|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:53 pm Předmět: |
|
|
anabolicke steroidy su vacsinou v silovych sportoch,v tychto sa stretnes skor so stimulantami _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:04 pm Předmět: |
|
|
quaovar: Dělal jsem 9 let Karate shotokan, takže o těch zákulisí jiných sportů také něco vím a dávám Ti za pravdu, že ne ve všech sportech je doping potřeba, zvlášt v takovém tenise, který je hlavně o šikovnosti a natrénování.
V silových (tím nemyslím jen kulturistiku a powerlifting), vytrvalostních, kolektivních sportech a bojových disciplínách je doping součástí. Takže boxeři, professionální fajteři, kteří vstupují do ringu s velkými a vyrýsovanými svaly a brutální agresivitou jsou podle Tebe "kreténi."
Na silových sportovcích je doping nejvíce vidět a proto jsou středem pozoronosti v hledáčku dopingových soudců.
Závěrem bych chtěl říct, že pro Tebe je kretén kdejaký vrcholový sportovec a tuto interpretaci upřesnuji na US fotbal, fotbal, cyklistika, atletika, silové disciplíny, zápas, box apod. Na tento názor máš právo, já jsem taky jeden z kreténů, který zde připouští, že doping není dobrý a neslučuje se s filozofií zdravé morálky.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:07 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou |
Berou, před třemi lety byla v Anglii Nandrolonová aféra některých známých fotbalistů. Nechtějte po mě jména, ale viděl jsem dokument.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
a co treba pak takova nejvyssi baseballova soutez ve statech :-) to si myslim, ze ostatni kolektivni sporty se ani nechytaji :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
Pán quaovar si bohužel neuvědomuje, že anabolika a jiné látky dopingového charakteru se používají nejenom k zlepšení tréninkového výkonu, ale i jako prevence zranění, protože anabolika eliminují riziko zranění a urychlují hojení úrazů, zvlášt když se jedná o takový tenisový loket.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou |
co vim ja znamej byl juniorskej reprezentat na slovensku tak sem se s nim o tom bavil tak vetsina cisty obcas nejaky to efko .... (na tehle urovni)vic nevim..
k tem sportum kde se sype tak vim treba ze v bojovejch sportech se sice sype ale neni to podminka jako treba kulturistika, urcite se da vyhrat republika "evropa" ciste... (to nejsou dohady to je fakt-mluvim o boxu, combat sambu, ultimatech (tam neznam souteze moc ale znam hromadu kluku ktery sou cisty ...)
ostatni sporty nevim ale sype se hodne a skoro vsude...
Naposledy upravil m4l dne pá červenec 24, 2009 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou |
Berou, před třemi lety byla v Anglii Nandrolonová aféra některých známých fotbalistů. Nechtějte po mě jména, ale viděl jsem dokument. |
hmm ty jmena by me docela zajimaly
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:58 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou |
Berou, před třemi lety byla v Anglii Nandrolonová aféra některých známých fotbalistů. Nechtějte po mě jména, ale viděl jsem dokument. |
tak tak,akorat kdyz chytnou treba ronalda nebo nekoho podobneho,je v tom tolik miliard ze o nejake stopce nemuze byt ani rec,tam uz pak mluvi akorat prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
Jan Polák, reprezentat ČR bral ten nandrolon, četl jsem to docela už dávno v hattricku (časopise) má taky přezdívku nandro, nebo jak se to píše
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | herza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou |
Jan Polák, reprezentat ČR bral ten nandrolon, četl jsem to docela už dávno v hattricku (časopise) má taky přezdívku nandro, nebo jak se to píše |
Co maj taky dělat,když maj v prdeli,Kolena,kyčle,vazy,kotníky v tomhle jim pomůže jedině Nandrolon.Je to taky nejčastěji nalezená látka u tenistů.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | JOga napsal: | | herza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou |
Jan Polák, reprezentat ČR bral ten nandrolon, četl jsem to docela už dávno v hattricku (časopise) má taky přezdívku nandro, nebo jak se to píše |
Co maj taky dělat,když maj v prdeli,Kolena,kyčle,vazy,kotníky v tomhle jim pomůže jedině Nandrolon.Je to taky nejčastěji nalezená látka u tenistů. |
to sem nevedel ze nandrolon leci takovyto druh zraneni a jakym zpusobem se to leci? otazka je jestli to taky pak nezneuzivaji i kdyz nevim jestli je nandrolon dobry ve vytrvalostnich sportech
|
|
| nahoru |
|
 |
červajs
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | herza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou |
Myslim, ze to byl Martin Jiranek. Neco z tenisu http://www.sport.cz/ostatni/tenis/23221-nandrolon-rusedskeho-o-australian-open-nepripravi.html
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 5:18 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | agnez napsal: | | JOga napsal: | | herza napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | zajimalo by me jak je to s fotbalistama, jestli taky nekteri neco berou |
Co maj taky dělat,když maj v prdeli,Kolena,kyčle,vazy,kotníky v tomhle jim pomůže jedině Nandrolon.Je to taky nejčastěji nalezená látka u tenistů. |
to sem nevedel ze nandrolon leci takovyto druh zraneni a jakym zpusobem se to leci? otazka je jestli to taky pak nezneuzivaji i kdyz nevim jestli je nandrolon dobry ve vytrvalostnich sportech |
Hey zjisti si na netu co to je a k čemu slouží?Nebo si myslíš že Fotbalista touží potom strašně přibrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|