Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Kdyby ju radsi vylizala ty vole... Zensky nepatri do ringu.

Nevim kdo z vas videl nazivo zapasy zenskych, ale to fakt neni normalni. Takhle v TV je to prd jeste.

Já nevim, ale třeba na závodech se celkem pravidelně řežou holky v kicku, i K-1 rules a občas se na to dá koukat, má to úroveň a nic nenormálního na tom nevidim. Kolikrát jsou to hezčí zápasy, jak u chlapů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to u zápasu nesnášel, a tenhle fajt jsem taky asi po cca 3 minutách vypnul.

Jediné, co jakž takž snesu, je u holek judo. Tam jsou občas moc hezké baby i zápasy....
DrLift

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak zapas Giny dopadnul presne jak jsem cekal.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukal jsem zatím na tři fighty a všechny skončily poměrně rychle. Musím říct, že z Mousasiho jde strach, Sobrala přejel jak nic. Werdum si s Kylem taky poradil poměrně snadno a Gina dostala strašnou latu od Cyborgovy manželky. Jak psal DrLift - už na fotkách jsem si říkal, že Gina moc šancí nemá...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Koukal jsem zatím na tři fighty a všechny skončily poměrně rychle. Musím říct, že z Mousasiho jde strach, Sobrala přejel jak nic. Werdum si s Kylem taky poradil poměrně snadno a Gina dostala strašnou latu od Cyborgovy manželky. Jak psal DrLift - už na fotkách jsem si říkal, že Gina moc šancí nemá...

Podle fotek přece nemůžeš nic soudit. Fedor vypadá jak pantáta, Anderson Silva jak pavoučí muž, Liddell, Nogueira ... všichni nic moc postavy.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
mirio napsal:

Podle fotek přece nemůžeš nic soudit. Fedor vypadá jak pantáta, Anderson Silva jak pavoučí muž, Liddell, Nogueira ... všichni nic moc postavy.

nj, ale když vidíš chlapa vedle ženský...
ygg

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gina....nebylo to špatný ani odevzdaný, ale Cyborg prostě ustála všechno. Jak kus šutru.

Ale jinak prostě ženský...takový chaotický to bylo, myslím, že nej z celého zápasu bylo to vážení
c87

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten zensky zapas bol docela pozeratelny ale nechat zenske zapasit v klietke je podla mna pekna blbina
Mattoni

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2009 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Kdyby ju radsi vylizala ty vole... Zensky nepatri do ringu.

Nevim kdo z vas videl nazivo zapasy zenskych, ale to fakt neni normalni. Takhle v TV je to prd jeste.

Já jednou v TV koukal na zápasy v bahně a DOBRÝ. Fandil jsem oboum holkám stejně, aby vydržely co nejdýl
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2009 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
MalajskyTygr napsal:
mirio napsal:

nj, ale když vidíš chlapa vedle ženský...
Asi tak... :-)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2009 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Fedor až v listopadu? To je neuvěřitelné. Pravděpodobní soupeř - Rogers nebo Werdum...
http://mmajunkie.com/news/15867/fedor-emelianenkos-strikeforce-debut-now-expected-for-november-opponent-still-not-set.mma
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2009 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oficiální fight karta UFC 102...

MAIN CARD

* Randy Couture vs. Antonio Rodrigo Nogueira
* Keith Jardine vs. Thiago Silva
* Chris Leben vs. Jake Rosholt
* Demian Maia vs. Nate Marquardt
* Krzysztof Soszynski vs. Brandon Vera

PRELIMINARY CARD

* Ed Herman vs. Aaron Simpson
* Gabriel Gonzaga vs. Chris Tuchscherer
* Justin McCully vs. Mike Russow
* Todd Duffee vs. Tim Hague
* Nick Catone vs. Mark Munoz
* Marcus Aurelio vs. Evan Dunham

A Chuck Liddell se zůčastní americké verze "Dancing with the Stars", zajímavá konverze - od fightu k tanci...
http://mmajunkie.com/news/15876/ufc-badass-and-hall-of-famer-chuck-liddell-to-go-dancing-with-the-stars-in-september.mma
ygg

PříspěvekZaslal: po srpen 17, 2009 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na to první utkání jsem teda zvědavej.....
AHOLA

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Koukal jsem zatím na tři fighty a všechny skončily poměrně rychle. Musím říct, že z Mousasiho jde strach, Sobrala přejel jak nic.

No Gegard je spickovo naslapany, v poslednej dobe vsetko valcuje...uvidime, v akej vahovke skonci a ci naozaj chce do HW. Kazdopadne uz teraz by som si ho vedel predstavit proti Andersonovi v klietke...ktovie, ako by to dopadlo
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už v DREAMu vypadal velice nadějně, ale vzhledem k tomu, co se spoustou fighterů udělal přechod Japonsko -> USA jsem se radši držel při zemi. :-) Každopádně tohle byl rozdíl minimálně jedné třídy...

K té HW div. - nedávno jsem četl, že chce ještě 2 až 3 roky zůstat v 205-ce.
http://mmajunkie.com/news/15872/new-strikeforce-champ-gegard-mousasi-staying-at-205-pounds-for-two-or-three-years.mma

A co-promotion DREAM & Strikeforce se již zřejmě opravdu upekla...
http://mmajunkie.com/news/15884/strikeforce-ceo-scott-coker-predicts-dream-co-promotion-in-relatively-short-time.mma

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: