|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
Zacharo, přesně tak _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: st červen 17, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | jari napsal: | | Já byl na něm v kině 6x |
6x ??? fiiha... myslim, ze si nahradil ty ztraty z Japonska |
to jo
nevzpomínám si kdy naposled jsem šel tolikrát na jeden film....
4x jsem šel na Rambo 4 a teď 3x na Terminator Salvation
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 17, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
Ty chodis do kina zadarmo, co? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st červen 17, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 17, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ty chodis do kina zadarmo, co? |
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem dokoukal Noc v muzeu 2, neskutečná pí...., která ani nemá ambice tvářit se jinak, kdyby mi bylo 5-6 let, asi bych se u toho bavil, takhle sem se doopravdy zasmál jenom jednou těm zpívajícím andělíčkům s beat boxem, jinak je to fakt o ničem.
Korolina a tajuplný svět za zavřenými dveřmi - viděl jsem včera, suprovej animák, po dlouhý době mě nějaký animovaný film opravdu zaujal.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: st červen 17, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: |
Korolina a tajuplný svět za zavřenými dveřmi - viděl jsem včera, suprovej animák, po dlouhý době mě nějaký animovaný film opravdu zaujal. |
jj, to som tiez videl... aminacia na jednotku a super atmosferu to ma...
http://www.csfd.cz/film/105807-coraline/
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so červen 20, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
Critters - nedávno to tu někdo zmínil, tak sem se musel po dlouhé době podívat. Když sem byl malej, tak se mi to líbilo mnohem víc. Dneska už takovej béčkovej horor moc nenadchne, ale vyloženě špatný to taky není
6/10
Flawless - příběh o vykradení firmy zabývající se prodejem diamantů. Původně sem se na něj chtěl koukat na čtyřikrát (vždycky u jídla), ale tak mě upoutal, že sem ho zkoukl najednou. Až sem se divil, to se mi nestává často. Druhý co mě zarazilo : ve filmu není kapka krve, nestřílí se, žádnej sex, žádný speciální efekty. Doporučuju, dal bych i 9, ale přece jen kdybych se na film koukal podruhé, už mě asi tolik nezaujme (chce to počkat pár let až zapomenu o čem to bylo  )
8/10
Pulp Fiction - tak sem se na tenhle film koukl už asi posedmé. Není co dodat, kdo neviděl - okamžitě zhlédnout. A kdo viděl netřeba popisovat. Pro mě absolutně nejlepší film a nevidím na něm jedinou chybu. Jedinej film, který bych hodnotil :
10/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so červen 20, 2009 9:38 am Předmět: |
|
|
| citace: | | ve filmu není kapka krve, nestřílí se, žádnej sex |
uz jen za tohle 0/10 _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: so červen 20, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
s tym pulp fiction som to este nemal moznost vidiet ale poznam vela ludi ktori povedia ze je to naj film aky kedy bol a zas kopu ludi co povedia ze to je podpriemeny film tak neviem ci sa mi to oplati kukat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červen 20, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: |
Flawless - příběh o vykradení firmy zabývající se prodejem diamantů. Původně sem se na něj chtěl koukat na čtyřikrát (vždycky u jídla), ale tak mě upoutal, že sem ho zkoukl najednou. Až sem se divil, to se mi nestává často. Druhý co mě zarazilo : ve filmu není kapka krve, nestřílí se, žádnej sex, žádný speciální efekty. Doporučuju, dal bych i 9, ale přece jen kdybych se na film koukal podruhé, už mě asi tolik nezaujme (chce to počkat pár let až zapomenu o čem to bylo )
8/10 | To jsem sen dával taky nedávno a fakovali mě stejně :-) Je to výborný film. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so červen 20, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so červen 20, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | BUFU napsal: |
Flawless - příběh o vykradení firmy zabývající se prodejem diamantů. Původně sem se na něj chtěl koukat na čtyřikrát (vždycky u jídla), ale tak mě upoutal, že sem ho zkoukl najednou. Až sem se divil, to se mi nestává často. Druhý co mě zarazilo : ve filmu není kapka krve, nestřílí se, žádnej sex, žádný speciální efekty. Doporučuju, dal bych i 9, ale přece jen kdybych se na film koukal podruhé, už mě asi tolik nezaujme (chce to počkat pár let až zapomenu o čem to bylo )
8/10 | To jsem sen dával taky nedávno a fakovali mě stejně :-) Je to výborný film. |
No možná sem na to koukal právě díky tobě Většinou čerpám inspiraci odsud z topiku.
PapradIsMyName : to prostě musíš vidět, jak vůbec můžeš žít? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 20, 2009 2:20 pm Předmět: |
|
|
| PapradIsMyName napsal: | | s tym pulp fiction som to este nemal moznost vidiet ale poznam vela ludi ktori povedia ze je to naj film aky kedy bol a zas kopu ludi co povedia ze to je podpriemeny film tak neviem ci sa mi to oplati kukat ;) |
rozhodne muzu doporucit, jeden z nejlepsich filmu. Spolu s Dedictvi aneb Kurvahosigutntag je to film u ktereho jsem se nejvic nasmal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|