|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: so březen 07, 2009 9:54 am Předmět: |
|
|
do školy jsem nosil pravidelně dvě svačiny s toho jednu sladkou (kolínka s tvarohem, rýži na sladko atd + protein) a druhá byla maso s rýžínebo pečivo s tvarglema a salámem (sem tam místo tvarglí dal sejra nebo vajíčka) a jinak ne jenom já ale asi půlka třídy jedla bez problému v hodinách atd. prostě snídaně byla v 6:30 a je 9 jde se jíst (jen u písemek jsme čekali až dopíšem nebo odevzdali  ) _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st březen 11, 2009 7:23 am Předmět: |
|
|
6ks racio rýžových chlebíků + 100g 30%eidamu
B:40,6g S:43g T:11,8g _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Matrixi

|
Zaslal: so červen 20, 2009 10:59 am Předmět: |
|
|
banany a racia, toustovy chleba a burakove maslo sem tedka zral ve skole skoro kazdej den
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: út červen 23, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
lidi nevim co máte za problem žrát ve škole kuře s rejží tam je píš problem že tě to nenechaj sežrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: út červen 23, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Matrixi napsal: | | banany a racia, toustovy chleba a burakove maslo sem tedka zral ve skole skoro kazdej den |
Nemáš tam žiadne bielkoviny a veľa sacharidov s vyšším GI.
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: út červen 23, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
nosim si vzdy ryzu+maso tuniaka....kamarati si uz zvykli a co si mysli zbytok je mi plne jedno
ak mam skolu velmi dlho tak nech nemam moc doz tak celozrne toasty+kuracia sunka+tvrdy syr
ale chodim na vysku,tam je to jednoduchsie jak na strednej skole no
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st červen 24, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
No já sice chodim na gympla, tam to do sebe akorát musím během 15minut všechno nacpat. Ale jinak když nekdo ve škole sní během 8hodin dva rohlíky s nejakým sýrem tak podle mě výsledky moc vidět nebudou. A na to, že si někdo něco říká to je jeho věc on bude vyhublej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitbulll
|
Zaslal: st červen 24, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
Ja kdyz jsem byl na stredni tak jsem si nosil ve sroubovaci zavarovaci sklenici pudink. Ta sklenice mela 0,7l, takze pul litru pudinku, doplnit piskotama, a bylo :-) Spluzaci na zacatku cumeli, a potom si zvykli.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st červen 24, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Pitbulll napsal: | | Ja kdyz jsem byl na stredni tak jsem si nosil ve sroubovaci zavarovaci sklenici pudink. Ta sklenice mela 0,7l, takze pul litru pudinku, doplnit piskotama, a bylo :-) Spluzaci na zacatku cumeli, a potom si zvykli. |
A to pudink je nějaký extra kulturistický jídlo
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st červen 24, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
to že to je "školní svačina" podle mě neznamená že tady máš říkat co máš k svačině
|
|
| nahoru |
|
 |
HALI32

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
Pečivo, eidam, cottage, tvaroh :) ... já nosím tvaroh s grankem v šejkru sem tam ;) ! Někdy i rýži s masem, v šatně se to dá v klidu zvalit :D ...
Ale před fenkama ve třídě bych si to asi nedal, tak jak říkají kluci...
Nikdo není zvědavý na ty jejich řeči a zvlášt když člověk ještě nevypadá.
Pak by si říkali...je suchý jak startka a ve škole si žere jak mistr olympia :) machr :D ... ...
Takže sýry, pečivo...voda, protein v šejkru ... ideální věc...potom školní oběd s chlupem z brady od kuchařky, s bílkovinným charakterem :D
Už tak jsem si vyslechl...když jsem baštil cottage, jestli držím dietu apod :D a jinak ovoce...banány...
Slyšel jsem o frajerovi, který soutěží...že má ve škole takový bufet, že tahá cestovní tašku......a trs banánů :D
Miluju svačinky ve škole ;)
Jo...a málem jsem zapoměl...frajer tady postl docela slušný recept...je to vážně pecka a když to hezky uděláte...bude to vypadat a chutnat lépe než nějaký big mek nebo burgr king, či co :) ... stačí to zabezpečit, aby se vám to nevyjebalo do aksny po cestě do ústavu :)
...o to už se postarají krabičky...se kterýma jsme všichni chodili na prvním stupni...ubrousek, krabička, svačina... :D
https://forum.ronnie.cz/tuniakovy-burger-t11024.html _________________ I love Nintendo... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Raul

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
já osobně mam skoro každej den po domácku vyrobenou kuřecí bagetku a pak nejaky 3-4 rohliky nebo housky se sunkou, syrem a podobne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
Většinou jím tmavé/celozrné pečivo, kvalitní kuřecí šunku, nízkotučný sýr, plechovku tuňáka,..a čaj.
Když to moc nehrotím, tak někdy džem a nutelu  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Většinou jím tmavé/celozrné pečivo, kvalitní kuřecí šunku , nízkotučný sýr, plechovku tuňáka,..a čaj.
Když to moc nehrotím, tak někdy džem a nutelu . |
mohl bys prosimte napsat, co je podle tebe kvalitni kureci sunka ( respektive jakou kupujes) a tmave / celozrnne pecivo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|