|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
Jak by ti ty kozy taky mohly růst, když je cvičíš snad 4x nebo 5x za týden :-)
Méně je někdy více, cvičit jednu partii víc jak 2x týdně je podle mě docela naprd
Ale koukám, že na ně jedeš snad jen 2 cviky v jednom trenálu, to mi přijde teda zoufale málo, já jezdím min. 3 cviky (na horní/střední/spodní část) a pak ještě nějakej celkovej - rozpažky/peckdeck/kladky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:23 pm Předmět: |
|
|
JPS: Já jdu běhat teď poprvý v novým terénu tak nevím, ale běhal jsem pár měsíců zpátky tak nějak klidným tempem do kopce z kopce, 30 minut, pár kilometrů to bylo, nemám ipod měřič metrů tak to buhužel nemám jak poznat, možná nějakým měřičem tras, ale já běhám dost atypický okruhy...
Spazik: Kozy mi nerostly, když sem nechodil do posilovny a jen tancoval  , to byl výchozí stav cca 3 měsíce zpátky. Teď mi rostou ze všeho nejvíc, protože je cvičím tak často, opticky se mi zvětšily o tři čísla  a bench šel taky krásně nahoru. Přece jenom, myslím že vím co dělám  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Jak by ti ty kozy taky mohly růst, když je cvičíš snad 4x nebo 5x za týden :-)
Méně je někdy více, cvičit jednu partii víc jak 2x týdně je podle mě docela naprd
Ale koukám, že na ně jedeš snad jen 2 cviky v jednom trenálu, to mi přijde teda zoufale málo, já jezdím min. 3 cviky (na horní/střední/spodní část) a pak ještě nějakej celkovej - rozpažky/peckdeck/kladky. |
Ja v tomhle taky teda souhlasim se Spazikem, ale kdyz mu to tak vyhovuje, kozy mu rostou, tak neni co resit ;-) Jen tak dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
trénink
iso stroj na tlaky na prsa před sebe 3x8x80kg
iso stroj na tlaky na prsa na šikmé nahoru 4x6x60kg
iso stroj na tlaky na ramena v sedě 3x5x40kg
bic. zdvihy s JR rehab
tric. stahování kladky rehab
Dneska opět trénink v Koloseu na Ohradě, chtěl jsem původně benchovat, ale nakonec jsem dal přednost věcem co v našem fitku nemám a běžně nejedu, tj. iso stroje, bench mi nikam neuteče.
Dnešní perlička je, že jsem si v práci zapomněl v tréninkovým baťohu v pondělí ručník, kterej do dnešek zhnil a začal smrdět jako čpavek, málem jsem v šatně zdechli  , tak jsem ho samozřejmě hodil do koše - a po návratu z fitka prozměnu smrděla už celá šatna jako čpavek, dobrá práce, Luki  .
Dnešní klasické boční fotce číkám mračoun  , beru to jako výchozí formu před dietou.
Frozz.: mně je v podstatě jedno co si kluci myslíte, pravda je jen jedna, malý partie rostou 24 hodin, takže jdou cvičit klidně 7x týdně a rostou, velký partie rostou 48 hodin, takže jdou cvičit 3,5x týdně bez problémů.
Já nejsem kulturista, cvičení pro mě není ani sport no. 1, ale věci jako rekord na bench nebo lepšící se forma mi dělají radost a to zatím funguje  . Jinak můj odpočinek je ovlivněnej taky tím, jak jím spím a suplementuju, když nejsem odpočatej, nepřepínám se, taky necvičím týden abych nevěděl, co si moje tělo může dovolit. A jestli cvičit na partie 1 nebo 4 cviky je otázka do sekce začátečníci, to se tady asi nemá cenu rozepisovat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:40 pm Předmět: |
|
|
lj: taky nemam meric , paradne ti poslouzi google maps , hodis si tam meric tras a jedes , zabere to max 30 sec ( podle toho jak dlouhy trate behas  )
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
moog: moc se nesměj  , já přibrat svaly (teoreticky) můžu, ale ty už nevyrosteš
| JPS napsal: | lj: taky nemam meric , paradne ti poslouzi google maps , hodis si tam meric tras a jedes , zabere to max 30 sec ( podle toho jak dlouhy trate behas ) |
já to tam asi neumím naklikat, hele uvidím co teď zaběhnu a vydržím (poběžím na nějakej památník od divadla Ponec nahoru, tam asi zjistím že už nemůžu, tak budu chvilku nasraně pobíhat nahoře a pak zase seběhnu dolů ) a schválně bych to pak zkusil do GM zadat, dyžtak ti napíšu PM a uděláš mi screenshot´, jak se to dělá .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
Jo v pohode, tak to potom hodne stesti, vypada to nadejne ;-)
Jinak s tim no.1 a rekordikama sme na tom hodne podobne :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:46 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | poběžím na nějakej památník od divadla Ponec nahoru, tam asi zjistím že už nemůžu, tak budu chvilku nasraně pobíhat nahoře a pak zase seběhnu dolů |
Hotovej Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:48 pm Předmět: |
|
|
když jedu někam na kole a pak se chci mrknout, kolik km to bylo, převýšení a podobně. tak to dělám tady: http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ dáš kreslení trasy a už jenom klikáš po mapě.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | když jedu někam na kole a pak se chci mrknout, kolik km to bylo, převýšení a podobně. tak to dělám tady: http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ dáš kreslení trasy a už jenom klikáš po mapě. |
To stejny delam v gm akorat tam vidim satelitni snimky a lip se v tom orientuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | když jedu někam na kole a pak se chci mrknout, kolik km to bylo, převýšení a podobně. tak to dělám tady: http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ dáš kreslení trasy a už jenom klikáš po mapě. | tak tohle je super, budu to používat, díky
Tak moje běžecká trasa by měla mít na začátek 3,3km a 80 nastoupaných metrů, ale ve skutečnosti to bude trochu víc, nejde mi malovat serpentýny do kopce. Předpokládám ale, že po úvodním výběhu do kopce budu mít problém s dýcháním a klíčový je mít po seběhnutí z kopce ještě sílu, protože ulice Husitská (8 zastaváren, 6 kasín, 1 tetovací salón, klub Rockain atd.) je vyhlášená cigánskou majoritou a nechci aby mě přepadli nepřipravenýho .
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
trénink
bench 9x5x90kg PR
tricepsový bench na velmi úzko na šikmé up to 4x65kg
tricepsový stahování provazu rehab
Dneska jen 5h spánku a totální únava díky výletu do Unhoště, večer navíc nějakej rádiovej mejdan už od 5 večer, tak sem si dal trochu sushi, jeden chlebíček, pár skleniček vína a jel do posilovny  . Bench docela dobrý, u 9. série sem si to hodil blbě a málem to nedotlačil, tak sem to utl, příště na pětky konečně přihodím, už pojedu nad plán druhý fáze mikroprsocyklu.
Zkusil sem dneska velmi úzkej bench s rukama skoro u sebe a líbí se mi to, budu to cvičit častěji  . Amina od extrifitu super, jím je zatím jako výplň pracovní nudy  , běh je na spadnutí, až se vyspím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|