|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
ShawnRay

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 2:42 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | už se vám někdy stalo, že by vám naskákaly červené fleky na rukách z nějakého proteinu?? |
ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 3:31 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | už se vám někdy stalo, že by vám naskákaly červené fleky na rukách z nějakého proteinu?? |
4et sem,že by proteiny neměly mít žádné vedlejší účinky nebo negativní dopad na zdraví,samozřejmě je asi nesmíš používat víc než je doporučeno,ale je možný, že jestli to je z proteinu,tak seš na nějakou látku co je v něm alergickej a nebo to z něho neni vůbec,myslím si že to bude spíš tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
kolik protejnu je teda denně doporučeno ? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
Abych nebyl úplně OT, tak mléčná bílkovina může způsobovat u alergiků ekzémové reakce. Takže Ty červené fleky můžou být potencionální atopický ekzém. Tohle je nejlepší řešit s alergologem a zápisem všeho co sníš.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 4:19 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne? |
To klidně být může, protože tolerance na určitý alergen se projevuje s objemem potraviny (dávkou). Nevím proč chodíš nad 2g/kg, je to kravina.
Ano eksém by měl svědět...
|
|
| nahoru |
|
 |
tuanek
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,je mi 16 let..Výška 171cm váha 58 kg..Do posilky chodím 3x týdně...Zakoupil jsem si u vás GAINER+Elite Whey,hlavně pro přibrání svalové hmoty a kila jako takový.Myslíte si že je to dobrá kombinace ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
| tuanek napsal: | | Ahoj,je mi 16 let..Výška 171cm váha 58 kg..Do posilky chodím 3x týdně...Zakoupil jsem si u vás GAINER+Elite Whey,hlavně pro přibrání svalové hmoty a kila jako takový.Myslíte si že je to dobrá kombinace ? |
Pokud začínáš cvičit (což asi ano ve věku 16let) tak se nejprve zaměř hlavně na kvalitní zvládnutí samotných tréninků a provedení cviků, aby sis zbytečně nepoškozoval zdraví, potom na kvalitní jídelníček z běžného jídla a teprve potom na nějaké suplementy. Na internetu je informací dost.
Pokud máš trénink a jídlo OK, tak potom ano, gainer a protein je vhodná suplementace a zcela určitě budeš nabírat nějaké svaly :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne? |
To klidně být může, protože tolerance na určitý alergen se projevuje s objemem potraviny (dávkou). Nevím proč chodíš nad 2g/kg, je to kravina.
Ano eksém by měl svědět... |
takže bys to držel na 1,5-1,7 plnohodnotných bílkovin a 4-6g sach. na kg váhy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne? |
Nad 2g na kg hmotnosti si myslim, že je to zbytečnej záhul na trávení a peněženku, pokud nejsi na AS apod. nebo nejsi nějakej genetickej zázrak :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne? |
takže bys to držel na 1,5-1,7 plnohodnotných bílkovin a 4-6g sach. na kg váhy? |
Takže pokud jsi můž, tak bych to držel na 1,7g/kg všech bílkovin. Sacharidy a tuky? No s těma bych operoval na základě Tvého optimálně stanoveného energetického přijmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
stalo, synovi, po proteíne s obsahom sóje, je na ňu alergický _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:22 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne? |
takže bys to držel na 1,5-1,7 plnohodnotných bílkovin a 4-6g sach. na kg váhy? |
Takže pokud jsi můž, tak bych to držel na 1,7g/kg všech bílkovin. Sacharidy a tuky? No s těma bych operoval na základě Tvého optimálně stanoveného energetického přijmu. |
Já jsem zastáncem vyššího příjmu bílkovin tak 2,5g bílkovin na kg hmotnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | herza napsal: | | vlkisekk napsal: | | a nemůže to být z toho že jdu pořád nad 2g bílk/kg, že by to tělo přestalo dávat??navíc ekzém by přece svěděl, ne? |
Takže pokud jsi můž, tak bych to držel na 1,7g/kg všech bílkovin. Sacharidy a tuky? No s těma bych operoval na základě Tvého optimálně stanoveného energetického přijmu. |
Já jsem zastáncem vyššího příjmu bílkovin tak 2,5g bílkovin na kg hmotnosti. |
však já Ti do toho nekecám.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|