|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentzers boy

|
Zaslal: po červenec 06, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
Daniel-James ty cvičíš HD?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 06, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 1:55 pm Předmět: |
|
|
for CIZOPASNIK
Se vší úctou díky,ale já věřím jen HEAVY DUTY (H.I.T).HD má podložené výsledky,podle Jonese cvičil VIATOR,potom přišli bratři Mentzerovi,potom Mike Mentzer měl tisíce klientů po celým světě a ti taky měli výsledky,v dnešní době co znám tak trénuje natural Markus Reinhardt,a pokud HD byl zkoumán tak nikdy testovací skupiny cvičenců necvičili heavy duty (1-2 série na partií,4 vteřiny negativní faze,4 vteřiny pozitivní fáze atd......,a navíc já s HD mám nejlepší výsledky a to jsem kulturisticky (genetický) antitalent,proto jsem se pokusil založit tento topic protože vím že HD moc lidí u nás necvičí,a chtěl jsem si vyměnit nějaké poznatky,zkušenosti s těmi co HD cvičí,tak doufám že se někdo takový najde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:05 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | for CIZOPASNIK
Se vší úctou díky,ale já věřím jen HEAVY DUTY (H.I.T).HD má podložené výsledky,podle Jonese cvičil VIATOR,potom přišli bratři Mentzerovi,potom Mike Mentzer měl tisíce klientů po celým světě a ti taky měli výsledky,v dnešní době co znám tak trénuje natural Markus Reinhardt,a pokud HD byl zkoumán tak nikdy testovací skupiny cvičenců necvičili heavy duty (1-2 série na partií,4 vteřiny negativní faze,4 vteřiny pozitivní fáze atd......,a navíc já s HD mám nejlepší výsledky a to jsem kulturisticky (genetický) antitalent,proto jsem se pokusil založit tento topic protože vím že HD moc lidí u nás necvičí,a chtěl jsem si vyměnit nějaké poznatky,zkušenosti s těmi co HD cvičí,tak doufám že se někdo takový najde. |
a jakych vysledku jsi dosahnul?:)
jinak myslim, ze funguje kazdy trenink, do ktereho jde clovek s nadsenim _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | for CIZOPASNIK
Se vší úctou díky,ale já věřím jen HEAVY DUTY (H.I.T).HD má podložené výsledky,podle Jonese cvičil VIATOR,potom přišli bratři Mentzerovi,potom Mike Mentzer měl tisíce klientů po celým světě a ti taky měli výsledky,v dnešní době co znám tak trénuje natural Markus Reinhardt,a pokud HD byl zkoumán tak nikdy testovací skupiny cvičenců necvičili heavy duty (1-2 série na partií,4 vteřiny negativní faze,4 vteřiny pozitivní fáze atd......,a navíc já s HD mám nejlepší výsledky a to jsem kulturisticky (genetický) antitalent,proto jsem se pokusil založit tento topic protože vím že HD moc lidí u nás necvičí,a chtěl jsem si vyměnit nějaké poznatky,zkušenosti s těmi co HD cvičí,tak doufám že se někdo takový najde. |
nebudu ti to vymlouvat, osobne neznam nikoho, kdo by tak cvicil a nikoho, kdo by tak naturalne udelal nejake vysledky, ktere by staly za rec (pokud uzivas nedovolenou chemii tak je to neco jineho, ale relevantni to neni, protoze v tom pripade clovek roste i na sebeblbejsim treninku, pokud je alespon schopny se poradne najist a dostat do sebe potrebne mnozstvi zivin)...
tempo 4-2-4 je naprosty nesmysl, tedy presneji receno, lze to pouzit u izolovanych cviku (i kdyz ani tam to valneho vyznamu nema a idelani bude spis neco na zpusob 2-1-2 kdy uz na tom nekdo tolik lpi)... nedaji se tak ale cvicit zakladni cviky - drepy, mrtve tahy, benchpress, tlaky na ramena - vsechny cviky ktere znamenaji nejvetsi stimul pro rust
tempem 4-2-4 u zakladnich cviku se tak akorat zranis, nebo budes zvedat vahy jako prumerna holka, coz zakonite nemuze zpusobit svalovy rust... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Jirik88 napsal: | | mentzer's boy napsal: | for CIZOPASNIK
a jakych vysledku jsi dosahnul?:)
jinak myslim, ze funguje kazdy trenink, do ktereho jde clovek s nadsenim |
Já jsem na kulturistiku genetický antitalent,když přiberu tak jen tuky ,ale svalů málo,když jsem přemýšlel co změnit tak jsem někde na netu našel článek o HD,tak jsem jej začal studovat hloubějí,ty články jsem shromažďoval asi čtvrt až půl roku a došel jsem k závěru že tento trénink má hlavu i patu,když jsem ho vyskoušel tak jsem i s tím tukem nabíral alespoň trochu svalů,to se mi s klasickým objemovým tréninkem nestalo,skusil jsem si i rýsovačku poprvé v životě a na to že jsem klasický endomorf,tak jsem jí zakončil na 79.5 kg, a navíc objemový trénink odcvičím do 20-max. 30 minut i s rozcvičením.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
a zkusil si i jinej trenink? myslim cokoli jinyho nez HD a klasickej split partie jednou tydne do sracek? treba trenink ve stylu 2+1 vrsek/spodek tela, ruzny fullbody treninky a tak _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mentzer's boy napsal: | for CIZOPASNIK
nebudu ti to vymlouvat, osobne neznam nikoho, kdo by tak cvicil a nikoho, kdo by tak naturalne udelal nejake vysledky, ktere by staly za rec (pokud uzivas nedovolenou chemii tak je to neco jineho, ale relevantni to neni, protoze v tom pripade clovek roste i na sebeblbejsim treninku, pokud je alespon schopny se poradne najist a dostat do sebe potrebne mnozstvi zivin)...
