|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
tomu kluci jen nerozumite, to neni nic tragickyho :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 2:41 pm Předmět: |
|
|
Zopakuju to znova...strasna sracka...
Dal sem dil a pul a vic uz opravdu nevydrzim...dyt to neni ani vtipny proboha...porad nejaky vzpominani na to co bylo a ani to neni vtipny ... jednou sem se tak mozna pousmal a to je vsechno...
_________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 5:41 pm Předmět: |
|
|
LOL
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 5:45 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | TheLeague napsal: |
LOL |
co se smejes hnupe? dyt to neni ani vtipny |
To odvolas ty teplousi!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | yazi napsal: | | TheLeague napsal: |
LOL |
co se smejes hnupe? dyt to neni ani vtipny |
yazi, udělám ti radost, Family Guy je asi tak vtipnej, jako ty, což je znamená vůbec... |
Ja si myslim ze vubec neznas okolnosti...ale neboj...az tu budes mit zalozenej tak pátou prezdivku, treba uz konecne budes za hvezdu Tritone.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | což je znamená vůbec |
mne si udelal radost timhle :-)
edit - takze to neni kadd? _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
Tak se tolik nečilte, když někdo neuznává váš oblíbený seriál :)
yazi to bylo opravdu inteligentní vypíchnutí, když jsem ten překlep hned editoval a o mém podpisu ani nemluvě...... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
asi mi to nebudes verit, ale z family guy jsem videl jeden dil :o) muj oblibenej serial je treba Father Ted _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so červen 13, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po červen 15, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
Star Trek
vůbec nevím proč jsem na to koukal, když mi ten seriál nikdy nic neříkal a nemám rád tyhle pro mě absolutně nelogický sci-fi. Asi mě zvyklalo to výborné hodnocení na csfd - říkal jsem si, hm asi to nebude jen slátanina vesmírných přestřelek, chyba lávky. TOhle pro mě není
Wall-e/Vall-i
Suprovej animák, Vall-i je robot, který vám budou svou lidskostí bližší než většina lidí, kteří se v tom filmu objeví. Vize nás lidí ve vzdálené budoucnosti mě docela pobavila, ale možná nebyli autoři daleko od pravdy.
Předčítač
Kate Winslet - paní herečka, není co dodat, silný příběh, který ukazuje jaký následky může mít jedna letní romance mladého nezkušeného ucha se zralou ženou. Film ukazuje vývoj v čase a životě hlavní aktéra, jehož život byl navždy poznamenám láskou do nesprávné ženy. V min. roce Předčítač a Revolutionairy road (Nouzový východ) - mám Kate čím dál tím radši
Up/Vzhůru do oblak
další skvělý animák, tady jsem se místama opravdu upřímně smál, což u mě moc nebejvá. I když je film dobrej, vtipnej a baví mě, tak málo kdy - když jsem sám - se směju tak, že tu málem padám ze židle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|