Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 351, 352, 353 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám z toho radost, ale pochlubím se ... právě jsem spočítal, že na lévé noze mám 24 komářích štípanců, na levé ruce 10... pravou stranu raději ani nepočítám každopádně to je osobní rekord .... prosím, ať už je konečně zima!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Mne to takhle vyhovuje, já bratrům Schleckům fandím... Takže kdyby to vyšlo 1) Contador, 2) A. Schleck, 3) Armstrong, vůbec bych se nezlobil. Každopádně se těším na předposlední etapu jako malej Jarda...
Mně to takhle nevyhovuje Pokud není Lance nejhůř první, tak to je o ničem :-) Hlavně letos...nechci vidět poraženého krále :- (

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Freimen

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:20 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes jsem se rozhodl poprvé od ukončení soutěžní kariéry vyzkoušet pořádně mrtvý tah, který mi při mém loňském jarním snažení i letos na začátku comebacku jednodušše nešel cvičit, protože se mi hned udělalo špatně. Pamatuji si, jak jsem si loni říkal (když jsem se patlal na Korte s váhami okolo 60-70 kg, abych se příliš nezadýchal), že by mi ke štěstí stačilo zase moci uzvednout metrák. Tak jsem to dnes vyzkoušel a dal jsem takto hned napoprvé 120 kg (olympijská činka, nikoliv grün), měl jsem obrovskou radost. Mrtvý tah jakožto můj nejoblíbenější cvik okamžitě zařazuji do tréninku a jsem zvědavý, jestli se mi podaří dostat na staré maximum (175 kg) a nebo, jestli náhodou...
_Lundgren

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:44 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Dnes jsem se rozhodl poprvé od ukončení soutěžní kariéry vyzkoušet pořádně mrtvý tah, který mi při mém loňském jarním snažení i letos na začátku comebacku jednodušše nešel cvičit, protože se mi hned udělalo špatně. Pamatuji si, jak jsem si loni říkal (když jsem se patlal na Korte s váhami okolo 60-70 kg, abych se příliš nezadýchal), že by mi ke štěstí stačilo zase moci uzvednout metrák. Tak jsem to dnes vyzkoušel a dal jsem takto hned napoprvé 120 kg (olympijská činka, nikoliv grün), měl jsem obrovskou radost. Mrtvý tah jakožto můj nejoblíbenější cvik okamžitě zařazuji do tréninku a jsem zvědavý, jestli se mi podaří dostat na staré maximum (175 kg) a nebo, jestli náhodou...

Myslíš si na 200? :) Držim palce, to by byla paráda po tom co tě potkalo se srdcem
Budu s tebou na dálku tak trochu soutěžit, dvoukilo je i má vysněná meta, ikdyž jak se řiká, lepší je se k tomu dostat po malých krůčcích, než rychle a odsrat se při tom....
branka009

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:46 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

Jo Lukáši myslím si že 200kg by mohlo jít , jinak já mám radost z toho že jsem konečne dal zase na bench 3x 120 kg, protože v diete sotva šlo 10x 80 kg
Freimen

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:47 am    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

branka009 napsal:
Jo Lukáši myslím si že 200kg by mohlo jít , jinak já mám radost z toho že jsem konečne dal zase na bench 3x 120 kg, protože v diete sotva šlo 10x 80 kg

jj, to dobře pamatuju

uvidíme
keba

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:48 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Freimen napsal:

Myslíš si na 200? :) Držim palce, to by byla paráda po tom co tě potkalo se srdcem
Budu s tebou na dálku tak trochu soutěžit, dvoukilo je i má vysněná meta, ikdyž jak se řiká, lepší je se k tomu dostat po malých krůčcích, než rychle a odsrat se při tom....

To máš jen v hlavě 200 se dá zvednout jak nic
branka009

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 11:58 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

A pak si pujdeš pro zlatou na prkna
p@trik

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 3:13 pm    Předmět: Co se mi podařilo? Odpovědět s citátem

musí to být ohledně fitka nebo stačí, kde se maká? :)

www.kulturistika.net
mathas

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udělal sem řidičák
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 5:16 pm    Předmět: Re: Co se mi podařilo? Odpovědět s citátem

p@trik napsal:
musí to být ohledně fitka nebo stačí, kde se maká? :)

:D:D:D
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera jeden z nejhorsich dni v mem zivote - priserna unava, hlava me bolela, mizerna nalada, depka, nechut do vseho (krom jidla )... myslel jsem ze je to z tepla a opravdu jen silou vule jsem se drzel, aby to neskoncilo prezranim se, dnes jeste vetsi teplo a uplny opak vcerejska - od rana spousta energie, vitalita, super nalada, spoustu veci jsem stihl, zadna unava a proste jsem si dnesek uzil a dokonce i to horko.... to by me zajimalo, cim to je, ze mohou byt dva dny po sobe tak ruzne.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jednim slovem krasa, od 1:50 mam husi kuzi, uplne me to vratilo do proparenych let, kdyz mi bylo nact

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
to by me zajimalo, cim to je, ze mohou byt dva dny po sobe tak ruzne.
Ženy mají takovéto změny každý měsíc

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
_Lundgren

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2009 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Draper napsal:
to by me zajimalo, cim to je, ze mohou byt dva dny po sobe tak ruzne.
Ženy mají takovéto změny každý měsíc

Doufám, že se tím veslováním nedá nastartovat takováhle perioda

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 351, 352, 353 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: