|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Ivanov neni špatnej, bohužel se v prvním kole úplně zbytečně vysypal a potom už odešel fyzicky. A vzhledem k tomu, že Fujita byl od prvního kola dosti vláčnej, tak se to protáhlo na tři kola. Hold MMA neni Sambo. Ale základ má dobrej, nechci tu kecat, ale jeslti jsem dobře viděl u jeho jména bylo datum narození 1986 , tzn. jemu teď nějakých 23 let? Pokud ano, tak má celkem slušně nakročeno. |
To jsem viděl a taky a docela se divil ... a pak ještě víc, protože u tak mladého kluka bych čekal ledacos, a skoro vše chápal a omluvil, ale ne to, že po prvním kole se tam bude vyřízenej jen tak motat
Jaký bude se uvidí .... rozhodně tenhle fajt nic moc. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | Nejake to treningove videjko z Ortizova navratu
|
Zajimalo by me teda co pred treninkem zere, pac to co blil moc jako lidska strava navypadalo...
K Ivanovovi: Evidentne to v prvnim kole prepiskl, potom uz jen bloumal a kdyby byl Fujita trochu mladsi, mozna by ho nakonec dostal Me teda vic zklamal Fuji nez Ivanov, ktery ukazal celkem slusny rejstrik uderu, ne jen tech plavanych, na kterych ale neni nic spatnyho, prestrelky by bez toho nesly, mel tam nejake kolinko, pekne spravloval, mel par slusnych uniku. Prekvapilo me ze se nepokusil dostat Fujitu na zem, byl v tomto smeru dost pasivni, ale jinak bych rekl ze mu ta premiera celkem vysla. Jsem zvedavy co ukaze pozdeji. Fuji bouchal snad jen ty supermany potom co ho bulhar v prvnim kole skoro ve vymene slozil.. Nic extra, ale jako nudu bych to teda neoznacil. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | Hold MMA neni Sambo. |
Bingo. Ivanov je dobry v sambe (resp. combat sambe), toto bola tusim jeho mma premiera, takze zas tak zle sa neukazal. Striking ma ytaky silovy, zivelny, co je ok, kedze nema byt odkial technicky striker, na zemi podla mna s grapplermi typu Barnett, Monson nema moc sanci drzat krok. Ale je mlady, silny, moze este dost ukazat, podla toho, na co sa bude sustredit. Keby Fujita nemal taku tvrdu hlavu, mohlo to byt k.o. v prvom kole. Avsak napriek tomu, co pochytal, bojoval kym len mohol, klobuk dole. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 5:28 pm Předmět: |
|
|
Tak som si pozrel cely zpas bez toho strihu a okrem prveho kola to bolo bez akcie da sa povedat...ked nie je kondicka, nie je ani akcia:) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
Fedor podepsal se Strikeforce..asi to bude na všech fight serverech, tak si to přečtěte kde je vám libo.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
tak to je dobře, uvidíme Fedora v oktagonu a na to se teším a klidně by mohl mít fight už teď 15.srpna a mohou mu dát Werduma
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:06 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Tak som si pozrel cely zpas bez toho strihu a okrem prveho kola to bolo bez akcie da sa povedat...ked nie je kondicka, nie je ani akcia:) |
Přesně.....můžeš být fajter od Boha, ale když jsi vyfluslý tak, že jsi rád že stojíš, tak to je na dvě věci. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
| napao13 napsal: | | tak to je dobře, uvidíme Fedora v oktagonu a na to se teším a klidně by mohl mít fight už teď 15.srpna a mohou mu dát Werduma | první zápas má mít až na podzim.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
http://mmajunkie.com/news/15713/breaking-news-strikeforce-signs-fedor-emelianenko-to-multi-fight-deal-m-1-to-co-promote.mma
| Fjodor napsal: | | "I am looking forward to going back to work and fighting at the highest level," Emelianenko stated. "Strikeforce is a top fight promotion that houses some of the greatest fighters in the world. I am prepared to fight any of them." | No, já vím jen o jednom, pane. :-) Pak ještě možná Crocopův ex-BJJ trenér Werdum, kterého nechtěli v UFC, ale tam to tak nějak končí. Brett Rogers a podobní ještě nejsou prověření opravdovým top fighterem.
Za mně je to úplně na hovno, i když to byla nejreálnější varianta, kvůli té stupidní podmínce koprodukovat eventy. Já jsem zklamaný...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
Tiez nie som nadseny,najblizsi fight mat tak skoro nebude a Strikeforce nie je no. 1... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
Někdy v listopadu. Bůh ví (a Finkelchtein  ) jestli si hned nechají zmlátit Overeema. Pokud jo, tak fajn, ale žádný další dobrý zápas, pokud nekoho nepodepíšou, tam prostě nevidím, no...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
Teraz uz nic nebrani Crocopovi uchmatnut si titul v UFC _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
a kde bys te teda chtěli aby Fedor bojoval teď v momentální situaci?
ja věřím že až si Fedor odbouchá ty 3 fighty doufám že teď když je v Strikeforce tak rychle a splní smlouvu tak už mu nebude nic bránit aby šel
do UFC
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
| napao13 napsal: | a kde bys te teda chtěli aby Fedor bojoval teď v momentální situaci?
ja věřím že až si Fedor odbouchá ty 3 fighty doufám že teď když je v Strikeforce tak rychle a splní smlouvu tak už mu nebude nic bránit aby šel
do UFC |
To mu nebrání ani tak ..... prostě M-1 touží po ne po kontraktu, ale po spolupořadatelství s UFC, o čemž UFC nechce ani slyšet. M-1 nemá na UFC žádnou páku, takže buď na tom budou trvat a bude po p..i, nebo si to rozmyslí a Fedor do UFC nakonec přijde.
Jak to dopadne je ve hvězdách.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
V jaké situaci? :-)) Strikeforce je druhá liga, toť vše. Za podpis téhle smlouvy může jeho management, který si ale sám vybral...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|