HEAVY DUTY (H.I.T)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - HEAVY DUTY (H.I.T)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> HEAVY DUTY (H.I.T)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BUFU

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 8:14 pm    Předmět: Re: yates/labrada Odpovědět s citátem

Coody napsal:
na druhou stranu panove, kdyz vezmeme chlapce jako je dorian nebo lee labrada, kteri tvrdi za takto trenuji od zacatku (odvolavam se na clanky, ktere jsem cetl na netu nebo v masklu coz pochopitelne nezarucuje pravdivost) a rekneme maji vysledky. dokonce lee labrada tvrdil, ze par let trenoval klasickou obemovku v te dobe normal dvoufazove 20-30 serek na partii a nezlepsil se ani za mak. dorian podle fotek z mladi celekm taky rostl a tvrdi ze s heavy duty a nebudeme snad uvazovat ze byl na anabolikach od 19 let ... tkaze neco na tom asi bude. na kazdeho zrejme vazne muze pusobit neco jineho a kdyz tomu hlava veri a bavo ho to, tak to asi bude pravna cesta v pripade spravneho aplikovani... co myslite???

A proč si myslíš že nebyl?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochybuji, že Dorian okamžitě našel svatý grál v Heavy Duty, podle mě jako všichni se k těmto metodám dopracovával. Loudy odpust mi můj invektivní ton příspěvku, nicméně kdy už všichni pochopíte, že mistři Olympia a jiní úspěšní profíci historie bodybuildingu jsou úplně jiní lidé než-li my všichni ostatní a proto jsou tam kde jsou. Tito lidé přežívají věci, které by normální člověk nepřežil, pro ně neplatí absolutně žádné populační schémata, vymykají se pravidlům a boří všechny limity. Proto nejsou relevantním argumentěm a v neposlední řadě, příprava professionála, no tak pánové o tom by se každému kulturistovi mohlo jen zdát.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Pochybuji, že Dorian okamžitě našel svatý grál v Heavy Duty, podle mě jako všichni se k těmto metodám dopracovával. Loudy odpust mi můj invektivní ton příspěvku, nicméně kdy už všichni pochopíte, že mistři Olympia a jiní úspěšní profíci historie bodybuildingu jsou úplně jiní lidé než-li my všichni ostatní a proto jsou tam kde jsou. Tito lidé přežívají věci, které by normální člověk nepřežil, pro ně neplatí absolutně žádné populační schémata, vymykají se pravidlům a boří všechny limity. Proto nejsou relevantním argumentěm a v neposlední řadě, příprava professionála, no tak pánové o tom by se každému kulturistovi mohlo jen zdát.

Yates ale nikdy klassické HD necvičil,technika cviku mizerná,např. na hrudník cvičil nějakých 6 prac. sérií atd. to samé labrada na záda tam měl nějakých 10-12 sérií apod.,oni si ty tréninky upravili k svým potřebám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:

Yates ale nikdy klassické HD necvičil,technika cviku mizerná,např. na hrudník cvičil nějakých 6 prac. sérií atd. to samé labrada na záda tam měl nějakých 10-12 sérií apod.,oni si ty tréninky upravili k svým potřebám.

to jo..ale taky za den spolykal tolik prášků, kolik ty nespolykáš za celej život:))
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
herza napsal:

Četl jsem jeho publikaci příběh válečníka a vím, že z HD jen vycházel. Hodnotíš tu techniku Mr. Olympia? Viděl jsem jeho video Blood & Guts sorry, ale techniku měl precizní a až uděláš korektních 6 opakování v Incline Benchi se 185 kg, zkus pak opět hodnotit techniku zmíněného borce, který toho má mnohonásobně natrénováno víc než Ty.
Coody

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:

Četl jsem jeho publikaci příběh válečníka a vím, že z HD jen vycházel. Hodnotíš tu techniku Mr. Olympia? Viděl jsem jeho video Blood & Guts sorry, ale techniku měl precizní a až uděláš korektních 6 opakování v Incline Benchi se 185 kg, zkus pak opět hodnotit techniku zmíněného borce, který toho má mnohonásobně natrénováno víc než Ty.

