|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CIZO

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
Iron.Pumping:
Osobně bych si ATP nekoupil, ale proti gustu...
Chuť sice není rozhodující, ale co si budeme povídat, když máš pít 3x denně něco, co způsobuje od první dávky dávící reflex, tak jde hrdinství stranou _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
Cizopasnik:
Tak prosedet celej den na WC rozhodne neni neco, po cem bych nezistne touzil  ja jsem ho pil jen po cviceni a zatim v pohode  ono staci zalistovat,jaky mel travici problemy Draper pri uzivani gaineru od Nutrendu.Z gaineru bych mel strach..z tohoto nikoliv
PS:co jsem se docetl,tak ATP je snad sesterska firma od MegaPro.Ta ma proteiny kvalitni,proto z toho nemam strach
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Cizopasnik:
Tak prosedet celej den na WC rozhodne neni neco, po cem bych nezistne touzil ja jsem ho pil jen po cviceni a zatim v pohode ono staci zalistovat,jaky mel travici problemy Draper pri uzivani gaineru od Nutrendu.Z gaineru bych mel strach..z tohoto nikoliv
PS:co jsem se docetl,tak ATP je snad sesterska firma od MegaPro.Ta ma proteiny kvalitni,proto z toho nemam strach |
já neříkal že je v kvalitě rozdí, ale když to piju 2x denně většinu roku tak vybírám něco, z čeho mě nebude natahovat a to se bohužel z ATP děje. A pokud si četl ty diskuze, tak moc pozitivních ohlasů na ATP není. jinač že vícesložkové jsou předražené?matrix je za stejnou cenu jako jednosložkové a možná o něco levnější (cena/hmotnost). Ale nikomu nevnucuju ten a ten protein, jen jsem napsal svůj názor že proteiny firmy scitec jsou pro mě co do chuti bezkonkurenční, nic víc nic mín
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Cizopasnik:
Tak prosedet celej den na WC rozhodne neni neco, po cem bych nezistne touzil ja jsem ho pil jen po cviceni a zatim v pohode ono staci zalistovat,jaky mel travici problemy Draper pri uzivani gaineru od Nutrendu.Z gaineru bych mel strach..z tohoto nikoliv
PS:co jsem se docetl,tak ATP je snad sesterska firma od MegaPro.Ta ma proteiny kvalitni,proto z toho nemam strach |
já neříkal že je v kvalitě rozdí, ale když to piju 2x denně většinu roku tak vybírám něco, z čeho mě nebude natahovat a to se bohužel z ATP děje. A pokud si četl ty diskuze, tak moc pozitivních ohlasů na ATP není. jinač že vícesložkové jsou předražené?matrix je za stejnou cenu jako jednosložkové a možná o něco levnější (cena/hmotnost). Ale nikomu nevnucuju ten a ten protein, jen jsem napsal svůj názor že proteiny firmy scitec jsou pro mě co do chuti bezkonkurenční, nic víc nic mín |
matrix?to je syrovatkovej protein s bilkem...akorat je tam napsano,ze..nejnovější unikátní 75 % bioaktivní syrovátkový protein s revoluční koncepcí, která mu dává nesrovnatelnou výhodu před všemi ostatními proteinovými suplementy současnosti!jinak v pohode..se hned nerozciluj
Jinak jaka je v tom revolucni koncepce je mi stale zahadou..bioaktivni
|
|
| nahoru |
|
 |
ivolens
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Poprosil bych o zběžné vysvětlení rozdílu mezi izolátem a ultrafiltrátem.
Googlil jsem, ale jediný co mi vyskočilo bylo milion odkazů na eshop SmartLabs ( ). |
Zde jste ve Vašem dotazu trošku smíchal jablka a hrušky - i když obojí je ovoce...:).
Ultrafiltrát je bílkovina, vyrobená metodou ultra-mikrofiltrace. CFM bílkovina je vyrobena cross flow filtrací. To je druhá metoda a ta sofistikovanější - je více šetrná k selekci primárních bílkovinných složek.
Jsou tedy 2 metody, jak vyrobit protein . Výsledný produkt metody ultrafiltrace je tedy ultrafiltrát .
Izolát je název pro selektovanou (izolovanou) bílkovinu s obsahem min 90% bílkovin. Zde nezáleží na metodě výroby. Obsahuje-li produkt >90% bílkovin, vždy je to izolát. Obsahuje- li < 90% bílkovin, pak je to koncentrát.
I ultrafiltrát může být tedy např. izolát :)
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
Teď v létě jsem si opět oblíbil Nectar, ve studené vodě je to vyloženě paráda
btw máte někdo zkušenost s těmi novými příchutěmi Nectar Sweets?
Čokoládové pralinky a ruská zmrzlina zní výborně. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | vlkisekk napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Cizopasnik:
já neříkal že je v kvalitě rozdí, ale když to piju 2x denně většinu roku tak vybírám něco, z čeho mě nebude natahovat a to se bohužel z ATP děje. A pokud si četl ty diskuze, tak moc pozitivních ohlasů na ATP není. jinač že vícesložkové jsou předražené?matrix je za stejnou cenu jako jednosložkové a možná o něco levnější (cena/hmotnost). Ale nikomu nevnucuju ten a ten protein, jen jsem napsal svůj názor že proteiny firmy scitec jsou pro mě co do chuti bezkonkurenční, nic víc nic mín |
matrix?to je syrovatkovej protein s bilkem...akorat je tam napsano,ze..nejnovější unikátní 75 % bioaktivní syrovátkový protein s revoluční koncepcí, která mu dává nesrovnatelnou výhodu před všemi ostatními proteinovými suplementy současnosti!jinak v pohode..se hned nerozciluj
Jinak jaka je v tom revolucni koncepce je mi stale zahadou..bioaktivni |
já se určitě nerozčiluju, mě nerozčílí skoro nic, natož taková prkotina * Základ tvoří nedenaturovaný (bioaktivní) syrovátkový protein, nedenaturovaný (bioaktivní) micelární kasein, nedenaturovaný (bioaktivní) vaječný albumin a bioaktivní glutaminové peptidy ve volné formě (8,4 g ve 100 g!), takže to asi je vícesložkový protein, nemyslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | vlkisekk napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Cizopasnik:
já se určitě nerozčiluju, mě nerozčílí skoro nic, natož taková prkotina * Základ tvoří nedenaturovaný (bioaktivní) syrovátkový protein, nedenaturovaný (bioaktivní) micelární kasein, nedenaturovaný (bioaktivní) vaječný albumin a bioaktivní glutaminové peptidy ve volné formě (8,4 g ve 100 g!), takže to asi je vícesložkový protein, nemyslíš? |
To je zbytečný, on si pořád bude mlet svou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | vlkisekk napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Cizopasnik:
já se určitě nerozčiluju, mě nerozčílí skoro nic, natož taková prkotina * Základ tvoří nedenaturovaný (bioaktivní) syrovátkový protein, nedenaturovaný (bioaktivní) micelární kasein, nedenaturovaný (bioaktivní) vaječný albumin a bioaktivní glutaminové peptidy ve volné formě (8,4 g ve 100 g!), takže to asi je vícesložkový protein, nemyslíš? |
ovsem ten nazev bioaktivni je trochu zavedejici..nic takoveho neexistuje..to si jen pojmenovala firma sama,aby se to lepe prodavalo.Jinak ja si slozeni precist umim..dekuji,ze jsi mi ho napsal Jinak ja rikam....syrovatka s bilkem...nic extra
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 2:41 pm Předmět: |
|
|
Koupil sem si protein Elite Whey (2,2kg) tady v akci, a chci se zeptat, jsou doporucene 2 odmerky 2/3x denne, kdyz si to tak spoctu, vystaci mi to sotva na dva tydny, neni to nejak malo? :-D Jaky system davkovani pouzivate vy? Pripadne casove intervaly pred a po treninku?! Diiiky
|
|
| nahoru |
|
 |
lejzr
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Koupil sem si protein Elite Whey (2,2kg) tady v akci, a chci se zeptat, jsou doporucene 2 odmerky 2/3x denne, kdyz si to tak spoctu, vystaci mi to sotva na dva tydny, neni to nejak malo? :-D Jaky system davkovani pouzivate vy? Pripadne casove intervaly pred a po treninku?! Diiiky |
Nezáleží na nějakém obecném dávkování. Spočítej si, kolik bílkovin sníž za den. Vem svoji váhu vynásob ji tak 1,7-2x (tolik bílkovin bys měl optimálně sníst) a tolik bílkovin, kolik ti bude chybět, doplň proteinem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Iron.Pumping:
Chuť sice není rozhodující, ale co si budeme povídat, když máš pít 3x denně něco, co způsobuje od první dávky dávící reflex, tak jde hrdinství stranou |
Jo tak to mě ho ve fitku nabídl jako balík s creatinem za 1000,- tak sem to vzal. Když sem ho pak nasypal do shakeru a zalil tak se ani nerozpustil a shaker sem od toho celej zasral. jo a ta chut: bláto je lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Iron.Pumping:
Chuť sice není rozhodující, ale co si budeme povídat, když máš pít 3x denně něco, co způsobuje od první dávky dávící reflex, tak jde hrdinství stranou |
Jo tak to mě ho ve fitku nabídl jako balík s creatinem za 1000,- tak sem to vzal. Když sem ho pak nasypal do shakeru a zalil tak se ani nerozpustil a shaker sem od toho celej zasral. jo a ta chut: bláto je lepší |
tak mas asi sejkr na hovno me se rozpousti uplne normalne a chutna taky dobre..nechapu,co to sem chodi za primadony,ze jim tohle nejede...po vsech strankach dobrej a navic izolat...nejakej Extrifit se muze jit houpat...slozenim na ATP nema ani nahodou a o cene nemluve
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Vokr napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Iron.Pumping:
Jo tak to mě ho ve fitku nabídl jako balík s creatinem za 1000,- tak sem to vzal. Když sem ho pak nasypal do shakeru a zalil tak se ani nerozpustil a shaker sem od toho celej zasral. jo a ta chut: bláto je lepší |
tak mas asi sejkr na hovno me se rozpousti uplne normalne a chutna taky dobre..nechapu,co to sem chodi za primadony,ze jim tohle nejede...po vsech strankach dobrej a navic izolat...nejakej Extrifit se muze jit houpat...slozenim na ATP nema ani nahodou a o cene nemluve | kupovat si protein od ATP , kdyz muzu mit za stejny , ba dokonce mensi penize opravdu dokonale instantni a chutove naprosto bezchybnej Champion je trochu ujety
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Vokr napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Iron.Pumping:
tak mas asi sejkr na hovno me se rozpousti uplne normalne a chutna taky dobre..nechapu,co to sem chodi za primadony,ze jim tohle nejede...po vsech strankach dobrej a navic izolat...nejakej Extrifit se muze jit houpat...slozenim na ATP nema ani nahodou a o cene nemluve |
Ne ne šejkr je v pohodě ten protein se prostě nerozpustí ani když ho tam nechám stat doví jak dlouho. A prej dobrej, psovi bych to nedal A ty primadony je trochu přehnaný slovo, jednou sem si lokl s hnedka to šlo ven a další den sem to skusil že sem měl jen špatnej žaludek a ne zopakoval sem to ještě párkrát a ted už ATP nedám ani korunu a všem nedoporučím
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|