|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
!KODL!
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Serj napsal: | | BUFU napsal: | | jáj, mě zase chybí TheLeague, byl vtipnej (tu včerejší diskuzi sem neviděl) | o nic si nepřišel, mimo nadávaní do matek jiných uživatelu.. a vtipný z nich nebyl nikdo (ani TheLeague) |
no vidis to sejre, me zase pride, ze par veci tam bylo vazne dost povedenejch |
TOBĚ MOŽNÁ.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Serj
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Serj napsal: | | BUFU napsal: | | jáj, mě zase chybí TheLeague, byl vtipnej (tu včerejší diskuzi sem neviděl) | o nic si nepřišel, mimo nadávaní do matek jiných uživatelu.. a vtipný z nich nebyl nikdo (ani TheLeague) |
no vidis to sejre, me zase pride, ze par veci tam bylo vazne dost povedenejch | ano, aktéři byli velmi kreativní.. bohužel ale za použití nehezkých frázi
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
Radši to neřešit a jít si zacvičit _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
Mám radost z dnešního treninku nohou, vůbec se mi nechtělo, měl jsem jít už včera, ale odložil jsem to na dnes. A padlo magických 500kg na 45° legpressu, dokonce 10x  .
Celý trening je zapsán v mém logu.
edit: a to jsem v dietě  (inspirováno podpisem Míry "Žuláka")
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| kosmen napsal: | | Celý trening je zapsán v mém logu. | A ten je kde? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | kosmen napsal: | | Celý trening je zapsán v mém logu. | A ten je kde? :-) |
nepravidelný log lempla
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
když maj ban tak nemůžou ani prohlížet forum? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
to muzou, nick potrebujes jen do sekci o AS myslim.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 6:29 am Předmět: |
|
|
V noci sme s kolegou sundali jezevce ... kurva jedna rychla ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 7:44 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | V noci sme s kolegou sundali jezevce ... kurva jedna rychla ... |
uboziak.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitbulll
|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 8:41 am Předmět: |
|
|
Sundali, jako pomohli mu ze stromu, ze ktereho nemohl slezt sam, anebo sundali, jako zastrelili?
Mimochodem, jenom tak pro zajimavost, jak vy to mate s nabojema? Kdyz prijdete na konci smeny a nejake naboje mate vystrelene, musite kazdy z nich nejak byrokraticky obhajovat? Myslim tim vyplnovani lejster kvuli kazde jednotlive prazdne nabojnici a zduvodnovani opravnenosti pouziti. Diky za odpoved.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 9:00 am Předmět: |
|
|
| Pitbulll napsal: | | Sundali, jako pomohli mu ze stromu, ze ktereho nemohl slezt sam |
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 10:18 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | NUMM3R™ napsal: | | Geroj napsal: | To by mě taky zajímalo, zrovna yazi by mi tu docela chyběl, přišel mi jako celkem rozumný týpek a vyznal se ve filmech. |
Nejdřív E4 urážel herzovu mámu,když jsem mu napsal at si to jde psát jinám,začal urážet moji mámu. Pak to schwaca zamknul...pak e4 začal urážet mě v jiném topicu...pak se tam se začlo urážet několik členů fora a pak jen yazi a leguán. Pak bara rozdal banány. | jaký bylo téma? |
Herza mu napsal, že je zfetovanej a ať mu neříká Tome, že nejsou kámoši a nikdy nebudou. Tak e4 začal urážet, nějaké jeho trapné vtipy.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|