|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fangorn

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
Jo, Big Bang je dobrej, takový ze života
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
kde muzu stahnout film Ti druzi? na ulozto je vsechno jen tak do 20 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | kde muzu stahnout film Ti druzi? na ulozto je vsechno jen tak do 20 minut |
Já na uložto stahuju furt filmy a v pohodě. Stačí mě kvalita v avi.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | kde muzu stahnout film Ti druzi? na ulozto je vsechno jen tak do 20 minut |
Já na uložto stahuju furt filmy a v pohodě. Stačí mě kvalita v avi. |
no to ja taky, ale proste tento film tam neni ani jednou cely, stahl jsem uplne kazdy odkaz a vsechńy kdyz stahnu, tak se treba v 10% stahovani prerusi
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
70mMyW!53: Obávám se, že je chyba na tvé přijímači, už jsem někde za 10% a v pohodě, hned první odkaz.... _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 12:18 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | 70mMyW!53: Obávám se, že je chyba na tvé přijímači, už jsem někde za 10% a v pohodě, hned první odkaz.... |
zkus to pls stahnut cele jestli ti to pude, protoze vsude to nebylo jen 10% ,treba aji 50 a vic ale vetsina byla kolem tech 10-20%. Ted sem stahl Spalovace mrtvol a ten sel na napoprve uplne vpohode
Tak ted sem se dodival na Spalovace mrtvol a musim rict ze me to celkem zklamalo, cekal jsem od jednoho z nejlepe hodnocenych filmu na CSFD mnohem vic, celkove to byla strasna nuda a jednie co bylo pro me pozitivni byl Rudol Hrusinsky a konec filmu. Ale ta nuda byla tak velka, ze jsem musel nekolikrat film prerusit a poddivat se na net, nebo kolik jeste zbyva minut do konce filmu coz se mi opravdu mockrat nestalo
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
Nesouhlasím, Spalovač mrtvol je krutej film, což moc českých filmů není...
Btw proč si ten film Ti druzí nestáhneš z torrentů? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 10:28 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | _Lundgren napsal: | | 70mMyW!53: Obávám se, že je chyba na tvé přijímači, už jsem někde za 10% a v pohodě, hned první odkaz.... |
zkus to pls stahnut cele jestli ti to pude, protoze vsude to nebylo jen 10% ,treba aji 50 a vic ale vetsina byla kolem tech 10-20%. Ted sem stahl Spalovace mrtvol a ten sel na napoprve uplne vpohode
Tak ted sem se dodival na Spalovace mrtvol a musim rict ze me to celkem zklamalo, cekal jsem od jednoho z nejlepe hodnocenych filmu na CSFD mnohem vic, celkove to byla strasna nuda a jednie co bylo pro me pozitivni byl Rudol Hrusinsky a konec filmu. Ale ta nuda byla tak velka, ze jsem musel nekolikrat film prerusit a poddivat se na net, nebo kolik jeste zbyva minut do konce filmu coz se mi opravdu mockrat nestalo |
Tak s tím spalovačem souhlasím. Mě to taky zklamalo. Nebyl to špatnej film, ale očekávání bylo mnohem větší než skutečnost. Ale tohle je u věcí který jsou svým způsobem "kultovní" celkem běžná věc, že ten humbuk kolem ve finále převyšuje samotný dílo. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
Azmodan : něco na tom bude, páč já čekal, že to bude nějaká blbost (koukal sem na to kvůli maturitě) a možná proto mě mile překvapil. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Akvaman

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
96 hodin - skvělej film akorát krátkej 7,5/10
Prci,Prci,Prcičky 5 - Nahá Míle - 6/10
13 okrsek -dobrý ale zase na mě moc krátký 7/10
Zahulíme Uvidíme - 8/10
Yes Man - 8/10 _________________ I´m Julio César !!! Opravdu chci být lepší a lepší !!! Všechno jde když se chce !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
nj kluci Spalovac mrtvol neni popkornovej film pro masy :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
Spalovace mrtvol bych oznacil za kultovni cesky film s neprekonatelnym hereckym vykonem Rudolfa Hrusinskeho ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Spalovace mrtvol bych oznacil za kultovni cesky film s neprekonatelnym hereckym vykonem Rudolfa Hrusinskeho ... |
s druhou casti vety souhlasim, s prvni nikoli, ale treba se me tento film zacne libit az po x shlednuti jak to u me bylo u nekolika filmu. Spalovace jsem totiz ted videl poprve
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|