PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 20, 2009 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Spazik napsal:
když tam kvůli těm kaloriím 2x denně kopnu gainer, tak je to pro mě lepší.
Podívej, když se chceš zbytečně zprasit, tak prosím. Gainer je z převážný části glukosa. Víš co se stane, když tam takhle, jen tak, během dne pošleš ale 50g glukosy? Vstřebá se do krve, stoupne glykémie a s ní i inzulin, který ji pošle rovnou do tuku.O vlivu na citlivost inzulinových receptorů ani nemluvě...

Gainery
netvoří jen glukóza. Gainery jsou vyráběny v kombinaci maltodextrínu a dextrózy, nebo z nějakého rostliného škrobu.

Z glukózy se začne vyrábět tuk jen v případě, že jsou plné zásoby v játrech a ve svalech, glukóza se nemá kam ukládat, což při 8 jídlech s vysokou energetickou výnosností není problém a inzulín v tom hraje svojí významnou, transportní roli. Komplikace se zvýšenou hladinou inzulínu v krvy hrozí hlavně v inhibici hormonu senzitivní lipázy. Touto reakcí se spomalí rozklad tuků a tak se nám netrální tuk začne skladovat v tukových buńkách mnohem efektivněji, což vede k tloustnutí.

Téma hyperinzulínémie je mnohem složitější, záleží na tom co od tréninku očekáváme. Každopádně hyperinzulínémii bychom si mimo trénink neměli vyvolávat právě z výše zmíněných důvodů. Pokud se někdo nachází v období nábírání svalů, tak hyperinzulínemie vyvolaná v době bezrpostředně po tréninku je naopak výnosná vzhledem k urychlení regenerace, inzulín je ten nejanaboličtější hormon.
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Spazik napsal:
Podívej, když se chceš zbytečně zprasit, tak prosím. Gainer je z převážný části glukosa. Víš co se stane, když tam takhle, jen tak, během dne pošleš ale 50g glukosy? Vstřebá se do krve, stoupne glykémie a s ní i inzulin, který ji pošle rovnou do tuku.O vlivu na citlivost inzulinových receptorů ani nemluvě...

Z ukládáním tuku fakt problém nemám :-) (23let, 195cm/90kg, postava mezi ektomorfem a mezomorfem)
Nehledě na to že ten lakofit 25 od Promilu je komplexní gainer s 27% WPC bílkovin, obsah sachrů 60% - tvořené maltodextrinem, bramborovým a tapiokovým škrobem, fruktózou a glukózou, přičemž obsah glukózy v 1 dávce (50g) je pouze 5g, což je asi tak jako když si osladíš kafe lžičkou cukru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Johny HaRd napsal:
Spazik napsal:

Z ukládáním tuku fakt problém nemám :-) (23let, 195cm/90kg, postava mezi ektomorfem a mezomorfem)
Nehledě na to že ten lakofit 25 od Promilu je komplexní gainer s 27% WPC bílkovin, obsah sachrů 60% - tvořené maltodextrinem, bramborovým a tapiokovým škrobem, fruktózou a glukózou, přičemž obsah glukózy v 1 dávce (50g) je pouze 5g, což je asi tak jako když si osladíš kafe lžičkou cukru
Maltodextrin je oligosacharid složený z pěti molekul glukosy. Používá se proto, že zajišťuje pozvolné a poměrně stabilní zvýšení glykémie, takže nedochází k rychlým výkyvům hladiny krevního cukru a k s tím související únavě. To jsou určité výhody vůči glukose, ale vůbec to neznamená, že by si se tím měl ládovat jindy než po tréninku...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne maltodextrín Ti zvedne hladinu glukózy v krvy a inzulín stejně efektivně jako glukóza, ale s tím rozdílem, že Ti tu hladinu udržuje delší dobu.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Johne maltodextrín Ti zvedne hladinu glukózy v krvy a inzulín stejně efektivně jako glukóza, ale s tím rozdílem, že Ti tu hladinu udržuje delší dobu.
A to snad znamená, že by měl pít maltodextrin místo oběda?

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
herza napsal:
A to snad znamená, že by měl pít maltodextrin místo oběda?

To by rozhodně neměl, už jsem nahoře zmínil proč...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná to sem až tak nepatří, ale co si myslíte o tomhle? :))
http://www.aromatis.cz/cz/amalka-bio/syrovatka/napoj-pro-redukci-vahy/amalka-linea-s-prichuti.html?cokolada-vanilka
píše se proteinový syrovátkový nápoj, tak třeba by se to jako doplnění výkrmu dalo použít
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak tam všude zvýrazňujou to BIO Nekup to...

Eric Cartman
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si v akci u konkurence koupil protein od dymatize elite whey gourmet za 680 korun a musím říct, že mě mile předvapil. Příchut čokoláda chutově dobrá (a to jsem namlsany scitecem), rozmustnost taky takže za tu cenu pecka.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
tak jsem si v akci u konkurence koupil protein od dymatize elite whey gourmet za 680 korun a musím říct, že mě mile předvapil. Příchut čokoláda chutově dobrá (a to jsem namlsany scitecem), rozmustnost taky takže za tu cenu pecka.

za jake baleni to bylo???
Bernhard

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pod sedm stovek se dá sehnat 2270 g
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
vlkisekk napsal:

za jake baleni to bylo???

2270, ale fakt jsem spokojeny, jo a ještě abych se stebou mohl hádat jsem si vzal kilovku 65 od promilu:)zítra to prubnu a pustím se do tebe když to bude humáč
Trix

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim, chtěl bych se jenom zeptat jaký je v podstatě rozdíl mezi proteinama se stejným množstvím proteinů (tedy jenom firem) jsou v tom velké rozdíly jako ve funkčnosti přípravku? dik za radu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trix napsal:
zdravim, chtěl bych se jenom zeptat jaký je v podstatě rozdíl mezi proteinama se stejným množstvím proteinů (tedy jenom firem) jsou v tom velké rozdíly jako ve funkčnosti přípravku? dik za radu

ja myslim, že většina proteinu na trhu je co do kvality srovnatelná, záleži jen na tobě jak ti sedne chut a zažívání..a bohužel ani po jednom ti nenarostou obří svaly
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Trix napsal:

ja myslim, že většina proteinu na trhu je co do kvality srovnatelná, záleži jen na tobě jak ti sedne chut a zažívání..a bohužel ani po jednom ti nenarostou obří svaly

Krasny kruh byznisu....Weiderovy principy-split trenink-vydavani MF s kulturistama,kteri je propaguji-masivni inzerce v casopisech MF na doplnky vyzivy,bez nichz se sampionum ani nepriblizis: (-bezradny cvicenec a jeho penezenka...........zde se kruh uzavira

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: