skolni svacina

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - skolni svacina  Úvodní stránka -> Kuchařka -> skolni svacina
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kadd

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2009 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

do školy jsem nosil pravidelně dvě svačiny s toho jednu sladkou (kolínka s tvarohem, rýži na sladko atd + protein) a druhá byla maso s rýžínebo pečivo s tvarglema a salámem (sem tam místo tvarglí dal sejra nebo vajíčka) a jinak ne jenom já ale asi půlka třídy jedla bez problému v hodinách atd. prostě snídaně byla v 6:30 a je 9 jde se jíst (jen u písemek jsme čekali až dopíšem nebo odevzdali )

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6ks racio rýžových chlebíků + 100g 30%eidamu
B:40,6g S:43g T:11,8g
Matrixi

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2009 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

banany a racia, toustovy chleba a burakove maslo sem tedka zral ve skole skoro kazdej den
Vokr

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lidi nevim co máte za problem žrát ve škole kuře s rejží tam je píš problem že tě to nenechaj sežrat
Tomi88

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matrixi napsal:
banany a racia, toustovy chleba a burakove maslo sem tedka zral ve skole skoro kazdej den

Nemáš tam žiadne bielkoviny a veľa sacharidov s vyšším GI.
Duro

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nosim si vzdy ryzu+maso tuniaka....kamarati si uz zvykli a co si mysli zbytok je mi plne jedno
ak mam skolu velmi dlho tak nech nemam moc doz tak celozrne toasty+kuracia sunka+tvrdy syr

ale chodim na vysku,tam je to jednoduchsie jak na strednej skole no
Vokr

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já sice chodim na gympla, tam to do sebe akorát musím během 15minut všechno nacpat. Ale jinak když nekdo ve škole sní během 8hodin dva rohlíky s nejakým sýrem tak podle mě výsledky moc vidět nebudou. A na to, že si někdo něco říká to je jeho věc on bude vyhublej.
Pitbulll

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdyz jsem byl na stredni tak jsem si nosil ve sroubovaci zavarovaci sklenici pudink. Ta sklenice mela 0,7l, takze pul litru pudinku, doplnit piskotama, a bylo :-) Spluzaci na zacatku cumeli, a potom si zvykli.
JOga

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitbulll napsal:
Ja kdyz jsem byl na stredni tak jsem si nosil ve sroubovaci zavarovaci sklenici pudink. Ta sklenice mela 0,7l, takze pul litru pudinku, doplnit piskotama, a bylo :-) Spluzaci na zacatku cumeli, a potom si zvykli.

A to pudink je nějaký extra kulturistický jídlo
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Pitbulll napsal:

A to pudink je nějaký extra kulturistický jídlo

ne ale je to dobry

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Vokr

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to že to je "školní svačina" podle mě neznamená že tady máš říkat co máš k svačině
HALI32

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pečivo, eidam, cottage, tvaroh :) ... já nosím tvaroh s grankem v šejkru sem tam ;) ! Někdy i rýži s masem, v šatně se to dá v klidu zvalit :D ...

Ale před fenkama ve třídě bych si to asi nedal, tak jak říkají kluci...
Nikdo není zvědavý na ty jejich řeči a zvlášt když člověk ještě nevypadá.
Pak by si říkali...je suchý jak startka a ve škole si žere jak mistr olympia :) machr :D ... ...

Takže sýry, pečivo...voda, protein v šejkru ... ideální věc...potom školní oběd s chlupem z brady od kuchařky, s bílkovinným charakterem :D
Už tak jsem si vyslechl...když jsem baštil cottage, jestli držím dietu apod :D a jinak ovoce...banány...
Slyšel jsem o frajerovi, který soutěží...že má ve škole takový bufet, že tahá cestovní tašku......a trs banánů :D

Miluju svačinky ve škole ;)

Jo...a málem jsem zapoměl...frajer tady postl docela slušný recept...je to vážně pecka a když to hezky uděláte...bude to vypadat a chutnat lépe než nějaký big mek nebo burgr king, či co :) ... stačí to zabezpečit, aby se vám to nevyjebalo do aksny po cestě do ústavu :)
...o to už se postarají krabičky...se kterýma jsme všichni chodili na prvním stupni...ubrousek, krabička, svačina... :D
https://forum.ronnie.cz/tuniakovy-burger-t11024.html
Raul

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já osobně mam skoro každej den po domácku vyrobenou kuřecí bagetku a pak nejaky 3-4 rohliky nebo housky se sunkou, syrem a podobne...
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou jím tmavé/celozrné pečivo, kvalitní kuřecí šunku, nízkotučný sýr, plechovku tuňáka,..a čaj.
Když to moc nehrotím, tak někdy džem a nutelu .
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 07, 2009 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Většinou jím tmavé/celozrné pečivo, kvalitní kuřecí šunku , nízkotučný sýr, plechovku tuňáka,..a čaj.
Když to moc nehrotím, tak někdy džem a nutelu .

mohl bys prosimte napsat, co je podle tebe kvalitni kureci sunka ( respektive jakou kupujes) a tmave / celozrnne pecivo?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - skolni svacina Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: