|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš chutě na sladký, dej 1 1/2 zakysané smetany a odměrku 80% proteinu....45 gr tuku/cca 20gr bilkovin ( podle odměrky )
|
|
| nahoru |
|
 |
Trixcz
|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:07 am Předmět: |
|
|
Teda Octopuss ty jsi borec .. dávat si jahody během low carb fáze :)
Indikační papírky ti objednaj v každý lekárně když se zeptaš .. odpoledne nebo druhej den je tam budeš mít.
Já osobně jsem v ketoze hned druhej den po začatku low carb fáze.
Ale stejně, tak jakmile se po pátečním tréninku naperu maltodextrinem a začnu vesele baštit cukry tak druhej den jsem jsem bez ketonů.
A že si to pak užívám zmrzlina banány.. no moc se neomezuju :)
Ale v low carb fázy fakt nehřeším ani malinko
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:20 am Předmět: |
|
|
čtyři menší jahody vole... to je jako když flusne :D
Já vím že ty papírky není problém objednat, ale v pondělí odpolední směna, v úterý - nemáme, objednáme, zkuste večer. Večer nemaj, další den (dneska) ranní, takže do lékárny se dostanu až odpoledne :) Občas to s časem stojí fakt za vyliž.
Každopádně váha se zatím hla o 2-3 kila, takže se snad něco děje.
Normálně máma má tolik drzosti mi nabízet zmrzlinu a nějakej koláč... Si zahrává se životem
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:22 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | čtyři menší jahody vole... to je jako když flusne :D
Já vím že ty papírky není problém objednat, ale v pondělí odpolední směna, v úterý - nemáme, objednáme, zkuste večer. Večer nemaj, další den (dneska) ranní, takže do lékárny se dostanu až odpoledne :) Občas to s časem stojí fakt za vyliž.
Každopádně váha se zatím hla o 2-3 kila, takže se snad něco děje.
Normálně máma má tolik drzosti mi nabízet zmrzlinu a nějakej koláč... Si zahrává se životem |
Mne staci prejst okolo regalu s colou light a ketoza je prec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:37 am Předmět: |
|
|
což je docela vtipný vzhledem k faktu, že ve většině článků se píše v low carb sacharidy do 30g
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | což je docela vtipný vzhledem k faktu, že ve většině článků se píše v low carb sacharidy do 30g |
Ratal som si prijem zivin velmi presne, mal som na to urobenu dokonca vlastnu energeticku tabulku... Vyhybal som sa akymkolvek potravinam s moznostou skrytych sacharidov. V den, ked som si nedal ani ml protaku, kvoli sladkej chuti, bolo bezne, ze sacharidy som mal na +/- 5g (pokial tabulky a etikety neklamu).
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st červen 24, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Octopuss napsal: | | což je docela vtipný vzhledem k faktu, že ve většině článků se píše v low carb sacharidy do 30g |
Ratal som si prijem zivin velmi presne, mal som na to urobenu dokonca vlastnu energeticku tabulku... Vyhybal som sa akymkolvek potravinam s moznostou skrytych sacharidov. V den, ked som si nedal ani ml protaku, kvoli sladkej chuti, bolo bezne, ze sacharidy som mal na +/- 5g (pokial tabulky a etikety neklamu). |
v cole tě ale píš kope Kofein....no, mě nekope ani kofein, ani ECA, ani...ani nic ... A ke každýmu jídlu dávám 2 čtverečky 85% čokolády ( má asi 14 gr sachrů na 100gr, takže skoro nic )
|
|
| nahoru |
|
 |
Trixcz
|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:02 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | ... A ke každýmu jídlu dávám 2 čtverečky 85% čokolády ( má asi 14 gr sachrů na 100gr, takže skoro nic ) |
A stojí to vůbec za to ty dva čtverečky
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
| Trixcz napsal: | | supporter napsal: | | ... A ke každýmu jídlu dávám 2 čtverečky 85% čokolády ( má asi 14 gr sachrů na 100gr, takže skoro nic ) |
A stojí to vůbec za to ty dva čtverečky |
to sou takový velký placatý a věř mi, že pro čokoúchyla jako já to za to stojí někdy si nalámu i 50 gramů do zakysané smetany....je to změna oproti Vysočině, Eidamu a slanině
|
|
| nahoru |
|
 |
Trixcz
|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:22 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | ....je to změna oproti Vysočině, Eidamu a slanině |
No tak to rád věřím...já se v pátek na ten trenink uplně těším, že si pak hned dám něco jiného než to co celý týden :)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:28 am Předmět: |
|
|
poriadny velkovykrm to neni jak posedenie v cukrarni pre diabetikov.
poriadny velkovykrm to je PEKLO.
poriadny velkovykrm BOLI!
já si to vytisknu na ádvojku a vytapetuju tím půl pokoje
|
|
| nahoru |
|
 |
Trixcz
|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:37 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Trixcz napsal: | | supporter napsal: | ....je to změna oproti Vysočině, Eidamu a slanině |
No tak to rád věřím...já se v pátek na ten trenink uplně těším, že si pak hned dám něco jiného než to co celý týden :) |
jestli mas v umyslu se naprat sladkostma a podobne, tak mi ver, ze to bude bolet a hodne :D |
Proč by to jako mělo bolet ??? minulej víkend na pohodu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|