|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Coody
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Ta fotka už tu je ... hledej o pár stran zpět:) |
a na ktere strance??? cely jsme to prosel a nic tam neni...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Coody napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Ta fotka už tu je ... hledej o pár stran zpět:) |
a na ktere strance??? cely jsme to prosel a nic tam neni... |
5
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
A mentzer's boy nevypadá špatně, ale za svojí vymakanou postavu vděčí své genetice, rozhodně ne HIT. Kdybych si vzal mentzer's boye do parády, je z něho za 1/2 roku větší hovadák, než s HD za několik let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Coody napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Ta fotka už tu je ... hledej o pár stran zpět:) |
a na ktere strance??? cely jsme to prosel a nic tam neni... |
5 |
tam fotka neni :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kiLa

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | http://i29.tinypic.com/2d0fmnr.jpg
to je ono? |
yop _________________ Chci svaly... a nejlepe uz zitra
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| kiLa napsal: | | JOga napsal: | http://i29.tinypic.com/2d0fmnr.jpg
to je ono? |
yop |
co yop?????
|
|
| nahoru |
|
 |
Coody
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
uz sem to foto nasel:) a nevypada zle chlapec!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Coody napsal: | | uz sem to foto nasel:) a nevypada zle chlapec!!! |
pošli odkaz
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Coody
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
nemuzes sem hodit prosim svoje miry??? pripadne i nektere vykony.... abych mohl ocenit tvou postavu plnohodnotne:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
Jen tak pro pořádek, Yop znamená Ano:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Coody napsal: | | uz sem to foto nasel:) a nevypada zle chlapec!!! | viz. herza, zase bych to nedramatizoval, mike mentzer byl po 4 letech hit už na olympii, ne? každopádně bych do kluka už neryl, protože to je boj s větrnýma mlýnama
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
LJ: No tak se podívej na to, jak jsem vypadal já. Svaly jsem nabral naturálně..., velkej jsem nějak nebyl, ale malej taky ne. Já jsem důkazem toho, že na těch vysokofrekvenčních rutinách něco bude. Kdybych měl po celou dobu mého tréninkového snažení sypačku, vypadal jsem úplně jinak, takhle jsem ze své genetiky vymačkal maximum.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: so srpen 15, 2009 7:07 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Prosímtě, důkaz není to, že někde nějakej nasypanej kulturista (ano, kulturisti všichni sypou , je pro tebe novinka?) něco řekne. To co říká je většinou PR nějaký firmy co ho sponzoruje, logicky, a i kdyby na krásno sto profíků jelo HD, tak on juice se prostě jede jinak.
Důkaz se v 21. století říká třeba vědecký studii, která má jako vzorek relavantní část populace a transparentně v ní máš popsaný podmínky - strava, regenerace. To jen na okraj.
Čili jak říkáš ty nesypeš a proto je pro tvý tělo důležitá hlavně změna tréninku (a to není jen změna cviků nebo tempa , pořád se tu bavíme o základech, četl sis vůbec někdy v sekci začátečníci na main webu o jinejch tréninkovejch plánech než hit?). Každej si může cvičit jak chce, to je jasný, ale ty tu pořád píšeš dokola jak ten trénink je skvělej a funguje a přitom si nikdy nezkusil žádnej z těch lepších, takže nemáš srovnání, jestli by na tebe nenfugovaly líp, protože funguje je dost relativní.
Dokonce bych byl ochotnej jít i do sázky, jestli si doteď jel jako trénink HIT, hodně opakování, vsadím se, že dyž bys zařadil jako trénink Fomina, tj. celý tělo 3x týdně, tak za 8 týdnů uděláš větší pokrok než za poslední 1/2 roku. Jestli seš chlap, tak to vyzkoušíš, já sem ochotnej ti pak když by to nefungovalo koupit třeba pět kilo kvalitní svíčkový, když prohraješ, tak je koupíš ty mně, co na to říkáš? |
LJ je to marny. Kluk cvici 4 roky, ale uz je hotovej mistr sveta a vsechno vi nejlip Holt si na to bude muset prijit sam. Nejspis mu to bude ale jeste par let trvat (pokud na to tedy vubec prijde)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|