|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
V tom případě se vysvětluje vše _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | milý milá milé eSko, mýlíš se ty. Nevím jak tě to napadlo, ale z mého postu vyplývá, že herza mluvil o škodlivosti výrobků různých suplementových společností, které je nabízejí (li) na trhu v USA, kde jsou jiné a mírnější zdravotní normy, narozdíl od ČR..tudíž v ČR se tyto suplementy nesmí prodávat, pokud tyto společnosti neupraví jejich složení, aby splňovali naše přísnější zdravotní normy. Tím jsem tedy dal ljovi najevo, že může být v klidu ;) | čistě mezi námi, to že to vyrábí v americe neznamená, že to nemůžeš sehnat tady, proto sem se ptal bez ohledu na zemi původu, jestli NO Explode - od někoho někde - má nějakej problém a jakej, prostě mě to zajímá co tam bylo za problém popř. jaká je teda ta změna v tom složení ...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
O zdravotních rizicích spojené s NO Explode jsem neslyšel. Owar mě pochopil naprosto přesně, nemám k tématu, co dodat.
|
|
| nahoru |
|
 |
CMD
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
chcel by som sa spytat, ako sa spravne davkuje gutain, pretoze na krabicke od vyrobcu je 1 tabletu pred treningom a druhu pocas treningu a na stranke ronnie obchodu odkial som objednaval je ze 2 pred treningom a dve pocas
|
|
| nahoru |
|
 |
jakuzza

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | čistě mezi námi, to že to vyrábí v americe neznamená, že to nemůžeš sehnat tady, proto sem se ptal bez ohledu na zemi původu, jestli NO Explode - od někoho někde - má nějakej problém a jakej, prostě mě to zajímá co tam bylo za problém popř. jaká je teda ta změna v tom složení ... |
ahoj, pri NO explode by som sa predsa len pozastavil jeden pripad sa stal u nas v posilke, jeden chalan co cvici tam kde ja bral NO explode, myslim ze dal 2 odmerky zapichalo ho pri srdci a odpadol, chodil ku kradiologovi nosil cely den nejaky pristroj na sledovanie srdca, ale nic mu nezistili, tak ho uz odvtedy radsej nebral a tiez odvtedy radsej NO doplnky nepouziva...ci to bolo priamo z neho ja netusim...
dalej viem o par ludoch ze ich z NO explodu boli pekne hlava... _________________ [url=http://forum.ironmuscle.sk/][img:0a71a68e96]http://img388.imageshack.us/img388/245/wwwironmuscleskqy2.jpg[/img:0a71a68e96][/url]
[url=http://fitexpres.sk/fitprofil/index.php?obsah=profil_user&identif=1205148558]FitProfil[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 11:11 pm Předmět: |
|
|
To je zajímavý  . Samozřejmě tam nemusí být prokazatelná souvislost, ale spíš by mě zajímalo, jak ten dusík má fungovat, má to rozšířit cévy a zvýšit průtok krve, nebo co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: so srpen 15, 2009 8:06 am Předmět: |
|
|
Jojo, zpusobuje vazodilataci. Taky ma vliv na saturaci kyslikem, travici soustavu...atd
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 15, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
Oxid dusnatý (NO) se v buňkách tvoří díky enzymu NOS (Nitric Oxid Synthase). Díky nad produkci NO se cévy rozšíří a natáhnou a to nejen v příčně pruhovaném svalstvu, ale i v hladkém svalstvu (usnadňují dýchaní, činnost žaludku a střev apod.). NO působí na organismus jako neurotransmiter (podobně jako GABA a taurin), takže má vliv na učení, paměť a regeneraci CNS. Zvýšená NO syntéza v těle se děje při stresu, nebo třeba při sexu (díky vazodilaci dojde k erekci). Nadbytečný, nevyužitý dusík se v těle vyloučí ve formě močoviny. Spojení Argininu s NO syntézou je diskutabilní a neprokazatelné. Je zde nějaký chemik, který NO syntéze rozumí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so srpen 15, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
| jakuzza napsal: | | LJ napsal: | čistě mezi námi, to že to vyrábí v americe neznamená, že to nemůžeš sehnat tady, proto sem se ptal bez ohledu na zemi původu, jestli NO Explode - od někoho někde - má nějakej problém a jakej, prostě mě to zajímá co tam bylo za problém popř. jaká je teda ta změna v tom složení ... |
ahoj, pri NO explode by som sa predsa len pozastavil jeden pripad sa stal u nas v posilke, jeden chalan co cvici tam kde ja bral NO explode, myslim ze dal 2 odmerky zapichalo ho pri srdci a odpadol, chodil ku kradiologovi nosil cely den nejaky pristroj na sledovanie srdca, ale nic mu nezistili, tak ho uz odvtedy radsej nebral a tiez odvtedy radsej NO doplnky nepouziva...ci to bolo priamo z neho ja netusim...
|
Si vezme 2násobnou dávku a pak se diví dacan, kdyby doktoři dávkovaly léky, jak si někdo dávkuje suplementy, tak vozejí z nemocnice samé mrtvoly :-) ani bych se nedivil kdyby do toho ještě v touze po nafouknutém bicepsu posílal Nitrix nebo něco dalšího.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 15, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
| jakuzza napsal: | | LJ napsal: | čistě mezi námi, to že to vyrábí v americe neznamená, že to nemůžeš sehnat tady, proto sem se ptal bez ohledu na zemi původu, jestli NO Explode - od někoho někde - má nějakej problém a jakej, prostě mě to zajímá co tam bylo za problém popř. jaká je teda ta změna v tom složení ... |
dalej viem o par ludoch ze ich z NO explodu boli pekne hlava... |
Budu mluvit jen ve spojitosti s NO dolňky.
Jestli to s kolegou seklo, tak musel mít nízký krevní tlak, který se vlivem vazodilace zhoršil. Pokud dostal holtera, tak doktoři museli mít podezření buď na arytmnii, tachykardii a nebo na přímou zástavu srdce, v tomto případě bych viděl spojitost spíš s námahou při tréninku, než s NO.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: so srpen 15, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
L-arginin jet substrat, ze kteryho se NO v tele syntetizuje, alespon se to ucilo v biochemii, jak si tak nejak vzpominam.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 15, 2009 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | | L-arginin jet substrat, ze kteryho se NO v tele syntetizuje, alespon se to ucilo v biochemii, jak si tak nejak vzpominam. |
Pepo? Máš pravdu. L-Arginin slouží jako přenašeč aminodusíku mezi orgány. Ale mě zajímá do jaké míry je suplementace Argininu relevantní vzhledem k vazodilaci. L-Arginin je sice semiesencialní aminokyselina, takže si jí tělo dokáže vyrobit, ale v nedostatečném množství, nicméně je velmi rozmařile obsažená ve všech zdrojích bílkovin. Ve zdrojích je obsažená až šesti procentním zastoupením. Průměrné zastoupení L-Argininu ve stravě je 4,7%, takže ho není problém vůbec doplnit. Byl bych docela rád, kdyby mě v tomhle někdo poučil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: so srpen 15, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Abina

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 12:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|