|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Mám 181 cm, 97 kg a BMI 30. Jaký spalovač byste mi doporučili? Byl mi doporučen Guggulbolic, ale ten nemají na skladě. Nevíte o něčem? |
Co takhle začít jíst pořádně a zkusit nějakou dietu než do sebe ládovat samý spalovače?
Pokud nemáš tuk 6% a hrozně moc svalů tak se na spalovač vyser
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Laikov napsal: | | Mám 181 cm, 97 kg a BMI 30. Jaký spalovač byste mi doporučili? Byl mi doporučen Guggulbolic, ale ten nemají na skladě. Nevíte o něčem? |
malej dvur a dlouhej bic :-)
ja osobne bych se na spalovace vykaslal, maximalne bych koupil kofeinovy kapsle k nakopnuti pred treninkem _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Laikov
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Dietu? Jakou dietu? |
Copak já vim jakou? Já jí nikdy nedržel
Ale tak aspoň napiš jakou máš stravu
|
|
| nahoru |
|
 |
Laikov
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
Dobře. Včera jsem snědl tohle:
1 krajíc chleba s máslem + 10 deka šunkovýho salámu.
černý čaj + lžičky cukru 0,2 l
kakao 0,2 l
voda 0,4 l
1 párek v rohlíku s hořčicí
1 hamburger
voda 0,5 l
1 l iontový nápoj
0,5 l sachariďák
voda 0,6 l
gulášová polévka
voda 1 l
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
vykasli se na spalovace, celej tvuj jidelnicek je jedna velka tragedie, budes muset prekopat celej svuj pristup k stravovani, neladovat se parkama a hamburgrama, ale zaradit kvalitni stravu v odpovidajicich porcich ... clanku a diskuzi je tady o vyzive hodne, tak zacni cist _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Laikov
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Moment. K tý polívce sem měl ještě 3 krajíce chleba. A předevčírem sem snědl toto:
1 krajíc chleba s máslem + 10 deka turistickýho salámu
3 řízky + 5 krajíců chleba
2 l vody
To je dobrý, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:07 pm Předmět: |
|
|
Děláš si prdel? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Děláš si prdel? |
Já si myslím, že dělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
Řeknu vám jedno tajemství: žádný účinný legální spalovač neexistuje. Alespoň ne za ty prachy co to inzerujou. Je to jeden velký bullshit. Co se dá sehnat a opravdu funguje je extreme2. Dokonce s ním mám lepší zkušenosti než s clenbecem.
|
|
| nahoru |
|
 |
C51
|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Řeknu vám jedno tajemství: žádný účinný legální spalovač neexistuje. Alespoň ne za ty prachy co to inzerujou. Je to jeden velký bullshit. Co se dá sehnat a opravdu funguje je extreme2. Dokonce s ním mám lepší zkušenosti než s clenbecem. |
Dobre, a ted tu jeste zkus doporucit DNP .
Extreme2 a clenbuterol by mely figurovat v sekci dopingu a ne tady, kde mohou plest hlavu mladym klukum, kteri si pak tebou uvedene produkty postavi do stejne urovne jako kreatin nebo vitamin C. A to by bylo velmi spatne.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne červenec 12, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
Jedu teď celou dietu jen na zeleném čaji (kvalitní Gunpowder Temple of Heave a Pu-erh). Udělám si každý den 2-3 velké konvice a teď v létě popíjím s ledem. Naprostá spokojenost a 10kg dole, prozatím. Tudíž výsledky srovnatelné, ne-li lepší, než když jsem jel minulou dietu na jinak výborné kombinaci Cutting edge a Max Lean EF.....
Nemluvě o tom, že jsem za ty čaje dal tak 5x méně než za výše zmíněnou kombinaci..... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|