|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | achjo, už zase neumím číst... ale to je nedostatkem cukru
ještě jeden den a pak ako divá sviňa... |
Kazdy si nahovarame, ze je to niecim inym
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
Jestli byl dotaz na mě, tak naprosto v pohodě. Jedinej problém, kterej jsem zaznamenal, je nulová výdrž u intenzivní aerobky. Mám dvakrát týdně box a v úterý teda peklo. Nejsem nijak zesláblej, ale po půlminutě bušení do pytle nebo někoho jsem si skoro ustlal, minutu rozdejchával, a pak zase chvilku pokračoval.
Blbě mi není, hlava nebolí, chuť na sladký nemám.
Zvednu víceméně stejný váhy (jsem spadnul dolů ještě před CKD :D).
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Georgo_K napsal: | Ja nevim ale me CKD prijde treba oproti vlneni sacharidu dost slozity... a trosku extremni... |
Ja som si to tiez myslel a nedokazal som si to predstavit. Pokial som to nevyskusal.
Uprimne, musim povedat, ze je to typ stravovania, ktory mne osobne neskutocne vyhovuje. Na zaciatku som urobil par chyb, ale na zaklade rad chalanov z fora to uz potom islo hladko.
Ja osobne som sa aj po 6 dnoch bez sacharidov citil vynikajuco, plny energie. Divne, nie? Trening obden, teda silovy. Aerobka intervalova 2x v den volna, rano a podvecer.
Ak by som sachre nemusel (co musime) nechybali by mi.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Jestli byl dotaz na mě, tak naprosto v pohodě. Jedinej problém, kterej jsem zaznamenal, je nulová výdrž u intenzivní aerobky. Mám dvakrát týdně box a v úterý teda peklo. Nejsem nijak zesláblej, ale po půlminutě bušení do pytle nebo někoho jsem si skoro ustlal, minutu rozdejchával, a pak zase chvilku pokračoval.
Blbě mi není, hlava nebolí, chuť na sladký nemám.
Zvednu víceméně stejný váhy (jsem spadnul dolů ještě před CKD :D). |
On ti jen Petr zavidi, jemu CKD zpusobovala jiste intimni obtize _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 4:59 pm Předmět: CKD |
|
|
Mam dva dotazy k CKD, nikde jsem nenasla odpoved, prosim o vase zkusenosti.
Jde pri CKD svaly budovat?
Mohu pouzívat nějaky předtreninkovy NO suplement?
Díky _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
Bosorka - s nakopavacema zkusenosti nemam, tak zkus to sama, to muze bejt individualni at uz kvuli kofeinu nebo nebo jinym slozkam, treba si nekde sezen testovaci vzorek a pak uvidis, jestli te to nevyhodi z ketozy treba na pul dne :-)
ad budovani svalu - dokud jsem ckd nevyzkousel, nikdy bych tomu neveril, ale celych 5 tydnu jsem se silove zlepsoval, pomalu, ale jiste a troufam si rict, ze nejaky svaly jsem i ziskal - ne nadarmo ma CKD privlastky jako anabolicka dieta, antikatabolicka atd _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 6:25 pm Předmět: Re: CKD |
|
|
| Bosorka napsal: | Mam dva dotazy k CKD, nikde jsem nenasla odpoved, prosim o vase zkusenosti.
Díky |
jsou daleko příjemnější ,,nabírací,, metody, než CKD
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 6:36 pm Předmět: Re: CKD |
|
|
| supporter napsal: | | Bosorka napsal: | Mam dva dotazy k CKD, nikde jsem nenasla odpoved, prosim o vase zkusenosti.
Díky |
jsou daleko příjemnější ,,nabírací,, metody, než CKD |
Jasně, ale trochu jsem to po soutěži a na dovolené přepískla, tak bych to potřebovala dát dolů a sacharidových vln už mám pokrk _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 6:47 pm Předmět: Re: CKD |
|
|
| Bosorka napsal: | | supporter napsal: | | Bosorka napsal: | Mam dva dotazy k CKD, nikde jsem nenasla odpoved, prosim o vase zkusenosti.
Díky |
Jasně, ale trochu jsem to po soutěži a na dovolené přepískla, tak bych to potřebovala dát dolů a sacharidových vln už mám pokrk |
no, pokud jsi neměla dovolenou 2 měsíce, tak to co si nabrala bude nejspíš voda.... Já bych se prostě offseason CKD netrápil, to co jsi nabrala, zase půjde dolů, jakmile najedeš na klasickej režim....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 7:01 pm Předmět: Re: CKD |
|
|
| supporter napsal: | | Bosorka napsal: | | supporter napsal: | | Bosorka napsal: | Mam dva dotazy k CKD, nikde jsem nenasla odpoved, prosim o vase zkusenosti.
Díky |
Jasně, ale trochu jsem to po soutěži a na dovolené přepískla, tak bych to potřebovala dát dolů a sacharidových vln už mám pokrk |
no, pokud jsi neměla dovolenou 2 měsíce, tak to co si nabrala bude nejspíš voda.... Já bych se prostě offseason CKD netrápil, to co jsi nabrala, zase půjde dolů, jakmile najedeš na klasickej režim.... |
Prasečí dny trvaly cca 1 měsíc a prsa, pas, boky, stehna sly o 5cm nahoru z čehož mám docela depku. Teď už týden klasicky jim a dřu v posilce, ale moc dobře si nepřipadám. No uvidíme, ještě s tím počkám _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 7:06 pm Předmět: Re: CKD |
|
|
| Bosorka napsal: |
Prasečí dny trvaly cca 1 měsíc a prsa, pas, boky, stehna sly o 5cm nahoru z čehož mám docela depku. Teď už týden klasicky jim a dřu v posilce, ale moc dobře si nepřipadám. No uvidíme, ještě s tím počkám |
Tak mi pošli fotky, já chcu mít taky depku Za měsíc sice nějakej tuk přibereš, ale co jako? To chceš být pořád jako na soutěži ? Snad ne. Nechal bych to tak a vykaslal se na dietu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
Bosorka: CKD jsem zkousela a neni to zadna slava.Udrzet ketozu nebyl problem, ale strava je vyzivove nevyvazena, metabolismus zanesenej svinstvama a treba na me to nemelo ani takovy ucinek jako vlny a to sem to dodrzovala poctive...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|