Vcera krasna akce ...
Prvne v cocktejl baru ... neco malo jidla - carpaccio, kureci v bramboraku...
0,3 heinekena na zapiti ... long island, a 3/4 flasky Chardonnay ...
Pak se slo na disku ...tam v nechutnym mixovani padaly panaky - jegra/jegr bomb, malibu, zlata/stribrna tequilla a dokonce i sekt ...
Vsechno sem to prezil ve zdravi...kurevsky se tomu divim, dneska me nic neboli, neni mi spatne... nechapu
Vcera krasna akce ...
Pak se slo na disku ...tam v nechutnym mixovani padaly panaky - jegra/jegr bomb, malibu, zlata/stribrna tequilla a dokonce i sekt ...
Vsechno sem to prezil ve zdravi...kurevsky se tomu divim, dneska me nic neboli, neni mi spatne... nechapu
stane se nekdy taky vypiju hromadu vseho a rano sem uplne ok, skoro jako bych nikde nebyl..ale treba minule sem popijel jenom tak ve dvou asi 3lahve vina a blil sem z toho jak malej harant
Vcera krasna akce ...
Treba ses jeste zlitej
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Asi pět měsíců zpátky. Mraky piv, fakt nevim kolik. Pak na mě prej barman vytáhl bejzbolku za blbí keci a honil mě po hospodě. Potom mě kámoš musel odvízt taxíkem domů, protože sem si nepamatoval svojí adresu tak volal přítelkyni. Doma sem ji prej ještě budil, protože sem si chtěl s tim kámošem zahulit. A ráno sem zjistil, že nemám peněženku s veškerýma dokladama. No a pak sem se samozřejmě ráno poblil
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru