Balená voda vs vodovod

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Balená voda vs vodovod  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Balená voda vs vodovod
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co preferujete?
Voda z kohoutku
78%
 78%  [ 79 ]
Balená voda
21%
 21%  [ 22 ]
Celkem hlasů : 101

Autor Zpráva
xCROWx

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedině Source municipal - vodovod A ne jak můj fotr mudrovat, že voda z kohoutku nezažene žízeň a kupovat si kvůli tomu balenou
JOga

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
Jedině Source municipal - vodovod A ne jak můj fotr mudrovat, že voda z kohoutku nezažene žízeň a kupovat si kvůli tomu balenou

Taky mi připadá, že voda z vodovodu nezažene žízen a to jí vypiju lidně 5 sklenic po sobě, nevím čím to je . .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peca

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Nevim jak jinde, ale v Brne mame dobrou vodu z vodovodu, takze piju v podstate jen tu. K plusum bych pridal ze si ji clovek muze natocit jak ledovou jak normelni teplotu, nemusim nic davat do lednicky.

drago a ukazes hygienicky rozbor te dobre vody z kohoutku,ktera tece nerez:) trubkama co staveli davno v minulem stoleti nebo je dobra proste jen tak?
danny1744

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj taky jedině z kohoutku..jinak jak tady všichni řikaj něco o chuti vody tak o tom nemuže být řeč, voda je definovaná jako kapalina bez chuti a zápachu, tu " chuť " co člověk cejtí když pije vodu, dělá chlor a různý přísady který se do vody přidávaj.
riker

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

danny1744 napsal:
jj taky jedině z kohoutku..jinak jak tady všichni řikaj něco o chuti vody tak o tom nemuže být řeč, voda je definovaná jako kapalina bez chuti a zápachu, tu " chuť " co člověk cejtí když pije vodu, dělá chlor a různý přísady který se do vody přidávaj.

rekl bych ze pod pojmem "voda" se v tomhle topiku nemysli 100% cista H2O, ale ta kapalina kterou pijem a ktera uz nejakou chut ma...
stego

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nieco k teme, ale nemozem odoslat link,
tak si zadajte do googla >
Rozdíl mezi vodou z kohoutku a balenou? V kvalitě žádný, v ceně stonásobný

..celkom zaujimave
Wygh

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás v Trutnově máme vodu z kohoutku naprosto skvělou, na té si člověk i "pochutná", . Není z ní ani cítit chlór, prostě voda z hor

Jesse Marunde
Adno

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No napriklad u nas tecie voda priamo z pramena z V. Tatier do vodovodu, nie je nijako upravovana, a ta "chut" Ked som bol v inych mestach tak ten rozdiel bol dost znatelny. Ale obcas dat aj nejaku tu ochutenu mineralku nie je zle
Drago

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
Drago napsal:
Nevim jak jinde, ale v Brne mame dobrou vodu z vodovodu, takze piju v podstate jen tu. K plusum bych pridal ze si ji clovek muze natocit jak ledovou jak normelni teplotu, nemusim nic davat do lednicky.

drago a ukazes hygienicky rozbor te dobre vody z kohoutku,ktera tece nerez:) trubkama co staveli davno v minulem stoleti nebo je dobra proste jen tak?

no to je druha vec samozrejme. testuje se u zdroje, to co ti tece doma z kohoutku uz nikdo nehlida...
kid

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piju vodu z vasrvodu a protože nemám rád chuť chlóru, tak ji honím přes konvici s filtrem za cca 150,- Kč, co mi vydrží 2 až 3 měsíce...
ptaak

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jen z vodovodu. Máme výbornou vodu ne jako ty některý patoky ve městech
MOOG

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vasr ze Statlovodu je nejlepsi
ygg

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Piju vodu z vasrvodu a protože nemám rád chuť chlóru, tak ji honím přes konvici s filtrem za cca 150,- Kč, co mi vydrží 2 až 3 měsíce...

Jo, tu mám pro malou, a ta chuť je o něco lepší .... nej je voda, co máme ve studánce ve sklepě na chalupě, matince ji otec tahá domů vždy dva kanystry, protože ji má i na nějaké ekzémy na rukou.

Jako malé děcko jsem ji nenáviděl, protože tam nebylo žádné čerpadlo a já musel veškerou vodu na vaření i mytí kýblovat růčo:-))))...když jsem zrovna teda netahal z dřevníku dřevo do kamen. Horší jak na robotách
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balená voda je voda z vodovodu pro debily (platí tak na 95%)
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:

v Brne dobra voda? ja jsem pil vzdycky vodu z vodovodu kdyz jsem bydlel v chomutove,ale po prestehovani do Brna jsem zacal pit balenou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Balená voda vs vodovod Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: