|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tucet

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | tucet napsal: | | supporter: jak dlouho vydržej ty zmražený? | lol co to je za dotaz , tak pokud sou furt zmrazeny , tak kurevsky dlouho | tak prej dva roky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lejzr
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | jasne, vemu 10 kilo cerstvych a co s nima udelam ? Zmrazim je jsou to normalni kureci prsa baleny po 2 kilech, ikdyby mely byt z Ruska jsou dobry a levny |
tj... ale za tu stovku kupujes i zmrazenou vodu. Nejlepsi je v Makru, chlazeny, nekrehceny prsni rizky bez kuze za (nyni) 95,- vc. DPH
Naposledy upravil lejzr dne st červenec 15, 2009 9:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:22 pm Předmět: |
|
|
polsky nebrat, napr. ted jsem koupil v akci v penny a jsou to nejaky prerostly zatučnělí brojleři.
Sice to neni křehčený maso, to se neda mimochodem zrat vubec, ale proste to ma na sobě kůži a jsou i uvnitr prolezly tukem.
Nejlepsi maso ma kaufland a pokud se jeste povede chlazeny, tak to je paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
v Kauflandu ted maji akci na ty mrazeny z Polska  *a20*To,ze jsou z Polska zjistis,az kdyz si vezmes lupu a to male pismo na tacku rozlustis  radsi jsem si vzal to z Vodnan
Naposledy upravil Iron.Pumping dne st červenec 15, 2009 9:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | v Kauflandu ted maji akci na ty mrazeny z Polska *a20*To,ze jsou z Polska zjistis,az kdyz si vezmes lupu a to male pismo na tacku rozlustis radsi jsem si vzal to z Vodnan |
to tezko protoze kaufland ma maso odjinud
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
neni to nahodou Tilapia?Tu jsem nikdy u nas nevidel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Iron.Pumping napsal: | v Kauflandu ted maji akci na ty mrazeny z Polska *a20*To,ze jsou z Polska zjistis,az kdyz si vezmes lupu a to male pismo na tacku rozlustis radsi jsem si vzal to z Vodnan |
to tezko protoze kaufland ma maso odjinud |
nekecam,vcera jsem na to koukal....kvuli te akci jsem tam sel Made in Poland..polystirenove tacky potahle folii
Naposledy upravil Iron.Pumping dne st červenec 15, 2009 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
| lejzr napsal: | | supporter napsal: | jasne, vemu 10 kilo cerstvych a co s nima udelam ? Zmrazim je jsou to normalni kureci prsa baleny po 2 kilech, ikdyby mely byt z Ruska jsou dobry a levny |
tj... ale za tu stovku kupujes i zmrazenou vodu. Nejlepsi je v Makru, chlazeny, nekrehceny prsni rizky bez kuze za (nyni) 95,- vc. DPH |
hmm když si spočítám cestu do Makra....a to, když mi to přiveze až domů...nepřijde mi to jako extra rozdíl, navíc kolik si koupíš chlazených ? 2 kila...stejně musíš zamrazit a jestli tam budu mít trochu vody, se nezbláznim, za tu cenui sou pořád nejlevnější široko daleko
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | neni to nahodou Tilapia?Tu jsem nikdy u nas nevidel... |
Tilapie Nilská....pokusně se u nás chová, jinak hlavní chovaná ryba v Africe, nic zvláštního na ní není....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | lejzr napsal: | | supporter napsal: | jasne, vemu 10 kilo cerstvych a co s nima udelam ? Zmrazim je jsou to normalni kureci prsa baleny po 2 kilech, ikdyby mely byt z Ruska jsou dobry a levny |
tj... ale za tu stovku kupujes i zmrazenou vodu. Nejlepsi je v Makru, chlazeny, nekrehceny prsni rizky bez kuze za (nyni) 95,- vc. DPH |
hmm když si spočítám cestu do Makra....a to, když mi to přiveze až domů...nepřijde mi to jako extra rozdíl, navíc kolik si koupíš chlazených ? 2 kila...stejně musíš zamrazit a jestli tam budu mít trochu vody, se nezbláznim, za tu cenui sou pořád nejlevnější široko daleko | 2 kg zamrazit? 2 kg mas na 2/3 dny , to vydrzi v lednicce
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
Suppe, jen tak ze zajímavosti a OT ..... co děláš, když má dotyčná bráchu  .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | supporter napsal: | | lejzr napsal: | | supporter napsal: | jasne, vemu 10 kilo cerstvych a co s nima udelam ? Zmrazim je jsou to normalni kureci prsa baleny po 2 kilech, ikdyby mely byt z Ruska jsou dobry a levny |
hmm když si spočítám cestu do Makra....a to, když mi to přiveze až domů...nepřijde mi to jako extra rozdíl, navíc kolik si koupíš chlazených ? 2 kila...stejně musíš zamrazit a jestli tam budu mít trochu vody, se nezbláznim, za tu cenui sou pořád nejlevnější široko daleko | 2 kg zamrazit? 2 kg mas na 2/3 dny , to vydrzi v lednicce |
no a co dal...2 kila naložíš a zbytek? pokud teda nejezdíš do Makra obden
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | SCHWACA napsal: | | Iron.Pumping napsal: | v Kauflandu ted maji akci na ty mrazeny z Polska *a20*To,ze jsou z Polska zjistis,az kdyz si vezmes lupu a to male pismo na tacku rozlustis radsi jsem si vzal to z Vodnan |
to tezko protoze kaufland ma maso odjinud |
nekecam,vcera jsem na to koukal....kvuli te akci jsem tam sel Made in Poland..polystirenove tacky potahle folii |
oni maj svůj závod masnej. ja tenhle polskej shit koupil v penny. je to sice furt lepší nez křehčeny, ale je s tim sraní. jsou to velky prsa a na nich je takova ta kůže, podle mne to budou nejaky starý vynesený slepice, protoze sou tlusty jak prasata
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|