|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
Super. D9ky Cizo. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | http://www.alza.cz/sony-vaio-tt11xn-d110185.htm
sony je moje srdecni zalezitost |
To ale není netbook :) Což je buřt, pak kdyžtak napiš, jak jsi s tím spokojen.
Mě odešla nedávno 15" HP, 2 týdny po záruce a od té doby váhám co si pořídit.
Jestli nějakou nabušenost typu DELL XPS 16 http://www1.euro.dell.com/cz/cs/pad/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&cs=RC1077928&s=pad nebo něco menšího viz. ten tvůj subnotebook. Samozřejmě si to nechám přivézt ze Států přes Ebay za cenu kolem 20k, u nás by to stálo více než 2x tolik :) _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Jirik 88 dostal BAN, uz me jeho jeho hormonalni poruchy z nepovede kury prestaly bavit |
Z Jirikovo humoru jsem se málem pochcal smíchy, vážně jsi mu dal BAN?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Jirik 88 dostal BAN, uz me jeho jeho hormonalni poruchy z nepovede kury prestaly bavit |
jestli je to fakt, tak hura, nic lepsiho si pro toto forum udelat nemohl :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | herza napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Jirik 88 dostal BAN, uz me jeho jeho hormonalni poruchy z nepovede kury prestaly bavit |
Z Jirikovo humoru jsem se málem pochcal smíchy, vážně jsi mu dal BAN? |
tak na tyden... humor je hezka vec, ale za*rat 10 topicu ktery pak promazavam uz je takzvany rizikovy humor a za ten se plati :) |
Jasně chápu , ale ještě ted se válim smíchy po zemi, rozhodně vtipnej byl, i když si tím vysloužil týdení vyhazov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
tak to mam stesti, ze dragon neni moderator _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | herza napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Jirik 88 dostal BAN, uz me jeho jeho hormonalni poruchy z nepovede kury prestaly bavit |
tak na tyden... humor je hezka vec, ale za*rat 10 topicu ktery pak promazavam uz je takzvany rizikovy humor a za ten se plati :) |
to co tady predvadi Jirik mne ani jako humor neprijde, spis jak pises "hormonalni poruchy z nepovedene kury"
Skoda ze jen na tyden :)
BD: |
občas mi Jiřík napíše na ICQ a je úplně normální v pohodě kluk.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
jiřík je trošku jednodušší a v kombinaci se sypáním a historií nicku troszka bych nečekal do budoucna zásadní změnu chování, pokud mu někdo nedá přes držku
herza: přijde ti normální od 15ti sypat?  a to už je hezkejch pár let a ty diskuze když si dáš vyhledat nick troszka byly mimo vždycky
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | herza napsal: | | Draper napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | herza napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Jirik 88 dostal BAN, uz me jeho jeho hormonalni poruchy z nepovede kury prestaly bavit |
to co tady predvadi Jirik mne ani jako humor neprijde, spis jak pises "hormonalni poruchy z nepovedene kury"
Skoda ze jen na tyden :)
BD: |
občas mi Jiřík napíše na ICQ a je úplně normální v pohodě kluk. |
nemam ho rad :) |
Tak to má Jirka fakt smůlu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Tak to má Jirka fakt smůlu :-)
|
to ma _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|