VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
no mne ide o to ci dostanem rovnaku kvalitu aj od zelatinovych produktov kedze su o dost lacnejsie...
jak muzes dostat stejnou kvalitu , kdyz to obsahuje jen zelatinu nebo co to obsahuje?Se podivej na slozeni...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
c87

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
c87 napsal:
no mne ide o to ci dostanem rovnaku kvalitu aj od zelatinovych produktov kedze su o dost lacnejsie...
jak muzes dostat stejnou kvalitu , kdyz to obsahuje jen zelatinu nebo co to obsahuje?Se podivej na slozeni...

lenze ja neviem ake ucinky ma na klby zelatina a ako ostatne zlozky ako sulfat a MSM...
c87

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neviete ake prasky predpisuje ortoped pri liecbe klbov a chrupaviek? raz som to mal ale uz si nepametam nazov... hovoril ze to je asi 10 krat silnejsie ako normalne klbova vyziva ktora sa predava v obchodoch...
Mitutoyo

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
neviete ake prasky predpisuje ortoped pri liecbe klbov a chrupaviek? raz som to mal ale uz si nepametam nazov... hovoril ze to je asi 10 krat silnejsie ako normalne klbova vyziva ktora sa predava v obchodoch...

Mě doktor vždy doporučoval Proenzi (Opti,Forte), ale soukromý sportovní lékař mi doporučil Colafit od Dacom Pharma. Jsou to takové malé pěnové kostičky. A podle mého to je slušné.
c87

PříspěvekZaslal: po červen 08, 2009 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to co som ja myslel sa dava len na predpis
M.I.B

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 1:11 pm    Předmět: Kloubní výživa Odpovědět s citátem

Na klouby jsou nejlepší 3 látky - Glukosamin, Chondroitin a MSM. Teď je na trhu nová látka "Kyselina Hyaluronová" která je buď v Pronezi Hyal (Walmark) a nebo v ProFlex Hyal (VITALAND). Je to urično na zlepšení kloubní tekutiny....
jupe84

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta namaze klby vyborne
Luster

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cau, potreboval bych najit pro babicku neco na klouby, idealne aby se to dalo brat v tekuty podobe, protoze prasku ma uz tak hodne..
Takze kdyby mel nekdo dobrou zkusenost, tak prosim napiste..diky.
!KODL!

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci se zeptat jestli, když mám zlomenej palec má cenu koupit něco na kosti, mám jen kloubní výživu. Díky za odpověd.
dumar

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2009 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Sacharidacek"]
c87 napsal:
co si myslite o produktoch klbovej vyzive ...... ...Ja beru jedine Animal flex , ten je slozenim uplne jinde ...

Naprosty souhlas,podle me bezkonkurencni vyrobek aspon co je mi znamo. Mohu potvrdit z vlastni zkusenosti. Po 3mesicich chozeni po doktorech (4 ruzni) a 2 rehabilitacich,magneticke rezonanci,originalni thajske masazi od thajky atd... jsem mel stale bolesti kycel. kloubu,ktere se objevovali a mizeli v ruznych intervalech. Bolest to byla opravdu silna ...Po 14dnech brani Animalu,jsou najednou obtize pryc....nenadarmo tj.nejlepsi kloubni pripravek v USA
eschaia

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2009 1:04 pm    Předmět: Re: Kloubní výživa Odpovědět s citátem

M.I.B napsal:
Teď je na trhu nová látka "Kyselina Hyaluronová"

Kyselinu hyalur.... obsahuje už dávno Animal Flex. Pokud máte problémy tak AFlex doporučuju, je opravdu nejlepší - z osobní zkušenosti.
orome

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2009 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doteraz som kupoval na klby tabletky s chondroitinom,a gluko..., staci to, alebo treba aj nejaku zelatinu?
klamtik

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim, nekde jsem cetl, ze staci v pohode potravinarska zelatina misto normalnich doplnku stravy na klouby, tak jestli s tim mate nekdo zkusenosti nebo jestli je to blbost, kdyztak jak to brat
hooliganko

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čaute . Chtěl bych se zeptat na nějaký multivitamín .. jsem v dietě , v jídelníčku nemám ani zeleninu , ani ovoce a tak nějak to začínám pociťovat , jak na pleti tak celkově a i pro jistotu bych chtěl něco koupit :) doporučíte mi ? hlavní kritérium , ať to obsahuje vše , co potřebuje tělo sportovce i nesportovce :)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
Čaute . Chtěl bych se zeptat na nějaký multivitamín .. jsem v dietě , v jídelníčku nemám ani zeleninu , ani ovoce a tak nějak to začínám pociťovat , jak na pleti tak celkově a i pro jistotu bych chtěl něco koupit :) doporučíte mi ? hlavní kritérium , ať to obsahuje vše , co potřebuje tělo sportovce i nesportovce :)
A proč nemáš v jídelníčku zeleninu?

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: