Log jednoho Vojty

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Log jednoho Vojty  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log jednoho Vojty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá červen 19, 2009 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volno
Absolutní nic nedělání, technika na vysoké úrovni... xD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2009 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 14
Sobota 20.6.

Přítahy nadhmatem
1x7 1x7 1x7 1x7 1x7
Dnes jsem cítil záda jak pes, měl jsem ještě svalovku z pulloveru

Dřepy
5x105kg 5x105kg 5x105kg 5x111kg 4x111kg
Celkem vklídku ale nějak zlobí levá noha, nebolí, ale je nějaká ztuhlá, nevím co s tím esli nohy vynechat na chvíli nemám páru

Přítahy VČ v předklonu
7x60kg 7x60kg 7x60kg 7x60kg 7x60kg
Celkem dobrý, akorát ta levá noha pořád zlobí

Tlaky s JC na šikmé lavici
6x34kg 6x34kg 6x34kg 6x34kg 6x34kg
Paráda, akorat budu muset popřemýšlet na konstrukčníma úpravama lavičky, moc tomu provedení, když se to naklopí nedůvěřuju

Military press
6x50kg 5x50kg 5x50kg 5x50kg 5x50kg
Dobry nic nepreskakovalo, jen me boleli tricaky trochu

Bicepsový zdvih s VC
7x45kg 6x45kg 6x45kg 6x45kg 6x45kg

Krčení ramen s VČ
10x72kg 10x72kg 10x72kg 10x72kg 10x72kg
Pěkně pomalu žádný nadhazování

Přítahy osy
hmotnost nevím x 15,15,12,12,12
Po tomhle jsem si chtěl utrhnout zádový svaly, celkem dost jsem to cítil

Tréning dobrej, sice když jsem vlezl do posilovny moc se mně nechtělo, byl jsem nějakej rozlámanej, ale roztáhl jsem to. Z minulýho tréningu mě ještě bolela vnitřní strana tricepsů z pulloveru, a záda trochu, po dlouhé době jsem něco citíl. Dnes jsem si obědnal konečně proteiny, takže to vidím že za týden přejdu na split 3+1. Jen ještě nevím jak ho udělat, nemám se splitem moc zkušenosti. Viděl jsem že někdo jede split pořád stejně, někdo dělá nějaký cviky lehce, těžce a fakt nevím jak to udělat (doporučení vítám).
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volno
Jsem nějakej rozstřelenej, blbě se mně spí a bolí mě celý tělo, uvidíme esli zítra půjdu bušit nebo dáme pauzu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 15
Pondělí 22.6.

Přítahy nadhmatem
1x7 1x7 1x7 1x7 1x7
Vubec jsem nemel silu

Dřepy
uz na rozcvicovaci vaze me bolela leva noha, tak jsem to vynechal a necham noham (drepum) tak tyden dva pauzu a uvidime jak na tom ta noha bude

Výpony ve stoji
ja+94kg x10,10,10,12,12

Good morning
7x50kg 7x50kg 7x50kg 8x50kg 8x50kg
Co trenink to to citim jako jinej cvik:D

Tlaky s JC na rovné lavici
8x34kg 7x34kg 7x34kg 6x34kg 6x34kg

Military press
7x45kg 5x50kg 5x50kg 5x50kg 5x50kg 5x50kg
zkusil sem 45 a bylo to moc lehky tak jsem prihodil trochu, abych nestagnoval na jedne vaze:D

Pritahy VC k brade
6x40kg 6x40kg 6x40kg 6x40kg 6x40kg
niceone (doplneno zpetne jsem na to zapomel:D)

břicho
zvedani noh x15,15,15,15,15

Dneska nicmoc trenink, nemel jsem moc cas (ani naladu, zitra zkouska neumim nic) a ta noha me celkem sere...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volno
Dneska jsem celej rozlmanej, spal jsem 3 hodiny - ucil jsem se na zkousku, tak jsem zvedavej jak budu vypadat zitra.
Koukam uz chodim do posilovny mesic pravidelne a celkem to na sobe citim.

Forma je zatim pouze kosilova:D
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volno
potřebuju relax...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2009 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 16
Čtvrtek 25.6.

Přítahy nadhmatem
1x8 1x7 1x7 1x7 1x7

Mrtvy tah
5x117kg 5x124kg 5x124kg 5x124kg 5x124kg
Vahy jdou nahoru, parada

Bench
5x90kg 5x92kg 5x92kg 5x92kg 5x92kg
Chtelo by to sparinga, nemam rad kdyz mam nad hrudnikem osu a nikdo neni v okoli 150m

Vypony ve stoji
ja + 92kg x 5 x 15

Upazovani ve stoje
7x14kg 7x14kg 7x14kg 7x14kg 7x14kg

Kliky na bradlech
ja x 7,7,7,7,7
Delal jsem to pekne pomalu zadny sprinty

Krčení ramen s VČ
10x90kg 10x90kg 10x90kg 10x90kg 10x90kg
U posledni serie na konci uz technika nicmoc, ale tech 10 jsem tam nejak narval:D

Trening dobrej, jen ty pritahy nejak jsem byl zeslablej na tom prvnim cviku, ale o to vic citim zada...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volno
Tenhle týden dám tělu pauzu a najedu na split potom
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak o něčem takovým smýšlím, pište názory

zada, prsa
--------------------
shyby (široký úchop)
mrtvý tah
přítahy VČ v předklonu / přítahy osy
přítahy JČ
pullover
bench
tlaky na šikmé lavici hlavou nahoru
rozpažky

nohy břicho
---------------------
dřepy
mrtvý tah s napnutými nohami
výpony s VČ
(četl jsem někde že je odlišný zapojení svalů, když má člověk špičky nohou u sebe / od sebe tak tohle dám možná x2 u sebe a pak od sebe)
bulgarian split squat
variace cviků na břicho - 3 cviky

(tady mi dochází nápady na cviky, hlavně hamstringů, v posilovně nemáme žádný stroje, kdyby vás napadli nějaký cviky napište to sem, dík)

ramena biceps triceps
----------------------
military press
upažování ve stoje
přítahy VČ k bradě
upažování v předklonu
bicepsový zdvih s VČ
bicepsový zdvih s JČ / EZ tyč
kliky na bradlech
tricepsové tlaky s JČ za hlavou / francouzský tlak

chtěl bych to jet 3+1, nevím jak to budu mít s regenerací (svědčí mi když jsem v zápřahu, ale musím to ozkoušet), kdybych byl hodně unavenej tak bych zvážil kombinaci trénink lehce/těžce (to bych ještě promyslel), nebo kdyby to bylo moc tak bych to zkusil nějak na 2+1. Otázka na zkušenější: Když jedu třeba záda, prsa jezdí se to stylem že odjedu prsa, pak záda, nebo můžu střídat cviky? Jinak oceňuju připomínky, se splitem nemám moc zkušeností... A jestli vás napadají nějaký ty cviky na nohy, kde nejsou třeba žádný stroje (nemyslím abyste mi vyjmenovali milion variaci dřepu:D)
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny trenink, tak nejak podle meho gusta :) K tem noham. Mas na mysli vypony (lytka) nebo vypady? Vypony jsou samozrejme ok jako cvik na lytka spise az na zaver treninku, ale zkus tam klidne zaradit i par serek vypadu (s VC / JC) je to perfektni cvik na cela stehna a zadek. Co se tyka hamstringu, tak samozrejme mrtvy tah s napnutyma nohama (zkus i s JR, je to zase trochu neco jineho a osobne jsem tuto variaci mel radeji), dalsi cvik good morning (predklony s cinkou, taky perfektne bere) a nebo glute ham raise, ale to jsem nikdy necvicil. Jinak hamstry se ti budou zapojovat u drepu a vypadu, takze netreba hrotit.

citace:
Když jedu třeba záda, prsa jezdí se to stylem že odjedu prsa, pak záda, nebo můžu střídat cviky?

