PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bernhard

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shaggy22 napsal:
urcite tu o tom bola debata ale nechcem listovat 200stran.
neviem sa rozhodnut aku chut championu vybrat :D tak by ste mohli napisat svoje skusenosti ktora prichut vam najviac smakovala

Mi zase chutnala jahoda. Ale hodně si tu chválí cookies and cream.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

--->

- tady se pise, ze

"Největší hloupost je po odcvičení redukčního tréninku přijmout hned proteinový přípravek.
Někteří výrobci chybně doporučují proteinové přípravky jako první po tréninkové jídlo."

"Po tréninku rychleji stoupá potřeba doplnit sacharidy, před bílkovinami. Bílkoviny tělo využívá jako stavební materiál a vaše svaly
rostou především, když tělo celkově regeneruje, takže zde není na místě s jejich přijímáním spěchat."

-> z toho jsem pochopil, ze hned po treningu (10-30min?) telo potrebuje DOPLNIT SACHARIDY, takze docvicim, soupnu do sebe napr. banan, prijdu po 50min. domu a hodim do sebe 0.5l mleka s proteinem, tak je to spravne?

Ja to delal vzdy tak, ze po treningu (tak 30min+) sem nemel vubec nic, a az tak po hodine jsem si dal protein.

Prosim o vysvetleni jak to tedy je :o)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Banán rozhodně není vhodný. Zajdi si do Billy, kup si Glukopur a hned po tréninku dej 40g do džusu (nebo do čeho chceš, ale mě to jinak nechutná ). Pak za 1-2 hodiny normální jídlo...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
--->

- tady se pise, ze

"Největší hloupost je po odcvičení redukčního tréninku přijmout hned proteinový přípravek.
Někteří výrobci chybně doporučují proteinové přípravky jako první po tréninkové jídlo."

"Po tréninku rychleji stoupá potřeba doplnit sacharidy, před bílkovinami. Bílkoviny tělo využívá jako stavební materiál a vaše svaly
rostou především, když tělo celkově regeneruje, takže zde není na místě s jejich přijímáním spěchat."

-> z toho jsem pochopil, ze hned po treningu (10-30min?) telo potrebuje DOPLNIT SACHARIDY, takze docvicim, soupnu do sebe napr. banan, prijdu po 50min. domu a hodim do sebe 0.5l mleka s proteinem, tak je to spravne?

Ja to delal vzdy tak, ze po treningu (tak 30min+) sem nemel vubec nic, a az tak po hodine jsem si dal protein.

Prosim o vysvetleni jak to tedy je :o)

Sacharidy (maltodextrin) hned po cviceni a bilkoviny 1,5-2hod po treninku
Frozz.

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Banán rozhodně není vhodný. Zajdi si do Billy, kup si Glukopur a hned po tréninku dej 40g do džusu (nebo do čeho chceš, ale mě to jinak nechutná ). Pak za 1-2 hodiny normální jídlo...

Kdyz teda pises o glukopuru, slo by brat po treningu hroznovy cukr ve forme tech "kulatych bonbonu" v pruhlednem baleni? je to mozna hloupost ale sacharidu tam je taky dost :o).

Bernhard

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Glukopur nebo příp. maltodextrin Tě vyjde levněji.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, žer bonbóny, to bude moc praktický:)

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Johny HaRd napsal:

Kdyz teda pises o glukopuru, slo by brat po treningu hroznovy cukr ve forme tech "kulatych bonbonu" v pruhlednem baleni? je to mozna hloupost ale sacharidu tam je taky dost :o).

Lepší službu ti udělá čistý prášek ve formě D-glukózy. Ale pokud máš např. doma těchto bonbonů hodně a potřebuješ se toho zbavit, tak nadrť jeden balíček, zalij to vodou a jako PTN vypij. Ale jestli se teprve rozhoduješ co koupit, tak ten Glukopur, navíc ty bonbony se ti finančně nevyplatí.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

Jako nevim, ale ja sem potreboval radu a ne aby si nekdo delal srandu ze zacatecnika. Proste mi prislo, ze ten hroznovej cukr ve forme bonbonu by mohl mit stejny ucinky jako maltodextrin a glukopur.

Diky, podivam se po tom glukopuru
Bernhard

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

250g glukopuru tě vyjde řádově na dvacku. Dá se koupit v lékarně nebo supermarketech. Maltodextrin podle množství, ten se kupuje spíš přes eshopy.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Johny HaRd napsal:

Jako nevim, ale ja sem potreboval radu a ne aby si nekdo delal srandu ze zacatecnika. Proste mi prislo, ze ten hroznovej cukr ve forme bonbonu by mohl mit stejny ucinky jako maltodextrin a glukopur.

Účinky možná, ale časově na tom budou hůř než voda a v ní glukopur.
Když už tu píšeš, že jsi začátečník, tak si projeď témata na tomto fóru v sekci Výživa a suplementace. PTN jsou tu už 100x probírané a jídlo také, proto už nikoho moc nebaví odpovídat na dotazy, kde si onen začátečník začíná vymýšlet zbytečnosti, jako je právě hroznový cukr v tabletkách atd. Nemyslim to ve zlém, ale s těmito reakcemi se budeš setkávat stále, když budeš vymýšlet "blbosti"
Frozz.

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Frozz. napsal:
Johny HaRd napsal:

Účinky možná, ale časově na tom budou hůř než voda a v ní glukopur.
Když už tu píšeš, že jsi začátečník, tak si projeď témata na tomto fóru v sekci Výživa a suplementace. PTN jsou tu už 100x probírané a jídlo také, proto už nikoho moc nebaví odpovídat na dotazy, kde si onen začátečník začíná vymýšlet zbytečnosti, jako je právě hroznový cukr v tabletkách atd. Nemyslim to ve zlém, ale s těmito reakcemi se budeš setkávat stále, když budeš vymýšlet "blbosti"

jasne, diky pochopil jsem ...ono mi zezacatku ani o tohle neslo, spis o ten protein, postupne se to dostalo pres muj "banan" kterej teda po trening NE :) az na maltu a glukopur.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promiň, nechtěl jsem se Tě nějak dotknout, ale teď už se tady vážně šťouráme v hovně...

Eric Cartman
_Lundgren

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Banány po treningu nejsou žádná tragedie, pokud se nepřipravuješ na Olympii. Znám pár lidí na hodně dobrý úrovni, co tam po treningu "pošlou" jenom 2-3 banány. Zas tolik bych to nehrotil.
btw Freimen taky psal, že si dává před posilovnou do proteinu banán a vypadá parádně.
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Banány po treningu nejsou žádná tragedie, pokud se nepřipravuješ na Olympii. Znám pár lidí na hodně dobrý úrovni, co tam po treningu "pošlou" jenom 2-3 banány. Zas tolik bych to nehrotil.
btw Freimen taky psal, že si dává před posilovnou do proteinu banán a vypadá parádně.

Pokud je lepsi tam soupnout maltodextrin zvlast za tu cenu tak proc tam davat neco jinyho...to jestli se pripravujes na Olympii nebo nepripravujes tu vubec nehraje roli...tyhle teorie kdyz se budes drzet tak nemusis pak resit nic

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: