PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
mava

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělám to např. takhle: po tréninku si dám dva banány, jdu se osprchovat, pak koktejl z jedné dávky Matrixu.
Jako kdybych si do toho koktejlu nasypal navíc glukopur, vypil to ještě před sprchou, tak to bude mít lepší účinek (třeba i bez těch banánů)?
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mava napsal:
Dělám to např. takhle: po tréninku si dám dva banány, jdu se osprchovat, pak koktejl z jedné dávky Matrixu.
Jako kdybych si do toho koktejlu nasypal navíc glukopur, vypil to ještě před sprchou, tak to bude mít lepší účinek (třeba i bez těch banánů)?
no podivej se, ikdyz si das po treningu buchty od babicky , tak to vyjde nastejno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lalala

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

terapeud

edit: pročs to tam nenechal?

Naposledy upravil lalala dne pá srpen 14, 2009 12:25 am, celkově upraveno 1 krát
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
mava napsal:
no podivej se, ikdyz si das po treningu buchty od babicky , tak to vyjde nastejno
Houby...Přišel by o cenné přírustky

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vokr

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je Matrix vhodný po tréninku? V popisku totiž vidím že tam je "nedenaturovaný (bioaktivní) micelární kasein"

Naposledy upravil Vokr dne čt srpen 13, 2009 2:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
Je Matrix vhodný po tréninku v popisku totiž vidím že tam je nedenaturovaný (bioaktivní) micelární kasein
a kasein je vhodnej po treningu? Odkdy?
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Vokr napsal:
Je Matrix vhodný po tréninku v popisku totiž vidím že tam je nedenaturovaný (bioaktivní) micelární kasein
To byla otázka, a odpověď je NE:)

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
The Blade

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Vokr napsal:

myslim ze to myslel ako otazku. alebo ne?
Vokr

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já myslel že to není normální kasein ale asi je a ještě tam je napsaný že je vhodný po treninku tak sem se jen zeptal
The Blade

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
já myslel že to není normální kasein ale asi je

myslis MATRIX od SYNTRAXU? to kasien neni!je tam Pomer rýchlych bielkovín voči pomalým v optimalizovanom pomere 1:3
Vokr

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sory lidi uplne blbe sem to popsal
Vokr

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jaká chut je nejlepší
The Blade

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
a jaká chut je nejlepší
tu mas zlozenie (aspon ako pise vyobca)

citace:
Základ tvorí nedenaturovaný (bioaktívny) srvátkový proteín, nedenaturovaný (biaktívny) micelárny kazeín, nedenaturovaný (biaktívny) vaječný albumín a bioaktívne glutamínové peptidy vo voľnej forme (8,4 g v 100g!) Pozn: srvátková bielkovina je legislatívne zaradená
v kategórii koncentrát, vďaka zachovanému obsahu bioaktývnich zložiek (peptidy, laktoferin atď..), avšak neobsahuje zvyšky laktózy ako klasický koncentrát.

Teraz som kupil,coko aj cookies a obidve su v pohode,coko mi chuti o nieco viac,zalezi na tvojich chutovych bunkach!
dumar

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MIP napsal:

Mě by dost zajímalo, proč banán rozhodně není vhodný?

Proč by si měl míchat glukopur do vody, když banán je chutnější, nedá mu tolik práce si prostě 2 vzít na trénink a narozdíl od glukopuru mu nabídne i další látky (K, Mg, vitamin C atd.)?

Z osobni skusenosti vim ,ze kdyz jsem si daval banan po treningu,tak jsem nemel dalsi den energii a byl jsem dost vystaveny. Ted si davam po trenalu okamzite maltodextrin a aminokyseliny respektive hydro (WPH) . Podobny kokteil, davam pred treningem ,kdy Hydro nahrazuji whey better (bio5) plus 100% WHEY GOLD STANDARD (ON) maximalni spokojenost, slape to

Naposledy upravil dumar dne pá srpen 14, 2009 4:00 pm, celkově upraveno 1 krát
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 13, 2009 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
herza napsal:
Tady je to samý kulturista, já už se v tom nevyznám..., Ať si dá po tréninku taky glukózu a k té glukóze může klidně za 20 minut pridat banán, ale glukóza, maltodextrín jsou nejefektivnějším zdrojem k doplnění ztracených glykogenových zásob, na banán se musí čekat.

a co WMS ?

???

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: