|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Georgo_K

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
me se takhle vymakana postava na zensky fakt libi... ale opravdu mi tam schazi jedna a pro me docela dulezita vec... ZENSKY prsa..  jinak parada
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deviator
|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
Buď ryslé svaly nebo prsa obojí mít nejde, leda by měla plastiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
Me u vetsiny kulturistek chybi zensky oblicej, ja v nich vetsinou vidim chlapy : (, jinak kdyz je postava svalnata, tak to neni osklivy, pokud to neni az prilis, u chlapu to vypada ale mnohem lip :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Georgo_K napsal: | me se takhle vymakana postava na zensky fakt libi... ale opravdu mi tam schazi jedna a pro me docela dulezita vec... ZENSKY prsa.. jinak parada |
a hlavne zadek
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
silicony jsou smesny, obzvlast kdyz je v zavodni forme .. pak to na ni bez podprdy jen visi a je to videt, to fakt 1000x radsi zenskou bez prsou nez tohle ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | silicony jsou smesny, obzvlast kdyz je v zavodni forme .. pak to na ni bez podprdy jen visi a je to videt, to fakt 1000x radsi zenskou bez prsou nez tohle .. |
heh to je jasny, proto jsem tam radeji pro ilustraci hodil foto jak to myslim....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:59 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | silicony jsou smesny, obzvlast kdyz je v zavodni forme .. pak to na ni bez podprdy jen visi a je to videt, to fakt 1000x radsi zenskou bez prsou nez tohle .. |
Jasny...to rovnou muzes mrdat chlapa... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 8:18 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Jasny...to rovnou muzes mrdat chlapa... |
se mrdaj kozy? aha to jsem nevedel .. diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:22 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Black Dragon napsal: | | Jasny...to rovnou muzes mrdat chlapa... |
se mrdaj kozy? aha to jsem nevedel .. diky |
Jo rika se tomu mezi kozy ... ale kazdopadne zenska bez koz neni zenska, ale chlap ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | | mysH napsal: | | Black Dragon napsal: | | Jasny...to rovnou muzes mrdat chlapa... |
se mrdaj kozy? aha to jsem nevedel .. diky |
Jo rika se tomu mezi kozy ... ale kazdopadne zenska bez koz neni zenska, ale chlap ... |
K těm prsům : učinil sem zajímavé odhalení... Když člověk jednou zkusí větší prsa, tak už nece menší. Respektive mu tam tak nějak "něco" chybí.
Myslím to upřímně.
|
Mrdam mladou zezadu, chytnu ju za vlasy anebo za kozy...samosrejmost...
Odjakziva sem razil zasadu, ze holka musi mit vetsi kozy nez ja... |
No jako to ganjopádně. Ale tak třeba řekněme, že já mám jedničky (nebo co já vím), tak se najdou mařky co jsou placatější než já. A pak jsou ty co maj třeba dvojky - což sice jsou větší jak moje, ale.... Když má třeba čtyřky, tak to už je zase jiná třída...
Pak má člověk jinou než se čtverkama a prostě mu tam něco chybí, i když třeba není plochá _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | A pak jsou ty co maj třeba dvojky - což sice jsou větší jak moje, ale.... Když má třeba čtyřky, tak to už je zase jiná třída...
Pak má člověk jinou než se čtverkama a prostě mu tam něco chybí, i když třeba není plochá |
To by se dalo v tom pripade rict i o muzich, cim vetsi, tim lepsi, ale ja si stejne myslim, ze na velikosti nezalezi , coz plati i u zen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|