| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
LJ

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 9:26 am Předmět: |
|
|
Hehe, vy ste trubky  . Nejsem Března, nicméně taky nejsem debil a když dostanu slevu stálého člena Ronnieho fóra (slavím 6 let a zatím jsem nikdy žádnou nevyužil  ) a osobní doručení do hodiny, tak bych byl blbej, kdybych do toho nešel.
Je mi víceméně jedno jestli někdo dělá laciný PR články, nebo rozhovory s kulturistama, nicméně je pravda, že kdyby někdo vychvaloval chuť do nebe a pak to chutnalo jako splašky, tak si to mezi sebou lidi docela rychle řeknou.
Poznámka pod čarou, dal sem včera napít proteinu Majklovi (ten co se minule málem poblil) a taky mu to chutnalo (vypadá to teď už jako placená reklama?  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
škoda že není v akci Pure Whey od Champion nutrition hend bych koupil. Není tu někdo kdo trochu vidí pod pokličku a řekl by kdy tam by mohl být v akci? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | Black Dragon napsal: | | Gohan napsal: | | škoda že není v akci Pure Whey od Champion nutrition hend bych koupil. Není tu někdo kdo trochu vidí pod pokličku a řekl by kdy tam by mohl být v akci? :D |
Ale je v akci ... ja ho tedka kupoval za 947Kc a sem spokojenej ... |
taky jsem ho tam koupila Coocies se mi neomrzí nikdy.... |
KDe to kupujete? Normálně mi to píše cenu 1190
a ted uz tam ani nevidim cookies and cream no co ot jeee?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
zbozi.cz - natukat nazev proteinu - vybrat si nejlevnejsi eshop - koupit _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, to jsou jiné shopy _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | Black Dragon napsal: | | Gohan napsal: | | škoda že není v akci Pure Whey od Champion nutrition hend bych koupil. Není tu někdo kdo trochu vidí pod pokličku a řekl by kdy tam by mohl být v akci? :D |
Ale je v akci ... ja ho tedka kupoval za 947Kc a sem spokojenej ... |
taky jsem ho tam koupila Coocies se mi neomrzí nikdy.... | prsne tak a jeste do sejkru nasypat emco vlocky a paradni svacinka je na svete
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
mel nekdo protein Ultimate Prostar Whey obsahuje 80 % ? Od Ultimatu sem nikdy nic nemel , ale 2270g za 820 kc je hodne lakava cena ...
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | | mel nekdo protein Ultimate Prostar Whey obsahuje 80 % ? Od Ultimatu sem nikdy nic nemel , ale 2270g za 820 kc je hodne lakava cena ... |
hned prvni stranka topiku | hm a dozvedel sem se tam tak akorad velke ho...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 3:21 pm Předmět: bu |
|
|
cawte chlapi
tak som si teda nakoniec kupil Whey Better 3000 od BIO5 jahodovu prichut...chuti celkom v pohode len ma dost serie penivost aku som este u ziadneho proteinu nezazil:D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |