Nemám z toho radost, ale pochlubím se ... právě jsem spočítal, že na lévé noze mám 24 komářích štípanců, na levé ruce 10... pravou stranu raději ani nepočítám každopádně to je osobní rekord .... prosím, ať už je konečně zima!
Mne to takhle vyhovuje, já bratrům Schleckům fandím... Takže kdyby to vyšlo 1) Contador, 2) A. Schleck, 3) Armstrong, vůbec bych se nezlobil. Každopádně se těším na předposlední etapu jako malej Jarda...
Mně to takhle nevyhovuje Pokud není Lance nejhůř první, tak to je o ničem :-) Hlavně letos...nechci vidět poraženého krále :- (
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Dnes jsem se rozhodl poprvé od ukončení soutěžní kariéry vyzkoušet pořádně mrtvý tah, který mi při mém loňském jarním snažení i letos na začátku comebacku jednodušše nešel cvičit, protože se mi hned udělalo špatně. Pamatuji si, jak jsem si loni říkal (když jsem se patlal na Korte s váhami okolo 60-70 kg, abych se příliš nezadýchal), že by mi ke štěstí stačilo zase moci uzvednout metrák. Tak jsem to dnes vyzkoušel a dal jsem takto hned napoprvé 120 kg (olympijská činka, nikoliv grün), měl jsem obrovskou radost. Mrtvý tah jakožto můj nejoblíbenější cvik okamžitě zařazuji do tréninku a jsem zvědavý, jestli se mi podaří dostat na staré maximum (175 kg) a nebo, jestli náhodou...
Zaslal: čt červenec 23, 2009 11:44 am Předmět: Re: .
Freimen napsal:
Dnes jsem se rozhodl poprvé od ukončení soutěžní kariéry vyzkoušet pořádně mrtvý tah, který mi při mém loňském jarním snažení i letos na začátku comebacku jednodušše nešel cvičit, protože se mi hned udělalo špatně. Pamatuji si, jak jsem si loni říkal (když jsem se patlal na Korte s váhami okolo 60-70 kg, abych se příliš nezadýchal), že by mi ke štěstí stačilo zase moci uzvednout metrák. Tak jsem to dnes vyzkoušel a dal jsem takto hned napoprvé 120 kg (olympijská činka, nikoliv grün), měl jsem obrovskou radost. Mrtvý tah jakožto můj nejoblíbenější cvik okamžitě zařazuji do tréninku a jsem zvědavý, jestli se mi podaří dostat na staré maximum (175 kg) a nebo, jestli náhodou...
Myslíš si na 200? :) Držim palce, to by byla paráda po tom co tě potkalo se srdcem
Budu s tebou na dálku tak trochu soutěžit, dvoukilo je i má vysněná meta, ikdyž jak se řiká, lepší je se k tomu dostat po malých krůčcích, než rychle a odsrat se při tom....
_________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
Jo Lukáši myslím si že 200kg by mohlo jít , jinak já mám radost z toho že jsem konečne dal zase na bench 3x 120 kg, protože v diete sotva šlo 10x 80 kg
Zaslal: čt červenec 23, 2009 11:47 am Předmět: Re: ..
branka009 napsal:
Jo Lukáši myslím si že 200kg by mohlo jít , jinak já mám radost z toho že jsem konečne dal zase na bench 3x 120 kg, protože v diete sotva šlo 10x 80 kg
Zaslal: čt červenec 23, 2009 11:48 am Předmět: Re: .
_Lundgren napsal:
Freimen napsal:
Myslíš si na 200? :) Držim palce, to by byla paráda po tom co tě potkalo se srdcem
Budu s tebou na dálku tak trochu soutěžit, dvoukilo je i má vysněná meta, ikdyž jak se řiká, lepší je se k tomu dostat po malých krůčcích, než rychle a odsrat se při tom....
To máš jen v hlavě 200 se dá zvednout jak nic
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Vcera jeden z nejhorsich dni v mem zivote - priserna unava, hlava me bolela, mizerna nalada, depka, nechut do vseho (krom jidla )... myslel jsem ze je to z tepla a opravdu jen silou vule jsem se drzel, aby to neskoncilo prezranim se, dnes jeste vetsi teplo a uplny opak vcerejska - od rana spousta energie, vitalita, super nalada, spoustu veci jsem stihl, zadna unava a proste jsem si dnesek uzil a dokonce i to horko.... to by me zajimalo, cim to je, ze mohou byt dva dny po sobe tak ruzne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru