|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | no mne ide o to ci dostanem rovnaku kvalitu aj od zelatinovych produktov kedze su o dost lacnejsie... | jak muzes dostat stejnou kvalitu , kdyz to obsahuje jen zelatinu nebo co to obsahuje?Se podivej na slozeni...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
c87

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | c87 napsal: | | no mne ide o to ci dostanem rovnaku kvalitu aj od zelatinovych produktov kedze su o dost lacnejsie... | jak muzes dostat stejnou kvalitu , kdyz to obsahuje jen zelatinu nebo co to obsahuje?Se podivej na slozeni... |
lenze ja neviem ake ucinky ma na klby zelatina a ako ostatne zlozky ako sulfat a MSM...
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po červen 08, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
neviete ake prasky predpisuje ortoped pri liecbe klbov a chrupaviek? raz som to mal ale uz si nepametam nazov... hovoril ze to je asi 10 krat silnejsie ako normalne klbova vyziva ktora sa predava v obchodoch...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mitutoyo
|
Zaslal: po červen 08, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | neviete ake prasky predpisuje ortoped pri liecbe klbov a chrupaviek? raz som to mal ale uz si nepametam nazov... hovoril ze to je asi 10 krat silnejsie ako normalne klbova vyziva ktora sa predava v obchodoch... |
Mě doktor vždy doporučoval Proenzi (Opti,Forte), ale soukromý sportovní lékař mi doporučil Colafit od Dacom Pharma. Jsou to takové malé pěnové kostičky. A podle mého to je slušné.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
M.I.B
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 1:11 pm Předmět: Kloubní výživa |
|
|
Na klouby jsou nejlepší 3 látky - Glukosamin, Chondroitin a MSM. Teď je na trhu nová látka "Kyselina Hyaluronová" která je buď v Pronezi Hyal (Walmark) a nebo v ProFlex Hyal (VITALAND). Je to urično na zlepšení kloubní tekutiny....
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
ta namaze klby vyborne _________________ "in Russia we train the bar"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
cau, potreboval bych najit pro babicku neco na klouby, idealne aby se to dalo brat v tekuty podobe, protoze prasku ma uz tak hodne..
Takze kdyby mel nekdo dobrou zkusenost, tak prosim napiste..diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
!KODL!
|
Zaslal: pá září 11, 2009 3:16 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat jestli, když mám zlomenej palec má cenu koupit něco na kosti, mám jen kloubní výživu. Díky za odpověd.
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: pá září 18, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
[quote="Sacharidacek"] | c87 napsal: | | co si myslite o produktoch klbovej vyzive ...... ...Ja beru jedine Animal flex , ten je slozenim uplne jinde ... |
Naprosty souhlas,podle me bezkonkurencni vyrobek aspon co je mi znamo. Mohu potvrdit z vlastni zkusenosti. Po 3mesicich chozeni po doktorech (4 ruzni) a 2 rehabilitacich,magneticke rezonanci,originalni thajske masazi od thajky atd... jsem mel stale bolesti kycel. kloubu,ktere se objevovali a mizeli v ruznych intervalech. Bolest to byla opravdu silna ...Po 14dnech brani Animalu,jsou najednou obtize pryc....nenadarmo tj.nejlepsi kloubni pripravek v USA
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá září 18, 2009 1:04 pm Předmět: Re: Kloubní výživa |
|
|
| M.I.B napsal: | | Teď je na trhu nová látka "Kyselina Hyaluronová" |
Kyselinu hyalur.... obsahuje už dávno Animal Flex. Pokud máte problémy tak AFlex doporučuju, je opravdu nejlepší - z osobní zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 4:07 pm Předmět: |
|
|
doteraz som kupoval na klby tabletky s chondroitinom,a gluko..., staci to, alebo treba aj nejaku zelatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
klamtik
|
Zaslal: čt únor 04, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
zdravim, nekde jsem cetl, ze staci v pohode potravinarska zelatina misto normalnich doplnku stravy na klouby, tak jestli s tim mate nekdo zkusenosti nebo jestli je to blbost, kdyztak jak to brat
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: so březen 06, 2010 3:30 pm Předmět: |
|
|
Čaute . Chtěl bych se zeptat na nějaký multivitamín .. jsem v dietě , v jídelníčku nemám ani zeleninu , ani ovoce a tak nějak to začínám pociťovat , jak na pleti tak celkově a i pro jistotu bych chtěl něco koupit :) doporučíte mi ? hlavní kritérium , ať to obsahuje vše , co potřebuje tělo sportovce i nesportovce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so březen 06, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | Čaute . Chtěl bych se zeptat na nějaký multivitamín .. jsem v dietě , v jídelníčku nemám ani zeleninu , ani ovoce a tak nějak to začínám pociťovat , jak na pleti tak celkově a i pro jistotu bych chtěl něco koupit :) doporučíte mi ? hlavní kritérium , ať to obsahuje vše , co potřebuje tělo sportovce i nesportovce :) | A proč nemáš v jídelníčku zeleninu? _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|