tempo 4-2-4 je naprosty nesmysl, tedy presneji receno, lze to pouzit u izolovanych cviku (i kdyz ani tam to valneho vyznamu nema a idelani bude spis neco na zpusob 2-1-2 kdy uz na tom nekdo tolik lpi)... nedaji se tak ale cvicit zakladni cviky - drepy, mrtve tahy, benchpress, tlaky na ramena - vsechny cviky ktere znamenaji nejvetsi stimul pro rust
tempem 4-2-4 u zakladnich cviku se tak akorat zranis, nebo budes zvedat vahy jako prumerna holka, coz zakonite nemuze zpusobit svalovy rust... |
Já zkoušel ještě pomalejší tempo,ano váhy na čince jsem měl pro holku,ale já nejsem vzpěrač,a to napsal i mentzer že kulturista používá činku aby přemohl svaly,zátěž na čince má být chápaná jako jen nástroj k přetižení svalů.Pokud se podíváš na stránky Markuse Reinhardta,to je naturál a cvičí stylem H.I.T.,a můžeš zhodnotit jeho formu,a zraněný jsem ještě nikdy nebyl a to cvičím HD něco přes 3 roky,zraněný jsem jen z toho že tu nepíše žádný HITMAN copak v ČR nikdo HD necvičí?
Jinak děkuji za vaše názory
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | Pokud se podíváš na stránky Markuse Reinhardta,to je naturál a cvičí stylem H.I.T |
nechci nikoho pomlouvat, ale nevěř všemu co čteš na internetu, a to neplatí jenom pro informace o posilování, ale i obecně
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | a zkusil si i jinej trenink? myslim cokoli jinyho nez HD a klasickej split partie jednou tydne do sracek? treba trenink ve stylu 2+1 vrsek/spodek tela, ruzny fullbody treninky a tak |
Ano,zkoušel jsem klasický dělený systém,partie jednou týdně,12 sérií na malé,16 sérií na velké,ale nejvíc mi vyhovuje HD.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:42 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | yazi napsal: | | a zkusil si i jinej trenink? myslim cokoli jinyho nez HD a klasickej split partie jednou tydne do sracek? treba trenink ve stylu 2+1 vrsek/spodek tela, ruzny fullbody treninky a tak |
Ano,zkoušel jsem klasický dělený systém,partie jednou týdně,12 sérií na malé,16 sérií na velké,ale nejvíc mi vyhovuje HD. |
ale ja se ptal jestli si zkousel - cokoli - jineho? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:50 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: |
Já zkoušel ještě pomalejší tempo,ano váhy na čince jsem měl pro holku,ale já nejsem vzpěrač,a to napsal i mentzer že kulturista používá činku aby přemohl svaly,zátěž na čince má být chápaná jako jen nástroj k přetižení svalů. |
zni to hezky, ale je straslivy blabol :) to by pak vzperaci, trojbojari nebo strongmani nemeli zadne svaly, ale kdybys v zivote videl alespon jednoho na trochu vyssi urovni tak bys vedel, ze nic neni dal od pravdy...
tezko vybudujes hromadu svalu vahama, ktere zveda kazdy druhy, tak to proste je
| mentzer's boy napsal: |
Pokud se podíváš na stránky Markuse Reinhardta,to je naturál a cvičí stylem H.I.T.,a můžeš zhodnotit jeho formu,a zraněný jsem ještě nikdy nebyl a to cvičím HD něco přes 3 roky,zraněný jsem jen z toho že tu nepíše žádný HITMAN copak v ČR nikdo HD necvičí?
Jinak děkuji za vaše názory |
mozna je natural, mozna neni, to vi nejspis jen on sam... vypada dobre, o tom zadna, ale na potvrzeni treninkove teorie to bohuzel nestaci
vubec nemam v umyslu te nejak shazovat, je dost dobre mozne, ze ten trenink ti nejakym zpusobem funguje (at uz proto, ze nemas kvalitni stravu a trenink o velkem objemu proste nezvladas, nebo z jineho duvodu), ale uz to, ze takhle dohrmady nikdo necvici a vsechny ty treninky se pohybuji vlastne jen v teoreticke rovine je urcite k zamysleni _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | mentzer's boy napsal: | | yazi napsal: | | a zkusil si i jinej trenink? myslim cokoli jinyho nez HD a klasickej split partie jednou tydne do sracek? treba trenink ve stylu 2+1 vrsek/spodek tela, ruzny fullbody treninky a tak |
Ano,zkoušel jsem klasický dělený systém,partie jednou týdně,12 sérií na malé,16 sérií na velké,ale nejvíc mi vyhovuje HD. |
ale ja se ptal jestli si zkousel - cokoli - jineho? |
zkoušel jsem tlakový/tahový trénink (push/pull),german volume training,2+1,3+1
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|