klidne stridej, je to vyborna vec. Kdyz pojede tah (zada) - tlak (prsa) - tah (zada) - tlak (prsa).... tak budes mnohem vetsi silu u jednotlivych cviku, protoze si svaly, ktere zapojujes treba u tlaku odpocnou, zatim co pojedes tahy, kde zase pouzivas jine svaly. Tak to delam uz celkem dlouho a vim o vice lidech, co si na tohle zvykly....stejne tak treba u bic. tric
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O výpadech jsem taky přemýšlel, pořadí cviků budu ještě měnit, jen jsem napsal cca seznam co bych cvičil. A právě jsem přemýšlel, jestli to střídat (prsa-záda) nebo jet prsa pak záda, u střídání bude určitě větší síla, ale nevím jestli kdybych to jel nejdříc jednu partii potom druhou, jestli by nebylo větší napumpování, nicméně to že to takhle cvičíš mi stačí k tomu že to takhle můžu cvičit:D
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
O výpadech jsem taky přemýšlel, pořadí cviků budu ještě měnit, jen jsem napsal cca seznam co bych cvičil. A právě jsem přemýšlel, jestli to střídat (prsa-záda) nebo jet prsa pak záda, u střídání bude určitě větší síla, ale nevím jestli kdybych to jel nejdříc jednu partii potom druhou, jestli by nebylo větší napumpování, nicméně to že to takhle cvičíš mi stačí k tomu že to takhle můžu cvičit:D

To stridani neni obvykla metoda, ale ja jsem si na ni zvykl, i kdyz ted v ramci zmeny treninku ji uz nedelam. U nekterych treninku jsou tzv antagonisticke superserie, coz je neco podobneho, ale ne uplne to o cem se tu bavime. Odjedes jednu serii napr na prsa a v superserii dalsi serii na zada a pak pauza (a to je jedna antagonisticka superserie) a to cele nekolikrat dle poctu serii.

A co se tyka nohou, tak se nauc i celni drepy, perfektni cvik. (edit: )
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2009 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 16,5
Neděle 28.6.
Dneska jsem neměl jít, ale už jsem měl dlouhou pauzu a cukali mně ruce, sice jsem tomu moc nedal, no moc nedal nic skoro, ale cítím že jsem se aspoň trochu protáhnul..

Shyby
9,9,9,9
Dnes jedinej cvik na kterým sem cítil sílu

Bench
6x92kg 6x92kg 5x92kg 8x84kg
potrat...

Mrtvý tah
5x113kg 5x113kg 5x113kg 5x113kg
tady po tom mně bylo blbě jak cyp, nějak se mě vracel obsah žaludku...

Tlaky na šikmé lavici hlavou nahoře
6x34kg 6x34kg 6x34kg 6x34kg

Původně jsem myslel že to bude slabej tréning, protože jsem se v páetk nehorázně zlil a ještě dnes ráno, když jsem se ohnul tak jsem se motal. Nicméně síla byla nějaká, v rámci možností, ale jak jsem měl z toho chlastu ještě ne uplně ready žaludek tak jsem měl asi nějaký pomalejší trávení a začínalo se mi vracet jídlo, tak jsem se na to vykálel, bylo mi celkem blbě... Proto den 16,5:D

Jinak k tréninku, dozvěděl jsem se že nakonec budu mít brigádu, takže nohy asi trochu okrouhnu a pojedu je jen jednou týdně o víkendu mimo brigádu. Když vás bolí ruce tak to nějak jde, ale když se Vám podlamujou nohy, když lezete po střešních latích s kýblem betonu v ruce, tj řádně nahouno (vyzkoušeno). Ten front squat nějak nastuduju:D
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2009 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volno
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Den 17
Úterý 30.6.

Military press
6x50kg 6x50kg 6x50kg 6x50kg 6x50kg
spokojenost

Upažování ve stoje
7x14kg 7x14kg 7x14kg 7x14kg 7x14kg

Přítahy VČ k bradě
8x40kg 8x40kg 8x40kg 8x40kg 8x40kg
Levrone by řekl yeah baby, yeah!! Paradne jsem citil ramena

Kliky na bradlech
já x8,8,8,7,6
docházela síla, možná bych se ještě nějak docukal, ale neviděl jsem to jako vhodný:D

Bicepsový zdvih s VČ
7x42kg 7x42kg 7x42kg 7x42kg 7x42kg

Upažování v předklonu
8x10kg 8x10kg 8x10kg 8x10kg 8x10kg
lehký

Tricepsové tlaky s JČ
6x30kg 6x30kg 6x30kg 6x30kg 6x30kg
tady jsem si měl dát možná trochu míň, nejsem si jistej technikou

Bicepsový zdvih (kladiva)
6x23kg 6x23kg 6x23kg 6x23kg 6x23kg
tady u toho cviku dochází síla levé ruce a u ostatních cviků na bicaky dochází pravé xD

Parádní trénink, split jsem nejel celkem dlouho a tělo se divilo jaktože po druhým cviku na ramena přišel další a další cvik:D

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Log jednoho Vojty Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: