|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co preferujete? |
| Voda z kohoutku |
|
78% |
[ 79 ] |
| Balená voda |
|
21% |
[ 22 ] |
|
| Celkem hlasů : 101 |
|
| Autor |
Zpráva |
xCROWx
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
Jedině Source municipal - vodovod  A ne jak můj fotr mudrovat, že voda z kohoutku nezažene žízeň a kupovat si kvůli tomu balenou _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Jedině Source municipal - vodovod A ne jak můj fotr mudrovat, že voda z kohoutku nezažene žízeň a kupovat si kvůli tomu balenou |
Taky mi připadá, že voda z vodovodu nezažene žízen a to jí vypiju lidně 5 sklenic po sobě, nevím čím to je . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Nevim jak jinde, ale v Brne mame dobrou vodu z vodovodu, takze piju v podstate jen tu. K plusum bych pridal ze si ji clovek muze natocit jak ledovou jak normelni teplotu, nemusim nic davat do lednicky. |
drago a ukazes hygienicky rozbor te dobre vody z kohoutku,ktera tece nerez:) trubkama co staveli davno v minulem stoleti nebo je dobra proste jen tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
jj taky jedině z kohoutku..jinak jak tady všichni řikaj něco o chuti vody tak o tom nemuže být řeč, voda je definovaná jako kapalina bez chuti a zápachu, tu " chuť " co člověk cejtí když pije vodu, dělá chlor a různý přísady který se do vody přidávaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | jj taky jedině z kohoutku..jinak jak tady všichni řikaj něco o chuti vody tak o tom nemuže být řeč, voda je definovaná jako kapalina bez chuti a zápachu, tu " chuť " co člověk cejtí když pije vodu, dělá chlor a různý přísady který se do vody přidávaj. |
rekl bych ze pod pojmem "voda" se v tomhle topiku nemysli 100% cista H2O, ale ta kapalina kterou pijem a ktera uz nejakou chut ma...
|
|
| nahoru |
|
 |
stego
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
nieco k teme, ale nemozem odoslat link,
tak si zadajte do googla >
Rozdíl mezi vodou z kohoutku a balenou? V kvalitě žádný, v ceně stonásobný
..celkom zaujimave
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
U nás v Trutnově máme vodu z kohoutku naprosto skvělou, na té si člověk i "pochutná",  . Není z ní ani cítit chlór, prostě voda z hor _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Drago napsal: | | Nevim jak jinde, ale v Brne mame dobrou vodu z vodovodu, takze piju v podstate jen tu. K plusum bych pridal ze si ji clovek muze natocit jak ledovou jak normelni teplotu, nemusim nic davat do lednicky. |
drago a ukazes hygienicky rozbor te dobre vody z kohoutku,ktera tece nerez:) trubkama co staveli davno v minulem stoleti nebo je dobra proste jen tak? |
no to je druha vec samozrejme. testuje se u zdroje, to co ti tece doma z kohoutku uz nikdo nehlida...
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
Piju vodu z vasrvodu a protože nemám rád chuť chlóru, tak ji honím přes konvici s filtrem za cca 150,- Kč, co mi vydrží 2 až 3 měsíce...
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:26 pm Předmět: |
|
|
já jen z vodovodu. Máme výbornou vodu  ne jako ty některý patoky ve městech _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:31 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Piju vodu z vasrvodu a protože nemám rád chuť chlóru, tak ji honím přes konvici s filtrem za cca 150,- Kč, co mi vydrží 2 až 3 měsíce... |
Jo, tu mám pro malou, a ta chuť je o něco lepší .... nej je voda, co máme ve studánce ve sklepě na chalupě, matince ji otec tahá domů vždy dva kanystry, protože ji má i na nějaké ekzémy na rukou.
Jako malé děcko jsem ji nenáviděl, protože tam nebylo žádné čerpadlo a já musel veškerou vodu na vaření i mytí kýblovat růčo:-))))...když jsem zrovna teda netahal z dřevníku dřevo do kamen. Horší jak na robotách _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 5:35 am Předmět: |
|
|
Balená voda je voda z vodovodu pro debily  (platí tak na 95%)
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|