|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:25 am Předmět: |
|
|
Zaječí bobky, už nejsi Irone naturál :) _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
|
Naposledy upravil TheLeague dne so červenec 25, 2009 11:26 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
|
To ja nevim...listy nebyly kulate,ale jakesi ctverhrane a boruvka se mi zdala nejaka seschla...ale nechutnalo to spatne....akorat mi pak piskalo v usich...je nevim,co sem to vlastne jedl a ani po tom nechci patrat..Oko to ale nebylo,to bych nejspise uz nezil
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:29 am Předmět: |
|
|
Co takhle rulík zlomocný?  ...pro děti může být smrtelná dávka již 3 bobule, pro dospělé 10...
Jinak mi nedochází s čím sis u nás mohl splýst borůvky. Spíš si z tebe dělali ti dva prdel... _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | To ja nevim...listy nebyly kulate,ale jakesi ctverhrane a boruvka se mi zdala nejaka seschla...ale nechutnalo to spatne....akorat mi pak piskalo v usich...je nevim,co sem to vlastne jedl a ani po tom nechci patrat..Oko to ale nebylo,to bych nejspise uz nezil |
si ansel nejakej novej fet, ted budou sumavsky lesy prospizovany fetakama a budou zrat boruvky v domeni ze tj neco extra:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
Mam radost z toho, ze tu ted snad par dni bude klid :o) _________________ Proud member of the Axis of evil.
Schránka je zaplněna z 312%
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | To ja nevim...listy nebyly kulate,ale jakesi ctverhrane a boruvka se mi zdala nejaka seschla...ale nechutnalo to spatne....akorat mi pak piskalo v usich...je nevim,co sem to vlastne jedl a ani po tom nechci patrat..Oko to ale nebylo,to bych nejspise uz nezil |
si ansel nejakej novej fet, ted budou sumavsky lesy prospizovany fetakama a budou zrat boruvky v domeni ze tj neco extra:D |
vypada to na toto http://botany.cz/cs/vaccinium-uliginosum/
byl jsem na Chalupske slati...tahle roste na raselinisti.Je to asi ona
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
Plody vlochyně jsou nejedlé, mírně jedovaté. V některých oblastech areálu se používaly jako halucinogeny při rituálních obřadech.
hehe jaky to bylo? to nekdy zajdem na lysohlavky ne? :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | Mam radost z toho, ze tu ted snad par dni bude klid :o) |
Odjíždíš někam? _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:41 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | e4 napsal: | | Mam radost z toho, ze tu ted snad par dni bude klid :o) |
Odjíždíš někam? |
Jedu na chatu s Tvoji mamou. _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:45 pm Předmět: |
|
|
Triton: na blbou otazku blba odpoved
yazi: _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|