Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
70mMyW!53 napsal:
hmm, ale zdalo se mi ze ten jeden cernoch co mel zakrytou pusu, tak se tomu smal

on se nesmal, hodne lidi, kdyz breci tak maji pusu takhle otevrenou,...

Me se moc libi tenhle film: Never back down , videl jsem to asi desekrat a porad se mi libi:)
Mam rad i toho herce, ktery hraje i napr. v Navěky silný (o rugby).

nerikej me ze cernoch na 40. minute breci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
70mMyW!53 napsal:
hmm, ale zdalo se mi ze ten jeden cernoch co mel zakrytou pusu, tak se tomu smal

on se nesmal, hodne lidi, kdyz breci tak maji pusu takhle otevrenou,...

Me se moc libi tenhle film: Never back down , videl jsem to asi desekrat a porad se mi libi:)
Mam rad i toho herce, ktery hraje i napr. v Navěky silný (o rugby).

je tam jeste 1, v 1:30 sek, taky cernoch, a taky zakryta pusa takze ja myslel toho, samozrejme, ten prvni se smeje :o)
Vokr

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci nikoho obhajovat je to samozřejmě prasárna, ale já se třeba směju taky věcemkterým se nikdo nesměje a přitom vím že to není vtipný
Frozz.

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
nechci nikoho obhajovat je to samozřejmě prasárna, ale já se třeba směju taky věcemkterým se nikdo nesměje a přitom vím že to není vtipný

abych te obhajil, mozna se smejes te lidske hlouposti, to i ja se musim zasmat v takovych pripadech :o)

edit: a ze jich neni malo !!
aluminium

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pred 5-6 rokmi som videl film ,v ktorom boli dvaja ostrelovaci v kosove jeden bol srb a jeden albanec boli to pred vojnou kamarati a po vojne...asi jeden toho druheho zabil uz neviem presne. nevideli ste nahodou niekto ten film? rad by som vedel nazov...
Frozz.

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aluminium napsal:
pred 5-6 rokmi som videl film ,v ktorom boli dvaja ostrelovaci v kosove jeden bol srb a jeden albanec boli to pred vojnou kamarati a po vojne...asi jeden toho druheho zabil uz neviem presne. nevideli ste nahodou niekto ten film? rad by som vedel nazov...

Nepřítel před branami

neee ja nevim
Vokr

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
aluminium napsal:

Nepřítel před branami

neee ja nevim

taky si myslim
aluminium

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neviete poriadne citat..:D napisal som v kosove a nie v rusku....samozrejme ze nepriatel pred branami poznam
Vokr

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

další suprová komedie "Sex Drive"
tady je online http://www.cinema-world.biz/readarticle3.php?article_id=16423
Frozz.

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Uloupen%C3%A9_Kosovo

Fakt nevim : (
aluminium

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
kód:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Uloupen%C3%A9_Kosovo

Fakt nevim : (

vdaka za snahu...:D tieto dokumenty som samozrejme videl odporucam pozriet vsetkym!!!
JOga

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
další suprová komedie "Sex Drive"
tady je online http://www.cinema-world.biz/readarticle3.php?article_id=16423

Právě jsem zkouknul, fakt prdel , dávám 5/5.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po delší době pár filmů co jsem zkouknul:
Pochyby
Celá zápletka filmu spočívá v tom, že hlavní sestra jedné církevní školy (dost upjatá, rigidní až fanatická) si myslí, že kněz zneužívá jednoho černošského studenta.

Nebylo to špatné, ale podle mě z tohodle dalo vytřískat víc. Je to takový film co nenadchne ani neurazí a pokud čekáte nějaký závratný děj, tak radši ani nepouštět.

Mechanik
Takovej hororovější, morbidnější, surovější klub rváčů aneb co se stane, když rok v kuse pořádně nespíte. Christian Bale se tímhle definitivně zařadil na můj seznam oblíbených herců. Smekám předním, jak neuvěitelně hrál a to musel mít během natáčení tak 40 kg i postelí. Pokud ste někdo viděl s Temný Úsvit s Christianem Balem, jak je tam potom zajmou a drží v tom táboře tak v Mechanikovi je ještě tak o 10 kg hubenější. Na kost vyhublého a vysíleného dělníka v jedné továrně začnou stíhat schyzofrenní představy, ale je sám a opuštěný a jedinnou společnost mu dělá pár hodin denně jedna prostitutka. Každý večer chodí do kavárny na letišti, kde si povídá s místní servírkou. Ústřední otázkou je, co se mu přihodilo, že mu nemůže usnout?

