Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 346, 347, 348 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tucet

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
tucet napsal:
supporter: jak dlouho vydržej ty zmražený?
lol co to je za dotaz , tak pokud sou furt zmrazeny , tak kurevsky dlouho
tak prej dva roky :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lejzr

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
jasne, vemu 10 kilo cerstvych a co s nima udelam ? Zmrazim je jsou to normalni kureci prsa baleny po 2 kilech, ikdyby mely byt z Ruska jsou dobry a levny

tj... ale za tu stovku kupujes i zmrazenou vodu. Nejlepsi je v Makru, chlazeny, nekrehceny prsni rizky bez kuze za (nyni) 95,- vc. DPH

Naposledy upravil lejzr dne st červenec 15, 2009 9:24 pm, celkově upraveno 1 krát
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

polsky nebrat, napr. ted jsem koupil v akci v penny a jsou to nejaky prerostly zatučnělí brojleři.

Sice to neni křehčený maso, to se neda mimochodem zrat vubec, ale proste to ma na sobě kůži a jsou i uvnitr prolezly tukem.

Nejlepsi maso ma kaufland a pokud se jeste povede chlazeny, tak to je paráda.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v Kauflandu ted maji akci na ty mrazeny z Polska *a20*To,ze jsou z Polska zjistis,az kdyz si vezmes lupu a to male pismo na tacku rozlustis radsi jsem si vzal to z Vodnan

Naposledy upravil Iron.Pumping dne st červenec 15, 2009 9:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prodava se tady nekde ta Kalapia , bo jak se to pise ? To zerou skoro vseci profici
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
v Kauflandu ted maji akci na ty mrazeny z Polska *a20*To,ze jsou z Polska zjistis,az kdyz si vezmes lupu a to male pismo na tacku rozlustis radsi jsem si vzal to z Vodnan

to tezko protoze kaufland ma maso odjinud
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni to nahodou Tilapia?Tu jsem nikdy u nas nevidel...
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
Iron.Pumping napsal:

nekecam,vcera jsem na to koukal....kvuli te akci jsem tam sel Made in Poland..polystirenove tacky potahle folii

Naposledy upravil Iron.Pumping dne st červenec 15, 2009 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lejzr napsal:
supporter napsal:
jasne, vemu 10 kilo cerstvych a co s nima udelam ? Zmrazim je jsou to normalni kureci prsa baleny po 2 kilech, ikdyby mely byt z Ruska jsou dobry a levny

tj... ale za tu stovku kupujes i zmrazenou vodu. Nejlepsi je v Makru, chlazeny, nekrehceny prsni rizky bez kuze za (nyni) 95,- vc. DPH

hmm když si spočítám cestu do Makra....a to, když mi to přiveze až domů...nepřijde mi to jako extra rozdíl, navíc kolik si koupíš chlazených ? 2 kila...stejně musíš zamrazit a jestli tam budu mít trochu vody, se nezbláznim, za tu cenui sou pořád nejlevnější široko daleko
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
neni to nahodou Tilapia?Tu jsem nikdy u nas nevidel...

Tilapie Nilská....pokusně se u nás chová, jinak hlavní chovaná ryba v Africe, nic zvláštního na ní není....
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
lejzr napsal:
supporter napsal:

hmm když si spočítám cestu do Makra....a to, když mi to přiveze až domů...nepřijde mi to jako extra rozdíl, navíc kolik si koupíš chlazených ? 2 kila...stejně musíš zamrazit a jestli tam budu mít trochu vody, se nezbláznim, za tu cenui sou pořád nejlevnější široko daleko
2 kg zamrazit? 2 kg mas na 2/3 dny , to vydrzi v lednicce
ygg

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Suppe, jen tak ze zajímavosti a OT ..... co děláš, když má dotyčná bráchu ....
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
supporter napsal:
lejzr napsal:
supporter napsal:

2 kg zamrazit? 2 kg mas na 2/3 dny , to vydrzi v lednicce

no a co dal...2 kila naložíš a zbytek? pokud teda nejezdíš do Makra obden
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
SCHWACA napsal:
Iron.Pumping napsal:

nekecam,vcera jsem na to koukal....kvuli te akci jsem tam sel Made in Poland..polystirenove tacky potahle folii

oni maj svůj závod masnej. ja tenhle polskej shit koupil v penny. je to sice furt lepší nez křehčeny, ale je s tim sraní. jsou to velky prsa a na nich je takova ta kůže, podle mne to budou nejaky starý vynesený slepice, protoze sou tlusty jak prasata

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 346, 347, 348 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: