|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Komu má být věnován můj příští "tribute"? |
| Ronnie Coleman |
|
33% |
[ 88 ] |
| Kevin Levrone |
|
31% |
[ 82 ] |
| Flex Wheeler |
|
11% |
[ 30 ] |
| Shawn Ray |
|
8% |
[ 22 ] |
| Dexter Jackson |
|
14% |
[ 38 ] |
|
| Celkem hlasů : 260 |
|
| Autor |
Zpráva |
agnez
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | U Colemana bych připoměl, že dlouhá léta už ztrácel svojí Tvrdost. Od roku 2003 kde přibral na + 130 kg. Dlouhá léta závodil s né úplně dobrýma kvadricepsama, tvar neměl geneticky dobrý a levý kvadriceps měl utrhlý, takže se upínal moc vysoko, k tomu měl velkou slabinu v tricepsech, podívej se na jeho "side triceps" a budeš mi rozumět. Obecně bych řekl, že v symetrii měl víc děr, oproti Cutlerovi. Zase měl to co Cutler nemá a asi nikdy nebude mít, žilnatost, hustotu a nezapomenutelný "lats spread". Oba jsou vynikající pozeři a mají velké charizma, proto jsou tam kde jsou. Je pravda, že vítěztví Jaye v roce 2007 už byl jen populismus a s Tvou formou, kterou tam měl, by se mohl spokojit s 3. místem.
Jinak já Tvoje názory beru a respektuji je, kulturistika je individualní sport a každý jí vidíme tak trochu jinak, taky s Tebou rád o ní hodim řeč. |
JJ však já taky,v klídku polemizujem.
O tom ,,side tricesp" vím dobře,chyběla mu hodně boční hlava,měl ji něak divně uplou nebo co,nebo si ho něak poškodil,protože jsou staré fotky,kde při téhle poze,vypadal dobře.Zadní hlava tricepsu na tom nebyla špatně,protože při double bicepsu ze předu,měl nejlepší paže,ta separace byla úžasná,to třeba cutler něměl při téhle poze nikdy.Stehna měl Ronnie žilnaté,obrovské,ale chyběla mu ta hloubka jakou měl Cutler,píšu měl,protože kdysi se mi ty jeho nohy,zdály lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 4:30 pm Předmět: |
|
|
Podívěj se na side chest cutlera, má nejlepší triceps z celé olympie, školí tam všechny a vůbec si myslím, že je to jeho nejlepší poza.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
Hmm na těch fotkách co poslal sacharid,vypadá dobře,má tam i tvrdost,krásnou definici,to co mi na něm chybí jak už je větší.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
Ta mu chyběla hlavně v posledních dvou letech. Neříkám, že Cutler patří k závodník s maximální ostrostí, ale špatně na tom tak není, bez v úvahu, že s Colemanem disponuje největší hmotnosti v profi špičce na Olympii. Koukni na záznam z roku 2006. Tam byl zatím největší a nejdotaženější, formu neměl špatnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
Jak tak sleduju jeho fotky tak všude má docela ploché břicho pas je sice širší ale bachor nemá, jako třeba Green _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
| game_over napsal: | | Jak tak sleduju jeho fotky tak všude má docela ploché břicho pas je sice širší ale bachor nemá, jako třeba Green |
tak tak, u Jaye se často pletou pojmy "vypouklé břicho" a "široký pas". Když to vemu do detailu tak větší "vypouklinu" má i Dexter....
Jinak Herzo, o tom Colemanovi jsi to hezky napsal a dávám ti za pravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 12:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
R.i.g.o.s.

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 7:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
|
| nahoru |
|
 |
jaro3
|
Zaslal: út srpen 11, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|