Blood & Guts nejlepsi video bodybuildingu, mam doma jeste week in the dungeon kde "trenuje" marka dugdala a tchniku vyznava precizni, ale ted nevim, kde chodite na argumenty ze necvicil ten a ten pravy hd a ten to mel trochu zmeneny. to je snad jasny ze nemuze na akzdyho prece platit naprosto totez. navic podle HD1 od mentzera nemas delat jednu pracovni serii a jit domu, napr na zada tady koukam pise skoro osm (kdyz pocitam i dve serie shybu na bical, kde ovsem zada vyrazne asistuji) takze to ze jel labrada napr. sest serii na partii prece neznamena ze nevyznava principy HD stejne jako dorian kdyz zacinal. a ted k anabolikam, jiste ze nekdo mohl nasadit staroidy v 17 letech, ale ze by na nic jel hned od zacatku...odvazne tvrzeni
Číča

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 4:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz treneri v SSSR je davali vzperacum od 10-12ti let,proc by to nemohli udelat kulturisti v USA...
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Jirka Motyčka
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlíp to vysvětluje sám Mike Mentzer:-) trénoval HD a používal bobule aby se rychleji zregeneroval:-)))) a že mu při tom vyrostly svaly byl jenom vedlejší účinek steroidů, to nejdůležitější bylo, že mohl trénovat tvrději a zregeneroval se z toho.
Heavy Duty systém je v rozporu s alfou a omegou lidského konání a to jest, že "bez práce nejsou koláče". Někdo tady postoval cosi o jednom bliknutí vypínačem k rozsvícení světla /jedna kulka k zabití člověka, jedna spermie k jeho stvoření atd atd/, nicméně stačí kopnout jednou do země, aby vyrostlo obilí a stačí jedno zrnko k tomu, aby se z něho upekl koláč?
Coody

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Číča napsal:
Kdyz treneri v SSSR je davali vzperacum od 10-12ti let,proc by to nemohli udelat kulturisti v USA...

tak to je jasny, rusove sou blazni (stejne jako cinani) a bylo to pochopitelne zamerne aby z nich byli jednou "sampioni", ale pochybuju, ze kdyz nekdo poprve prijde do posilovny, tak je to proto, ze chce vyhrat mr. olympia... seriozne. kazdej tam chodi ze zacatku kvuli zlepseni formy, ale ne na 140kg, na tom se snad shodnem...
Coody

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Motyčka napsal:
Nejlíp to vysvětluje sám Mike Mentzer:-) trénoval HD a používal bobule aby se rychleji zregeneroval:-)))) a že mu při tom vyrostly svaly byl jenom vedlejší účinek steroidů, to nejdůležitější bylo, že mohl trénovat tvrději a zregeneroval se z toho.
Heavy Duty systém je v rozporu s alfou a omegou lidského konání a to jest, že "bez práce nejsou koláče". Někdo tady postoval cosi o jednom bliknutí vypínačem k rozsvícení světla /jedna kulka k zabití člověka, jedna spermie k jeho stvoření atd atd/, nicméně stačí kopnout jednou do země, aby vyrostlo obilí a stačí jedno zrnko k tomu, aby se z něho upekl koláč?

tak z dovolenim bych citoval nejoblibenejsi mentzerovo prirovnani: "muzete klepat na dinamit tuzkou cely den a nic se nestane, ale staci jedna rana kladivem..." nebo dorianovo prirovnani treni kuze smirgl papirem...pochopitelne toho se da vymyslet spustu, ale rika to jedine, ze aby sval rostl, musi dostat impulz-jelikoz narustu svalove hmoty se telo brani, jakozto narocnemu (anabolickemu) porcesu, tak ten iumpulz musi byt extremni a protoze dalsi trenink vede k nezadouci unave, ktery brani rustu je zbytecne navysovat obem prace... a nerikejte, ze to nezni rozume. pak k vyroku "bez prace nejsou kolace" bych zase vzpomenul marka dugdala, ktery rikal, kdyz trenoval s chlapiky vyznavajici klasickou obemovku (zkuseni borci), ze tito borci uz nebyli schopni druhe tak narocne serie v treninku s nim (pripominam ze mark busi vetsinou dve serie od cviku). navic samotny nazev "tezky udel" snad rika, ze to nema rust samo...
CIZO

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Coody napsal:

tak z dovolenim bych citoval nejoblibenejsi mentzerovo prirovnani: "muzete klepat na dinamit tuzkou cely den a nic se nestane, ale staci jedna rana kladivem..." nebo dorianovo prirovnani treni kuze smirgl papirem... pochopitelne toho se da vymyslet spustu, ale rika to jedine, ze aby sval rostl, musi dostat impulz-jelikoz narustu svalove hmoty se telo brani, jakozto narocnemu (anabolickemu) porcesu, tak ten iumpulz musi byt extremni a protoze dalsi trenink vede k nezadouci unave, ktery brani rustu je zbytecne navysovat obem prace... a nerikejte, ze to nezni rozume. pak k vyroku "bez prace nejsou kolace" bych zase vzpomenul marka dugdala, ktery rikal, kdyz trenoval s chlapiky vyznavajici klasickou obemovku (zkuseni borci), ze tito borci uz nebyli schopni druhe tak narocne serie v treninku s nim (pripominam ze mark busi vetsinou dve serie od cviku). navic samotny nazev "tezky udel" snad rika, ze to nema rust samo...

