejt ve vode aspon hodinu, aby se to rozpustilo, jinak to vetsinou zustane suche. Ale hlavne mi dělá problém to do sebe dostat, dávám 30min před treninkem a hned po. Nějaké rady sčím to smíchat, aby to bylo chutově prijatelnejsi? Napadá mě např. smíchat to s práškem nějakého iso drinku. Co myslíte? díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2009 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Adam12345 napsal:
Ahoj chci se zeptat na radu ohledne Scitec BCAA EXPRESS. Poslední dobou mám problémy to do sebe dostat, protože je to děsně hořký a také málo rozpustné. Musi to bejt ve vode aspon hodinu, aby se to rozpustilo, jinak to vetsinou zustane suche. Ale hlavne mi dělá problém to do sebe dostat, dávám 30min před treninkem a hned po. Nějaké rady sčím to smíchat, aby to bylo chutově prijatelnejsi? Napadá mě např. smíchat to s práškem nějakého iso drinku. Co myslíte? díky!

hmm taky mi to nechutnalo, ale da se to vypit, nekdy jsem do toho pridal trochu glukopuru ... hlavni je to do sebe nalejt rychle, pak je to bezbolestne :)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2009 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Adam12345 napsal:

citace:
Poslední dobou mám problémy to do sebe dostat, protože je to děsně hořký a také málo rozpustné

to je jak z predmanzelske poradny
Adam12345

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Adam12345 napsal:

hmm taky mi to nechutnalo, ale da se to vypit, nekdy jsem do toho pridal trochu glukopuru ... hlavni je to do sebe nalejt rychle, pak je to bezbolestne :)

díky trošku to pomohlo, ale ta děsná chuť bcaa pořád převládá :) Jinak se chci zeptat kolik toho glukopuru tam přidat? Ihned po tréninku dávám teď 10g (2 plné čajové lžičky) BCAA. Tak kolik ktomu prihodit toho glukopuru? Díky moc.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10g bcaa je malo, obecne plati, ze naprosty minimum je 0.2g na 1kg hmotnosti, idealni davka je 0.4g na 1kg ... po treninku toho glukopuru muze bejt vic .. klidne 20-50gramu, to zalezi na vic faktorech ... jo a jeste me napadlo michat ty bcaacka v dzusu, ten by tu chut mohl maskovat

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Anaboliconline

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas s prichuti nebo bez? Zkus Gatorade. BCAA kupuj jedine instantni, stoji vic, ale daji se v pohode rozmichat a pit.
Raked

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2009 12:28 pm    Předmět: BCAA Odpovědět s citátem

Čau, nevím jestli to tady už někde neni. Protože (jak všichni víte), na internetu píše každý něco jinýho - chci se zeptat na složení BCAA. Někde píšou že nejlepší je poměr 3:2:1 jinde zas že 2:1:1 a taky prý že nejlepší je 1:1:1 (tý pravý látky stačí jen jeden díl - když je tam dílů víc, tak jsou to PRÝ levnější a neúčinnější náhražky) . Nevíte jak by to mohlo být správně? Myslím, že většina produktů jsou 3:2:1,ne? Dík
ivolens

PříspěvekZaslal: so červen 13, 2009 9:46 am    Předmět: Re: BCAA Odpovědět s citátem

Raked napsal:
Čau, nevím jestli to tady už někde neni. Protože (jak všichni víte), na internetu píše každý něco jinýho - chci se zeptat na složení BCAA. Někde píšou že nejlepší je poměr 3:2:1 jinde zas že 2:1:1 a taky prý že nejlepší je 1:1:1 (tý pravý látky stačí jen jeden díl - když je tam dílů víc, tak jsou to PRÝ levnější a neúčinnější náhražky) . Nevíte jak by to mohlo být správně? Myslím, že většina produktů jsou 3:2:1,ne? Dík

Nejdůležitější ze 3 větvených aminokyselin, kterými je tvořena směs BCAA, je L-leucin. Jak prokázaly biochemické studie, jeho spotřeba stoupá během svalové zátěže přesně dvojnásobně oproti L-isoleucinu a L-valinu. V optimálně sestaveném produktu, obsahujícím tyto 3 větvené, esenciální aminokyseliny, je tedy správný poměr 2:1:1 (konkrétně 2x l-leucin, 1x l-isoleucin, 1x l-valin).
veryska

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s BCAA v tekutém stavu? Jaké jsou výhody a nevýhody oproti kapslím? :)
Drago

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

veryska napsal:
Ahoj, máte někdo prosím zkušenost s BCAA v tekutém stavu? Jaké jsou výhody a nevýhody oproti kapslím? :)

Udajne rychlejsi vstrebatelnost, nevyhoda je jeste vyssi cena. Jen vyjimkam se nevyplati koupit komplexni amina kdyz uz brat aminokyseliny a nekoupit protein radsi.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BCAA tu potrebujou asi 2 lidi co soutezi
prochm

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo lepší vstřebatelnost ale rači zainvestuj do kvalitních proteinů.BCAA hlavně do rýsovačky v objemovce nejsou zase tak potřeba.Samozřejmě,že pokud máš peněz na rozdávání tak je můžeš dát i v objemovce.
Drago

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Jo lepší vstřebatelnost ale rači zainvestuj do kvalitních proteinů.BCAA hlavně do rýsovačky v objemovce nejsou zase tak potřeba.Samozřejmě,že pokud máš peněz na rozdávání tak je můžeš dát i v objemovce.

Ja bych dodal jeste ze osobne bych si v objemu dopral spis dobrej gainer at nemusim michat po treninku maltu. Nebo kreatin nebo neco na nakopnuti. BCAA fakt nejsou potreba. Nadruhou stranu co jsem se koukal do eshopu tak ta cena neni tak hrozna jak byvala driv, ale musi toho clovek brat fakt hodne aby neco poznal (a treba ani nepozna:).
veryska

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:

Nevím, co je kvalitní, ale já mám Scitec 100% WHEY profess. a to hlavně kvůli chuti, je super :) Ještě mám od Weidera, ale tam ta chuť není nic moc a dělá hrudky. Proto jsem si myslela, že by to mohlo mít efekt - mám litr, cena 450 - nic hrozného. Pije se totiž jen troška.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

veryska napsal:

v tekutych je cukr:)
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: