|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy má vanu

|
Zaslal: so červen 27, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
Hoď aktuálku  určitě vypadáš dobře _________________ "Síla vychází z pupku"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wired

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
celni drepy 5x5..105
hakeny ( pro drejpra legpress) 4x8
zakopavani 4x8
push press 5x5 up to 70
upazovani 4x8
krceni ramen JC 4x10..50
(snazim se soustredit na zakl. cviky a vyhodit nejaky doplnky - u noh to moc nejde pac je potrebuju necim "dodelat")
v gymu krome strasnyho vedra a dusna byly dve skupinky bodybuilderu jedna skupinka asi 3-4 teenageru ktery sleduju uz delsi dobu a okoukal sem jejich trenink:
pondeni : ruce
utery: biceps,triceps
streda: biceps,biceps
ctvrtek: levej triceps, pravej biceps
patek: biceps
sobota: ruce
nedela: biceps, triceps, ruce
a potom dvojice jednoruckaru kteri nezavreli drzku celej trenink ale jejich trenink byl:
tlaky jednorucek hlavou nahoru 4x6
tlaky jednorucek narovne 4x10
tlaky jednorucek hlavou dolu 4x10
tlaky jednorucek hlavou nahoru 45 stupnu 4x8
tlaky jednoruce hlavou nahoru 48 stupnu 4x9
tlaky jednorucek hlavou nahoru 50 a pul stupne 5x5
tlaky jednorucek hlavou dolu 5x10
EDIT: cvicil se mnou Draper a bylo to super prima.
Naposledy upravil Bazzy dne ne červen 28, 2009 7:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 5:46 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | hakeny ( pro drejpra legpress) |
HORIZONTALNI LEG PRESS _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | hakeny ( pro drejpra legpress) |
HORIZONTALNI PRUJEM |
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
Ještě aby byl vertikální _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ja mam zase reakce  5x oteviram tenhle topik ve snaze pochopit, co tim chtel basnik rict, ze quotoval "horizontalni legpress" a ono tohle  Tak jo preji ti taky, at seres 16x a za den a rovnou 14 dni v kuse a mas prdel tak bolavou, ze pak budes rok dekovat bohu za to, ze muzes normalne sedet a chodit :)))
Jinak ti borci - jednorucckari, o kterych pises, tak ten jeden z nich je boxer a na to ze neni zadna vazba, tak ma kurevskou silu. A ty jednorucky on jezdi pokazde, kdyz tam jsou, respektive jeste jsem ho nevidel jet nic jineho a vidim ho tam dost casto.
Jo a moc si toho dnes ve svem reportu nenapsal o me, coz me celkem mrzi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
ja sem ho taky videl myslim ze je to mikuv kamos  .. uz jsem tam dopsal neco o tobe
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jinak ti borci - jednorucckari, o kterych pises, tak ten jeden z nich je boxer a na to ze neni zadna vazba, tak ma kurevskou silu. A ty jednorucky on jezdi pokazde, kdyz tam jsou, respektive jeste jsem ho nevidel jet nic jineho a vidim ho tam dost casto. | Jo, teď jsem si tu skupinku vybavil. Já ho taky neviděl ještě cvičit snad ani záda. Ani lýtka, i když by se mu hodila...možná :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
| citace: | EDIT: cvicil se mnou Draper a bylo to super prima.
|
Draper je pry super a prima kluk tak celkove.... a porad ho vsichni chvalijou, hlavne jeho ruce a zily na nich _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
Ten čelní dřep máš dobrej jak svina 105kg, nechceš to natočit zajímalo by mě jak to jedeš?
PS: Jo a furt si s draperem nepište navzájem do logu je to blbý
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
jedu to tak ja se to ma jet...doufam a nemyslim si ze 105 kilo je vaha hodna nejakyho obdivu  az bude malo lidi v gymu tak natocime s drejprem DVD
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 28, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Jede to moc pekne a hluboko, coz me prekvapuje  Jen dnes jsem si u jedne serky vsiml, ze se mu moc rozjizdely nohy do strany, osobne bych je drzel vic u sebe, protoze to lepe zabira stehna.Ale treba to byla jen nahoda a nebo to tak jezdi zamerne. Kazdemu vyhovuje jina technika.
A Zlutej nezarli, ty ses na Marecka vysral, tak si nasel noveho kamarada, co mu obcas pofouka bebi, treba kdyz mu nekdo zabere benchovou lavicku, nebo je mu po ruce, kdyz potrebuje zvednout stojany na cinku u benchove lavicky o stupen vyse i presto ze tam ma nalozeno treba 120kg, protoze on se to boji zvedat i s praznou osou  atd atd, proste kamarad jak ma byt _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 29, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem se dal do reci s jednim z tech sobotnich "exotu", ne stim nejexotictejsim, ale s takovym tim, co tam cvicil s tou holkou - Petrou. A zjistil jsem, ze to zase takovej exot neni, asi to delalo jen to klaunsky oblikani a krom toho, ze je nahluchlej a vsechno jsem mu musel 3x opakovat, tak je to celkem dobrej chlapek. Sice nevim, proc ti to sem pisu, ale to je jedno, asi si nechci zasirat log :)
Jo a "dedkovi" jsem rikal o tomhle foru v domneni, ze s internetem neumi zachazet  a on ze serfuje porad, a tak si napsal adresu a ze se sem podiva, takze od ted to uz neni zadnej dedek, ale starsi milej pan nebo tak neco  . A dnes valil bicak s VC se 40kg, frajer _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|