|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Kdyby ju radsi vylizala ty vole... Zensky nepatri do ringu.
Nevim kdo z vas videl nazivo zapasy zenskych, ale to fakt neni normalni. Takhle v TV je to prd jeste. |
Já nevim, ale třeba na závodech se celkem pravidelně řežou holky v kicku, i K-1 rules a občas se na to dá koukat, má to úroveň a nic nenormálního na tom nevidim. Kolikrát jsou to hezčí zápasy, jak u chlapů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
Já to u zápasu nesnášel, a tenhle fajt jsem taky asi po cca 3 minutách vypnul.
Jediné, co jakž takž snesu, je u holek judo. Tam jsou občas moc hezké baby i zápasy.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
No tak zapas Giny dopadnul presne jak jsem cekal.....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 10:46 pm Předmět: |
|
|
Koukal jsem zatím na tři fighty a všechny skončily poměrně rychle. Musím říct, že z Mousasiho jde strach, Sobrala přejel jak nic. Werdum si s Kylem taky poradil poměrně snadno a Gina dostala strašnou latu od Cyborgovy manželky. Jak psal DrLift - už na fotkách jsem si říkal, že Gina moc šancí nemá...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 11:21 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Koukal jsem zatím na tři fighty a všechny skončily poměrně rychle. Musím říct, že z Mousasiho jde strach, Sobrala přejel jak nic. Werdum si s Kylem taky poradil poměrně snadno a Gina dostala strašnou latu od Cyborgovy manželky. Jak psal DrLift - už na fotkách jsem si říkal, že Gina moc šancí nemá... |
Podle fotek přece nemůžeš nic soudit. Fedor vypadá jak pantáta, Anderson Silva jak pavoučí muž, Liddell, Nogueira ... všichni nic moc postavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | mirio napsal: | | Koukal jsem zatím na tři fighty a všechny skončily poměrně rychle. Musím říct, že z Mousasiho jde strach, Sobrala přejel jak nic. Werdum si s Kylem taky poradil poměrně snadno a Gina dostala strašnou latu od Cyborgovy manželky. Jak psal DrLift - už na fotkách jsem si říkal, že Gina moc šancí nemá... |
Podle fotek přece nemůžeš nic soudit. Fedor vypadá jak pantáta, Anderson Silva jak pavoučí muž, Liddell, Nogueira ... všichni nic moc postavy. |
nj, ale když vidíš chlapa vedle ženský...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 11:33 pm Předmět: |
|
|
Gina....nebylo to špatný ani odevzdaný, ale Cyborg prostě ustála všechno. Jak kus šutru.
Ale jinak prostě ženský...takový chaotický to bylo, myslím, že nej z celého zápasu bylo to vážení _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 12:08 am Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Kdyby ju radsi vylizala ty vole... Zensky nepatri do ringu.
Nevim kdo z vas videl nazivo zapasy zenskych, ale to fakt neni normalni. Takhle v TV je to prd jeste. |
Já jednou v TV koukal na zápasy v bahně a DOBRÝ. Fandil jsem oboum holkám stejně, aby vydržely co nejdýl
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:18 am Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | mirio napsal: | | Koukal jsem zatím na tři fighty a všechny skončily poměrně rychle. Musím říct, že z Mousasiho jde strach, Sobrala přejel jak nic. Werdum si s Kylem taky poradil poměrně snadno a Gina dostala strašnou latu od Cyborgovy manželky. Jak psal DrLift - už na fotkách jsem si říkal, že Gina moc šancí nemá... |
Podle fotek přece nemůžeš nic soudit. Fedor vypadá jak pantáta, Anderson Silva jak pavoučí muž, Liddell, Nogueira ... všichni nic moc postavy. | nj, ale když vidíš chlapa vedle ženský... | Asi tak... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
Oficiální fight karta UFC 102...
MAIN CARD
* Randy Couture vs. Antonio Rodrigo Nogueira
* Keith Jardine vs. Thiago Silva
* Chris Leben vs. Jake Rosholt
* Demian Maia vs. Nate Marquardt
* Krzysztof Soszynski vs. Brandon Vera
PRELIMINARY CARD
* Ed Herman vs. Aaron Simpson
* Gabriel Gonzaga vs. Chris Tuchscherer
* Justin McCully vs. Mike Russow
* Todd Duffee vs. Tim Hague
* Nick Catone vs. Mark Munoz
* Marcus Aurelio vs. Evan Dunham
A Chuck Liddell se zůčastní americké verze "Dancing with the Stars", zajímavá konverze - od fightu k tanci...
http://mmajunkie.com/news/15876/ufc-badass-and-hall-of-famer-chuck-liddell-to-go-dancing-with-the-stars-in-september.mma
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
Tak na to první utkání jsem teda zvědavej..... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|