zni to logicky, jenze to jsou nesmysly, coz doklada jak teorie, tak praxe :)
nebudu to vsechno vypisovat znova, Herza si s tim dal dost prace aby to vse shrnul a vysvetlil

Derek Poundstone
LJ

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Coody napsal:
tak z dovolenim bych citoval nejoblibenejsi mentzerovo prirovnani: "muzete klepat na dinamit tuzkou cely den a nic se nestane, ale staci jedna rana kladivem..." nebo dorianovo prirovnani treni kuze smirgl papirem...pochopitelne toho se da vymyslet spustu, ale rika to jedine, ze aby sval rostl, musi dostat impulz-jelikoz narustu svalove hmoty se telo brani, jakozto narocnemu (anabolickemu) porcesu, tak ten iumpulz musi byt extremni a protoze dalsi trenink vede k nezadouci unave, ktery brani rustu je zbytecne navysovat obem prace... a nerikejte, ze to nezni rozume. pak k vyroku "bez prace nejsou kolace" bych zase vzpomenul marka dugdala, ktery rikal, kdyz trenoval s chlapiky vyznavajici klasickou obemovku (zkuseni borci), ze tito borci uz nebyli schopni druhe tak narocne serie v treninku s nim (pripominam ze mark busi vetsinou dve serie od cviku). navic samotny nazev "tezky udel" snad rika, ze to nema rust samo...
Měl bych k tomu několik věcí, jednak to přirovnání poněkud pokulhává, protože když jednou dynamit (takhle se to slovo píše) vybouchne, tak pak zbude akorát díra v zemi . Nicméně hlavně to není žádný argument, protože se tady bavíme o tom, že sval prostě rost den až dva, to je fakt který žádný povídačky nezmění, a měřit jestli víc roste když člověk pravidelně mění trénink a točí klasický varianty (split,gvt,hst,korte,kruháč...) vs. HD jde a už ti tu plno lidí napsalo, že i když to cvičili, tak výsledky neměli. Čili to není jen nějaká pro někoho virtuální teorie, je to prostě tak a nechápu, že se tady pořád někdo dohaduje, to je jak návrat do roku 2001 .
kid

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Coody napsal:

tak z dovolenim bych citoval nejoblibenejsi mentzerovo prirovnani: "muzete klepat na dinamit tuzkou cely den a nic se nestane, ale staci jedna rana kladivem..." nebo dorianovo prirovnani treni kuze smirgl papirem... pochopitelne toho se da vymyslet spustu, ale rika to jedine, ze aby sval rostl, musi dostat impulz-jelikoz narustu svalove hmoty se telo brani, jakozto narocnemu (anabolickemu) porcesu, tak ten iumpulz musi byt extremni a protoze dalsi trenink vede k nezadouci unave, ktery brani rustu je zbytecne navysovat obem prace... a nerikejte, ze to nezni rozume. pak k vyroku "bez prace nejsou kolace" bych zase vzpomenul marka dugdala, ktery rikal, kdyz trenoval s chlapiky vyznavajici klasickou obemovku (zkuseni borci), ze tito borci uz nebyli schopni druhe tak narocne serie v treninku s nim (pripominam ze mark busi vetsinou dve serie od cviku). navic samotny nazev "tezky udel" snad rika, ze to nema rust samo...

zni to logicky, jenze to jsou nesmysly, coz doklada jak teorie, tak praxe :)
nebudu to vsechno vypisovat znova, Herza si s tim dal dost prace aby to vse shrnul a vysvetlil

Přesně tak. Ty řeči znějí na oko logicky ale jsou to typické marketinkové bláboly. To, že borci už nebyli schopní s někým odjet druhou sérii je úplně normální - byli zvyklí trénovat jinak. Z čehož vyplývá stokrát omílaná skutečnost - tréninky je potřeba střídat a celoup přípravu cyklovat.
A žádný zázračný trénink neexistuje.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pod všechno co píše kid se podepisuju.
Jirik88
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jo existuje, jmenuje se gvthstkortefominhdhitsheikomusclemediabenchpressbenchkillerbearivanovtbt

Zajimavy jak pred par lety VSICHNI cvicili normalni split a taky to rostlo co

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - HEAVY DUTY (H.I.T) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: