|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
na picu trenink mel jsem naplanovanej bench jak to pojedu ale byla tam nana pica s culikem a brejlama a v ponozkach a bencoval tak up to 2x60 uplne zmrd tak sem se zatim rozcvicil na vedlejsim kokotskym benchu do 110kg pak ze pudu na ten prvni ze uz tam bude konecit tak se ho ptam kolik jeste ma on ze jeste 2 tak to dokoncil daval dolu kotouce a ja rikam nech to tam a on ze se chce jeste dovycerpat s prazdnou ostou v tu dobu sem ho chtel podrezat jak sem cekal na ten bench po tom rozviceni do tech 110 tak sem zase zchladl a stalo to pak za upln hovno jel sem 3x120 bylo to tezky potom 3x 130 a to bylo taky tezky tak sem se uz fakt nasral a vysral se na to ani nebudu psat kolik sem mel v planu to dneska jet... tak jo 5x130 nebo 2x140
sel sem na jednorucky dal sem si tri serie s 40
pak na kladiva do 35 kilo 5 az sest opacek pak EZ a pak sem pomahal Mackovi kterej prise vysmatej do gymu bench uz byl prazdnej nebyl tam zadnej curak s culikem a s ponozkama tak si vesele bencoval a ja ho jistil kurvaaaaaaaaaaaa zkazenej celej den do pice
Ernandes ma krasnou mrtvolu a jel to jak hovno a bench to samy
EDIT: zitra celni drepy a push press tak snad se zase nenaseru
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
Bazzy děkuju za motivačku u bench pressu
Jinak neměl bys nějakou aktuálku zad? Dneska sem si všiml že máš obrovský záda a brzo si asi rozerveš triko  . Ale vážně:) přes křídla ti to triko začíná bejt malý
Jo a když si měl ten nahovno den tak tě snad potěší že sem si u přítelkyně projížděl tvůj Log a přejel sem přes tu fotku s Nutelou a ona mi asi koukala přes rameno.
Takže ti mám vyřídit že seš moc sympatickej
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Bazzy napsal: | jinak bacha na to kdyz tvoje pani rika ze nakej cizi chlap je sympatickej | Chápej bazzy, že v tvém případě si málokterá dokáže pomoct :-) |
to naprosto chapu
tady jsou ty moje vysekany zada
Naposledy upravil Bazzy dne po září 21, 2009 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
celni drep 5x3-4x110
prekopavani
zakopavani
(cekal sem na stojan na drepy na push press ale vysral sem se na to a jel to ze zeme)
push press 3x5 up to 75, 2x3x80
prepazovani s kotoucem 4x8
trapezy
celni drepy celkem tezky v jedne serce sem dal 4 protoze sem mel nejak moc sily... ten push press dobry na to ze sem si to nadhazoval ze zeme s tema 80 tam byla jeste jedno dve opacka rezerva
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
"Zamrza" mne mobil, takze at jsem delal co jsem chtel, mam jen 3 fotky : (
................. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne po září 21, 2009 9:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | na tý fotce vzadu to je starej bazzy? |
jj SN
edit: a dnes tam byla i MN :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
Prsatej muž

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
edit: a dnes tam byla i MN :-) |
A tu už jsi nevyfotil?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|