Suprovej film, ta potemnělá kamera tomu dodá grády a Christian Bale vypadá opravdu strašidelně, doporučuju.

Smrt přichází v bílém (Dead end)

Tohle měl bejt horor a neříkám, že byl špatný, ale minimálně první půl hodinu nebo aspoň 20 minut jsem se smál, jak u nějaké crazy komedie. Takový hlášky co padali v tom autě by vystačili na jednu celovečerní komedii ("když jsme jezdili s týmem na zápasy, trenér nám vždycky říkal, ať se nadechnema a zhluboka vydechneme." "Radši se pořádně nadechni a zhluboka vydechni prdelí"). Zápletka je o tom, že rodina se jako každý rok vydá na vánoce za rodiči jednoho z manželů. Jenže tentokrát se táta-řidič rozhodne jet zkratkou a sjede z dálnice na lesní cesty. Přitom se málem srazili s protijedoucím autem, když tátu přepadl mikrospánek. naštěstí se nikomu nic nestalo. ale to špatné na ně teprve čeká... Do cesty jim zničeho nic vletí krvácející ženská v bílých šátek a s dítětem, tak jí naloží do auta a jedou hledat pomoc. Jenže neví, že ta divná ženská už žádnou pomoc nepotřebuje....

Slušnej horor, pokud se budete chtít bát své momenty si tam najdete.

Potomci lidí
Výborný nápad, hrozné zpracování aneb když provedení daleko zaostane za myšlenkou. Z tohodle námětu se dalo vytřískat mnohem víc a mohl z otho být klidně kultovní film nebo alespoň výborná podívaná. Takhle je to maximálně dobrá podívaná. Je to jen průměrný akční sci-fi thriler a nepřináší vůbec nic nového.

Je rok 2027 a už 18 let se nenarodilo jedinné dítě. Populace pomalu stárne, ženy jsou neplodné, ve světě vládne chaos, boří se systémy. Poslední fungujícím společenstvím Velká Británie, která si střeží úzkostlivě svůj ostrov. Nemilosrdně pochytává všechny uprlchlíky, kteří nejsou anglickými občany. Jedna ilegální sekta schovává ženu, která možná porodí první dítě a dá světu naději. Jenže má to jeden háček. Ta žena je černoška, a je ilegální imigrant, takže začíná boj o čas a nakonec i o přežití.

Superbad

Přesně takové komedie mám rád. I když moc nemusím ty věčně omílané teenagerské story o tom, jak si mladý nadrženci chtěj poprvé vrznout, tady to mělo šťávu i spád, takže mi to nevadilo. Sice nemám rád toho kluka - hlavního herce, nevim proč hraje v samích komediích, když je absolutně suchej, ale jinak jsem nasmál dost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loudy

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Po delší době pár filmů co jsem zkouknul:
Mechanik
Takovej hororovější, morbidnější, surovější klub rváčů aneb co se stane, když rok v kuse pořádně nespíte. Christian Bale se tímhle definitivně zařadil na můj seznam oblíbených herců. Smekám předním, jak neuvěitelně hrál a to musel mít během natáčení tak 40 kg i postelí. Pokud ste někdo viděl s Temný Úsvit s Christianem Balem, jak je tam potom zajmou a drží v tom táboře tak v Mechanikovi je ještě tak o 10 kg hubenější. Na kost vyhublého a vysíleného dělníka v jedné továrně začnou stíhat schyzofrenní představy, ale je sám a opuštěný a jedinnou společnost mu dělá pár hodin denně jedna prostitutka. Každý večer chodí do kavárny na letišti, kde si povídá s místní servírkou. Ústřední otázkou je, co se mu přihodilo, že mu nemůže usnout?

Suprovej film, ta potemnělá kamera tomu dodá grády a Christian Bale vypadá opravdu strašidelně, doporučuju.

jen si dovolim něco doplnit

citace:
Vrcholem v tomto skoro až sebepoškozování je výkon Christiana Balea v The Machinist. Pro roli paranoického dělníka zhubnul třicet kilogramů, až málem zapadl mezi anorektické modelky. Jeho navazující postava v Batmanovi ovšem vyžaduje muskulaturu bojovníka za spravedlnost. Požadavky štábu zněly jasně, během pěti měsíců nabrat 50 kilo. Jasně, osmdesát kilo tam, osmdesát sem... Uff!

JOga

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mechanika jsem nedávno viděl, ten film na mě působil dost depresivně .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: