| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:24 am Předmět: Mrtvoly - dýchání |
|
|
Dospěl jsem k závěru, že neumím dýchat :) Jak by se to mělo provádět? Obvykle na jedno nadechnutí udělám komplet celej pohyb nahoru i dolů, což se sice dá, ale s větší váhou to už u několikátýho opakování nejde... Čili asi něco dělám špatně. Díky za tipy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
bikon
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
pri pohybu nahoru nebo aspon v horni casti pohybu muzes vydechnout ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:30 am Předmět: |
|
|
to bude mizernou fyzickou :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:31 am Předmět: Re: Mrtvoly - dýchání |
|
|
| Octopuss napsal: | | Dospěl jsem k závěru, že neumím dýchat :) Jak by se to mělo provádět? Obvykle na jedno nadechnutí udělám komplet celej pohyb nahoru i dolů, což se sice dá, ale s větší váhou to už u několikátýho opakování nejde... Čili asi něco dělám špatně. Díky za tipy. |
Tak nevim jestli to zrovna ja delam dobre, ale vzdycky se pred MT poradne rozdejcham.. tzn nadech vydech nadech vydech..... pak co nejvetsi naaadech a vytahnes ten tlak v plycich mi dava silu ci co... a pri spousteni vydech....
nevim jestli ti to pomuze
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:32 am Předmět: |
|
|
Opravdu smím?
Ne teď vážně - samozřejmě jsem zkoušel různý varianty co mě napadly, ale vydechovat postupně když táhnu nahoru, to bych s tím vůbec nehnul. A když na výdech čekám až budu zase narovnanej, to už plíce nezvládají. A míň než šest opakování je úplně k ničemu (teda pro mě).
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:33 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | to bude mizernou fyzickou :-) |
ty špinavý EMO
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:39 am Předmět: |
|
|
octopuss : DrLift umi krasne vydechovat pri tahnuti cinky a jak mu to taha :). ja taky vesmes drzim dech. ale pak je nekdy tlak do palice docela velkej
georgo_k : nadech do bricha te zpevni - podepre zada (pokud to rikam dobre)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | mrtvoly uz nedychaji |
Přesně tohle mě napadlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | mrtvoly uz nedychaji |
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
| bikon napsal: | octopuss : DrLift umi krasne vydechovat pri tahnuti cinky a jak mu to taha :). ja taky vesmes drzim dech. ale pak je nekdy tlak do palice docela velkej
georgo_k : nadech do bricha te zpevni - podepre zada (pokud to rikam dobre) |
To je v mem pripade spis jen takove upousteni pary
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st září 12, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
Nechci zakládat nový téma tak to dám sem. Včera sem odjel docela těžký mrtvoly - 7,6,4 s 90% maxima a už v průběhu jsem cítil takový podráždění v krku moc jsem tomu nevěnoval pozornost, protože sem si myslel že je to od toho jak si občas od plic zařvu. Pak sem si dával ještě shazovací sérii přítahů a nemohl sem to udýchat. Hrozně zhluboka jsem dýchal po dokončení série snad ještě minutu, protože toho bylo fakt moc. No a dneska v noci sem se probudil a nemohl sem se skrz bolest v plicích nadechnou. Byla to taková pichlavá bolest přímo uprostřed. Naštěstí se to do rána výrazně zlepšilo ale žádný zázrak to taky není. Mám pocit že mám podrážděnou dýchací trubici z toho velkého objemu vzduchu ale chci se spis zeptat jestli se to někomu už taky stalo popřípadě jestli to nemůže být něco vážného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |